לא עושה הרפיה
עיסוי מלפית דתיה צעירה
13מחילה,
לא הבנת
אני שאלתי,
מה זה , שווארמה? בתמיהה לא משנה ברור שאני יודע מה זה
לא הבנת
אני שאלתי,
מה זה , שווארמה? בתמיהה לא משנה ברור שאני יודע מה זה
עיסוי מלפית דתיה צעירה
14עדיין אין דיווח על הבחורה הזאת? איך? מישהו רוצה לתת תיאור על מראה הבחורה ועל השירות שלה? תודה :)
לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).
מזל שיש כאן רוסיות!!!
עיסוי מלפית דתיה צעירה
15בוקר טוב... 
הפרופסור 2013-10-24 22:57:36

טוב הייתי אצל הבחורה הרפייה לא הייתה אז מי שרוצה יכול להפסיק לקרוא עכשיו!
התקשרתי לאסתר היום בצהריים וקבעתי איתה בערב,בטלפון היא לא ברורה ויש לה קול עם מבטא אמריקאי.
בטלפון היא אומרת הרצל 57 או 59 ליד החנות של יגאל... חחחחח... היא חושבת שאם היא שכנה של איזה יגאל אז אני אמור להכיר אותו-הזוי.
בתכלס היא גם לא גרה בבניין,היא שולחת אותך בשביל חשוך עד הסוף ומישם אתה נכנס לאיזה דירת קרקע מחולקת,בחוץ היה מתקן כביסה עם הרבה מגבות שמראה שיש לה עבודה.
נכנסתי בפנים לדירת חדר קטנה שם היא גרה,אסתר נראת בת 24-25 צעירה רזה נמוכה קטנה וקומפקטית,יש לה פנים יפות בקיצור אחת שהייתי מזיין בכיף.
היא לבושה כמו בחורות האולפנה-או כמו החיקויים "בארץ נהדרת" של נערות "תגלית".
בקיצור בחורה דתייה ללא ספק ובכול מקום בחדר מפוזרים סיפרי תורה,שילמתי לה 200 שקלים היא החזירה לי עודף.
היא התחבאה במקלחת בזמן שהתפשטתי ונישכבתי על המיטה היא ביקשה שאשכב על הגב,היא ראתה שאני ערום ופרשה על הבולבול מגבת.
ואז התחליה המדטיצה-
היא שמה יד על הפדחת ואמרה-"עכשיו אנחנו פותחים את צ'קרת הכתר,תנשום שלוש נשימות עמוקות דרך האף ותוציא מהפה ותחשוב על צבע כחול".
עשיתי כמו שביקשה אבל במקום על צבע חשבתי על סרט כחול.
היא שמה אצבעות על אמצע המצח ואמרה "עכשיו אנחנו פותחים את צ'קרת העין השלישית-תנשום שלוש נשימות עמוקות דרך האף ותוציא מהפה ותחשוב על צבע ירוק".
נשמתי כמו שביקשה וחשבתי כמה היא מפגרת...
היא שמה אצבעות על איזור הלב ואמרה " "עכשיו אנחנו פותחים את צ'קרת הלב-תנשום שלוש נשימות עמוקות דרך האף ותוציא מהפה ותחשוב על צבע חום".
נשמתי כמו שביקשה וחשבתי לעצמי שאני בכלל לא מכיר דברים בחום...
היא שמה שני ידיים על הבטן ואמרה " "עכשיו אנחנו פותחים את צ'קרת מקלעת השמש-תנשום שלוש נשימות עמוקות דרך האף ותוציא מהפה ותחשוב על צבע צהוב".
נשמתי כמו שביקשה וחשבתי על צהוב חרמן שבטח עכשיו ביד אליהו צופה במכבי...
היא שמה שני ידיים על הבטן התחתונה ממש קרוב לבולבול ואמרה " "עכשיו אנחנו פותחים את צ'קרת המין-תנשום שלוש נשימות עמוקות דרך האף ותוציא מהפה ותחשוב על צבע וורוד".
פה כבר התבלבלו לי הנשימות כי זכרתי שהנקודה הבאה זה משהו עם שורש,ובאמת היא הייתה קרובה מאוד מאוד לשורש.
התחלתי לפנטז איך היא שמה לי ידיים על הזיין ואומרת "עכשיו אנחנו פותחים את צ'קרת השורש-תנשום שלוש נשימות עמוקות דרך האף ותוציא מהזיין חלבון טרי ותחשוב על צבע לבן..."
אבל זה לא קרה... 

