כ דניאלה קרליבך 12 - דף 2 - סקס אדיר

דניאלה קרליבך 12

12
WOW,מה הסיבה דבר שני אין כמו רזות עם תחת קטן וחצוף וחזה קטן,אבל שלא תהיה skin & bone ,בסגנון 'ההרואין שיק'

שיש רק חור,ורגלי גפרור,זה turn off חזק עבורי

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

דניאלה קרליבך 12

13
כשאחת הבנות הקבועות שעובדות שם אומרת לי דבר כזה . ואותו בחורה די אמינה ושפויה יש סיבה להאמין . מה גם שראיתי אותה לפני כמה חודשים יוצאת מחדר של לקוח . אז מה הסיבה לא להאמין . אולי עכשיו היא באמת פקידה טוטאלית .
החיים הם מה שאתה עושה מהם

דניאלה קרליבך 12

14
אז אם ככה, אורניקו, יכול להיות שהיתה שם איזו קומבינה שלה, איזה משהו זמני או מיוחד. אל תשכחו שאם פקידה נכנסת עם לקוח לטיפול, חייבת להיות מחליפה לפקידה שתשמור על הכסף ותענה ללקוחות. אם זאת מעסה, צריך לשלם לה פיצוי על הזמן שהיא לא בחדר ויכלה לעשות עוד טיפול, לפחות עוד 100 ₪ בנוסף ל - 200 ₪ לדניאלה. יש מקומות פה ושם שהפקידות נכנסות באישור בעל הבית, לדוגמא בבוגרשוב 76 בזמנו היה את הפקידה לימור ששאלה אותי כמה פעמים אם בא לי להיכנס איתה. אבל היא לא היתה ממש מעסה, אלא רק טיפה מתפשטת ומאוננת לעצמה וללקוח, ככה הבנתי ממנה. או שהיא היתה נכנסת לטיפולים של מעסות ומסתכלת על הטיפול ( יש לקוחות שזה כנראה "עושה להם את זה" שמישהי מסתכלת... ) אבשלום2014-01-18 14:53:50
מחפש את הדבר האמיתי!

דניאלה קרליבך 12

16
לי דפקו קטע של רמאות .. לא זוכר שמות , אחרי 20:00 אמרה לי עושה בודי ...סבבה? ..סבבה ...אאהה!! תגידו מימתי בודי , זה עם תחתונים , ורק כמה שניות עם החזה ?.....ובגלל שקצת התעקשתי שזה לא בודי .. וואלה לא יותר מעשר שניות עם התחתונים ... והרפיה ידנית שלא יצא מימנה כלום , גם לא השפרצה , כי אני לא סובל שמרמים !!
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

דניאלה קרליבך 12

17
הכי מעצבן זה שהן לא מורידות את התחתונים תמורת המחיר הגבוה יחסית ,זה כמו שיש מקומות בפיפשואים כדוגמת ניקול מהאפרודיטה אשר לא הייתה מוכנה להוריד ת'תחתון ביקשה על זה ברוב חוצפתה עוד 50 ש"ח,ופעם זה היה בחינם,כמובן שלא הסכמתי,והיא יצאה ואמרה שהיא לא רוצה להיכנס אתי,גם ככה היה ניתן לראות על הפנים שלה,שהיא אנמית,כאלו עושה לי טובה שהיא בכלל עובדת ,חוצפה אנחנו פינקנו אותן יותר מדי(כמו שפעם במופעים המרכזיים וגם בחדרים הפרטיים במועדונים היו מתפשטות עד הסוף ועכשיו תמורת מחיר כפול,נשארות עם תחתון שזה הכי מבאס ,ולכן אנו גם משלמים את המחיר תרתי משמע.

superman19792014-01-27 00:23:25
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”