כ מכון אקשן את חולון - דף 2 - סקס אדיר

מכון אקשן את חולון

11
ערב טוב רבותיי ורבותיי...היום הייתי בספא המקום עצמו ותיק ולא חדש...
המקום עצמו רם עם יוצאות ברית המוצצות...אין ישראליות לחובבי הישראליות...
במשמרת יש 3 בנות בד"כ...הייתי עם יוליה..בחורה די גדולה חזה די גדול מבין כל הבנות שניסיתי שם הכי "מקצועית" הכי סקסית זו אלינור איזה מחשוףףףף אבל סתם מסאג מעפן אחרי 20 דקות אומרת אתה רוצה לשמוע על התוספות?
לא שווה תוספות..הרי גם ככה היא תחשוף את דדיה :) יש שם מישהי רזונת בלונדינית שווה אש שלא יודע את שמה ולא יצא לי להכנס איתה ראיתי אותה בחטף באחתהפעמיםשם

מכון אקשן את חולון

13
ביקור חוזר במכון "אקשן"
הפעם פגשתי את אלינור ומאד נהנתי.
המחיר הבסיסי נמוך, יחסית,- 120 ש"ח אבל אלינור מאפשרת מספר אקסטרות בתוספת תשלום. היא מאד סקסית והטיפול שלה מאד מחרמן.
מהכירותי את המקום זה בהחלט חריג שיש תוספות ואלינור מאפשרת. לאחר עיסוי של הגב והרגליים היא מציעה תוספות שמסתכמות בעוד 80 ש"ח (סה"כ 200 ש"ח) לערום מלא ובודי.
ממליץ עליה בחום והיא עובדת ברוב ימי השבוע משעה 1600-1700 ועד הסגירה ב2130

חוטיני הינו הסימן הטוב לדמוקרטיה ....

הוא מפריד בין הימין לשמאל ..מבליט את שני הגושים

דואג למרכז....ומאחד את מבטי העם.....

מכון אקשן את חולון

18
ובלי קשר לאלינור כי אני לא מכיר אותה אבל המקום הזה הוא לא בין המקומות שהייתי ממליץ ללכת אליו, הבנות דיי לא משהו - בגילאי ה 30+ הנושק ל 40 ורובן שמנות אבל שוב אני הייתי רק פעם אחת אז קשה לשפוט..
אבל בהתחשב שזה רק 100 שקל אולי כן יש אנשים שיאהבו
מקווה שתהנה ותחזור לדווח על מישהי טובה

מכון אקשן את חולון

20
אנסה לתת פרטים נוספים:
1.העיסוי נמשך כ-30 דקות אבל אין לחץ אם זה גולש מעט מעבר לכך (אף פעם לא דפקו לי על הדלת).
2.התוספות שהצגתי ושניתנו לי על-ידי אלינור לא היו מקובלים במקום זה בעבר, ואני בטוח שלא מקובלות על המדאם שמנהלת את המקום, לכן אם רוצים לברר אפשרויות דומות עם אחרות צריך לעשות זאת בעדינות ורגישות.
3.מבין הגברות שעובדות שם השתיים שנראות הכי טוב הן אלינור ונטלי שהן הצעירות יותר (לא מעבר ל-35)
4.דיסקרטיות - אחת הבעיות החלשות במקום כיוון שיש לובי המתנה שבהחלט עשויים/עלולים להיפגש עם אנשים אחרים.

חוטיני הינו הסימן הטוב לדמוקרטיה ....

הוא מפריד בין הימין לשמאל ..מבליט את שני הגושים

דואג למרכז....ומאחד את מבטי העם.....

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”