במקום זאת היא תפסה לי את כפות הרגלים ואמרה "עכשיו אנחנו פותחים את צ'קרת השורש-תנשום שלוש נשימות עמוקות דרך האף ותוציא מהפה ותחשוב על צבע אדום".
רציתי להגיד לה שהיא בחרה בצבע הנכון אבל הידיים שלה לא במקום הנכון.
לאחר המדיטציה המפגרת הזאת-מה אני קשור למדיטצייה 

היא ביקשה להסתובב על הבטן והתחיל בעיסויי,העיסוי שלה הוא עיסויי שבדי בסיסי ביותר, אני אוהב עיסוי רקמות עמוק שזה באמת מה שמומלץ למי שמבין.
גם השמן שהשתמשה לא לעיניין,כבר מזמן עברו להשתמש בחמאת קוקוס.
אין הרבה מה לספר על העיסוי פשוט ורגיל, מזל שהיא לוקחת 120 לשעה היא לא שווה יותר.
אחרי שעה + הטיפול ניגמר היא נותנת להתקלח בתנאי שזה יהיה קצר וזריז אני ויתרתי.
התנגבתי טוב טוב כל הגוף שלא יירד שמן על הבגדים אמרתי יפה שלום,שבת שלום, צום קל וצום מועיל בקיצור מה שיצא לי באותו רגע שקשור ליהדות שפכתי החוצה.
לסיכום-
דתייה צעירה נראת כמו תלמידת אולפנה
דירה פרטית קומת קרקע נוחה לנכים ומעשנים.
אין חנייה ברחוב הרצל רמת גן גם ביום כיפור.
לא עושה הרפייה,עושה עיסוי חלש ולא מיקצועי.
נותנת להתקלח אבל מהר...
לוקחת 120 לשעה שלמה וגם זה נראה לי יקר בהתאם לתוצר.
האים אחזור??? רק אם המשיח יחזור.
שב"ש
נקודת האור היחידה שהמשתמש "משוגע לעיסוי" משתמש אמין.

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
עיסוי מלפית דתיה צעירה
16פרופסור היקר, נשמע שלא ניסית כל כך להתחכם ולרמוז...
אולי מישהו מתכנן ללכת אליה ולהיות קצת יותר חצוף? 

עיסוי מלפית דתיה צעירה
17אני חשבתי שיש 7 צ'אקרות וסיפרת לנו רק על 6.
כנראה מרוב שנהנית כ"כ בחוויה אצלה נשמטה צ'אקרה - בטח אתה בכלל לא מאוזן עכשיו.
מי שימצא את הצ'אקרה השביעית מתבקש להודיע מיד לפרופסור.
עיסוי מלפית דתיה צעירה
18עיסוי מן היקר אתה איש גדול 

באמת פספסתי בדיווח את צ'קרת הגרון...
זה מראה שקראת בעיון את הדיווח-כל הכבוד 

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
עיסוי מלפית דתיה צעירה
20"היא שמה שני ידיים על הבטן ואמרה " "עכשיו אנחנו פותחים את צ'קרת מקלעת השמש-תנשום שלוש נשימות עמוקות דרך האף ותוציא מהפה ותחשוב על צבע צהוב".
נשמתי כמו שביקשה וחשבתי על צהוב חרמן שבטח עכשיו ביד אליהו צופה במכבי...
פרופסור אתה חושב עלי???