כ לאה הרצל 65 רמת גן - דף 2 - סקס אדיר

לאה הרצל 65 רמת גן

12
[QUOTE=lover1982]אחי אני מבין את הסקרנות והכל, אבל אני לא הייתי הולך. אני אומר שאם כבר אתה משלם כסף על מסאז או זיון שזה יהיה עם מישהי צעירה ושנותנת שירות מעולה
[/QUOTE]
הבט...
אם היה דיווח עליה אז אולי אתה צודק אני משתדל ללכת לבחורה שעדיין לא דגמו ואולי למצוא איזה שהיא "הפתעה".
למרות שמניסיוני האישי לא כל זונה מתנהגת אותו דבר עם אותו לקוח.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

לאה הרצל 65 רמת גן

14
[QUOTE=rasta]חחחחח היא אישה חולת נפש פרנואידית ,היא משקיפה על כל הרחוב עם מצלמות שיש לה בחדר,כזאת קשוחה ועצבנית ולא זורמת בכלל,נפילה[/QUOTE]
איך אתה יודע?

לאה הרצל 65 רמת גן

15
כי פעם הלכתי אליה,אחרי שתרתרה אותי בטלפון תלך תחזור ,למה איחרת?ודווקא הגעתי מאד מהר אפילו לפני הזמן בכמה דקות,בסוף נכנסתי ראיתי מלא מצלמות שמשקיפות על הרחוב והבנתי היא עוקבת אחרי אנשים ואז הבנתי היא באמת מטורפת,בסוף הלכתי בלי מסז' ובלי כלום אחרי שהבעירה לי שהיא לא עושה בודי ולא מתפשטת,בקיצור חבל על הזמן האוגמת נפש שהיא עושה לבן אדם מאד פוגע,
חבל על הזמן גם בחינם לא שווה.

לאה הרצל 65 רמת גן

16
[QUOTE=rasta] כי פעם הלכתי אליה,אחרי שתרתרה אותי בטלפון תלך תחזור ,למה איחרת?ודווקא הגעתי מאד מהר אפילו לפני הזמן בכמה דקות,בסוף נכנסתי ראיתי מלא מצלמות שמשקיפות על הרחוב והבנתי היא עוקבת אחרי אנשים ואז הבנתי היא באמת מטורפת,בסוף הלכתי בלי מסז' ובלי כלום אחרי שהבעירה לי שהיא לא עושה בודי ולא מתפשטת,בקיצור חבל על הזמן האוגמת נפש שהיא עושה לבן אדם מאד פוגע,
חבל על הזמן גם בחינם לא שווה. [/QUOTE]

אתה חייב לי 100 שקל... אם היית מדווח היית מונע ממני ללכת אליה.

חבל...

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”