לולה עכשיו עובדת בליידי ספא
03-9698490
03-9698446
http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=19&AdvertiseID=7050
כ
שלום לכולם,
זוהי התגובה הראשונה שלי בפורום הזה אז אנא קצת סבלנות.
בגדול אני קיבלתי חוויה חיובית יותר מיוליה אך כל אחד ראשי לתת את חוות הדעת שלו אחרי שביקר אצלה.
גם אני נקראתי בדרכי לספא גלריה המדובר, כאשר נכנסתי עם יוליה אשר הייתה פנויה באותו זמן.
יוליה באה לקראתי בשיער בלונד מתולתל פזור על עקבים ולקחה אותי לחדר.
הפרטים הרגילים לספא 200 ל 40 דקות מקובל ביותר כאשר נכנסתי למקלחת ויוליה יצאה לרגע שניים לפקידה. איך שנשכבתי על מיטת העיסוי נכנסה יוליה בזריזות והתחילה להתפשט.
הערה שוליים קטנה אין ספק שכאשר נשים לובשות את הלנז'רי המתאים רמת האדרנלין עולה.
כאשר היא נותרה עירומה, יוליה חשפה מבנה גוף אגסי נקי ומריח טוב ונכון קצת רפוי אבל היא לא נולדה אתמול. עם תחילת העיסוי יוליה אספה את שיערה הארוך לקוקו על מנת שלא יפריע לה ולי בזמן העיסוי. (לך תסביר שערה ארוכה של אישה אצלך על הגוף).
אכן כפי שציינו כאן יוליה משתמשת בלא מעט שמן עיסוי מחומם אשר הינו נעים אך ניתן היה להוריד את הכמות לחצי מבלי להרגיש עופיון במרינדה J
העיסוי היה עדין ולשם שינוי יוליה הייתה נחמדה מאוד כאשר ניסתה לדגדג אותי בגוף אך ללא הצלחה בעיה אצלי חוסר רגישות קצת צחקנו והגענו לשלב הבודי.
יוליה בעצמה הזכירה לי להתהפך שכן חלמתי קצת (מה לעשות עבודה בחוץ מתישה).
יוליה עלתה עלי משוחה בשמן והתחילה להחליק עלי עם השדיים הנעימות שלה תוך כדי צחקוק הדדי שלי ושלה. יוליה התחילה "בשחרור" ואכן מוסיפה מבטים מאוד משכנעים.
לבסוף כשהרגשתי אוטוטו לפני נקודת הרתיחה ביקשתי ממנה לעלות על גבה כאשר החלקתי על התחת הרך והנעים תוך אחיזה בצידי גופה על מנת לא להחליק מהמיטה (כזכור אני טבול בשמן) עד לגמירה.
בסוף התהליך יוליה אמרה לי שיש עוד זמן אך מה לעשות יש עבודה. יוליה ניקתה אותי ואפילו היצעה לי עזרה במקלחת , לא יודע למה אבל כנראה דינוזאור כמוני לא לקח את ההצעה .
מיד אחרי נכנסה יוליה למקלחת אחרי שהיא סיימה חיכיתי עוד רגע שתתלבש .
אך נשים נשים הן יודעות בעדינות להתלבש ולהתפשט יפה להן.
לסיכום יצאתי בהרגשה טובה יוליה נחמדה טיפול סביר ביותר 40 דקות הן 40 דקות מחיר טוב.
דיסקרטיות כאן אני מוצא את הכניסה לספא קצת בולטת מידי בכל זאת בחזית אבל המקום קטן נחמד.
ראיתי ביציאה אישה נוספת ברונטית עם שיער קצר אשר עשתה לי חשק לעוד מקווה להזדמנות נוספת לעבור שם ולהיכנס עם הברונטית...
חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”