כ מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב) - דף 2 - סקס אדיר

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

12
שלום לכולם,
ראשית, אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום שאני פותח שירשור חדש עלייה - אבל מצד שני - כ"כ מגיע לה! חיוך

אמילי: ישראלית, מציגה עצמה כבת 25 וניראית לגילה. גוף פצצה, מאוד נעים למגע, שבלול מגולח, גוף נקי, רזה, חזה קטן עד בינוני, פיטמות עומדות, בהירה, תלתלים בצבע בלונד, נראה שצבעה את שערה.
גולת הכותרת שלה: בחורה מאוד נעימה, נחמדה, חייכנית, תקשורתית, ניהלנו שיחת חולין מאוד נעימה בתחילת העיסוי ובסופו, אחרי המקלחת על חייה וחיי הפרטיים - שוב אני מדגיש: בחורה מאוד נחמדה ונעימה.

העיסוי: נכון, לא מקצוענית, למי שמחפש מעסה עם תעודה - אז לא.
אבל, העיסוי עדין, נעים, אירוטי, הרי זה עיסוי אירוטי. יודעת לגעת, ללטף.
עיסתה את הגב כ-15 דקות, אמרה להסתובב, אחרי כמה דקות החלה לעבוד על הזין שלי, גמירה אחרי כ-15 דקות.
נותנת ללקק פטמות ואפילו (ואני זהיר במילים שלי), כמעט הייתה נשיקה. כמעט.
בכל אופן ולסיכום: אני ממליץ. מאוד ממליץ! קשה לתפוס אותה כי נראה שהיא עמוסה בעבודה. הסבלנות משתלמת.
מאוד אהבתי את הקטע שיש מראה ממול.
מכיוון שבשירשור הקודם פירסמו טלפון, אז אני מניח שזה בסדר. אעשה זאת גם כאן: 052-8405055.
החיסרון היחיד: אמילי בדירה שבה היא עובדת, הפקידה יושב במקום אחר. בגלל שהן לא ביחד, אז צריך לחכות שאמילי תדווח לפקידה שהיא יכולה לקבל, ואתה הרי צריך לחזור לפקידה כי הפקידה מכבדת את הפרטיות...בקיצור, קצת טירטור מרגיז.

חשוב לי לומר משהו: הרבה שואלים אותי בהודעות פרטיות: היא נותנת לגעת? היא מרשה להכניס אצבעות? היא ככה או היא ככה. לא על אמילי, אלא על בנות אחרות שביקרתי.
ואני תמיד אומר וזה תקף לכל השנים שבהן אני מבקר במקומות כאלה: בחורה לעולם לא תתייחס ללקוח X כמו שהיא מתייחסת ללקוח Y.
אמילי זרמה איתי לעניין מסויים שאני מאוד אוהב, אינני יכול להבטיח כי היא תזרום עם אחר.
זה כמו שגולשים פה מדווחים כי זרמו עם מעסה לסקס לוהט, וכשאני ביקרתי אפילו יצאתי מאוכזב. ואני לא מאשים את המדווח.
זה עניין של קליק. זה הכל.

UMA2012-11-22 19:09:43

14
סאני כל הכבוד על הדיווח אני יצאתי ממנה עם אותן התחושות..ולגבי הפקידה אני ממליץ לתאם שעה מראש ולהתקשר חצי שעה לפני ולהודיע שאתה מגיע ככה בדרך כלל לא מפספסים.גם אני חושב שווה מאוד להגיע אליה בהחלט מציאה טובה ברמת גן

16
[QUOTE=מחפש מציאות]
מספר הטלפון שלה 0528-405055

[/QUOTE]

[QUOTE=סאני קפואלה]
מכיוון שבשירשור הקודם פירסמו טלפון, אז אני מניח שזה בסדר. אעשה זאת גם כאן: 052-8405055.
[/QUOTE]

המספר שרשמתם לא המספר שמופיע בפרסום שלה ...

בפרסום מופיע 050-8405055

מישהו יכול לעשות סדר?

בכל מקרה, 2 המספרים לא זמינים ב-24 שעות האחרונות...

UMA2012-11-25 22:40:34

18
אז כבר לא הבנתי כלום, אם נפלה טעות בפרסום שלה בסקסאדיר והם כתבו 050 במקום 052 בטעות, איך הגעת אליה?
[QUOTE=מחפש מציאות]לאחר אכזבות רבות סוף סוף דיווח מעולה!אתמול בערב חיפשתי מעסה ברמת גן ונתקלתי במודעה שלא הכרתי
מספר הטלפון שלה 0528-405055
[/QUOTE]
(חיפוש בגוגל לא מניב שום תוצאה כשמחפשים את המספר 052-8405055).
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”