כ שוב ירושלים - דף 2 - סקס אדיר

שוב ירושלים

12

לאחר הכוונה קצרה נכנסתי לדירת קרקע באחת
מהשכונות הותיקות במרכז העיר ירושלים. את פני קבלה מזרח אסייתית נמוכת קומה עם
פנים נאות, מכופתרת עד צוואר. הדירה, פרטית ואזור המסאז'
מופרד מהסלון על ידי וילון. בבית גרה המשפחה. תליתי את הבגדים על הקולב ליד המיטה ונשכבתי על הבטן על
מיטת מסז' נמוכה ויציבה. ניחוח נעים של לבנדר עלה מתוך הפתח בו מניחים את הפנים. סדינים ושמיכה נקיים ומוסיקת ספא מרגיעה ברקע. היידי, נעימה מאוד, אך קצרה בדיבור, מספקת מסג' מקצועי
פיליפיני מעולה, במחיר שוק הוגן של 150 ₪ לשעה ורבע. אין זה המסאז' השבדי הרגיל לשחרור שרירים,
אלא בנוסף, הרבה לחיצות ורפלקסולוגיה בכפות הרגליים. הגברת מקצועית עם תעודות מהבית (מי שיודע פיליפינית שיתרגם ויבדוק :)). בסיום
ניגבה את כל הגוף מהשמן בעזרת מגבת קטנה. אין מקלחת וכדאי להגיע מקולח מהבית. הרגשה של ביקור בפיליפינים, בנסיעה של שעה מתל אביב. אהבתי ואחזור.

Yoda2013-12-07 21:34:46
בעולמינו יש רק שתי טרגדיות, אחת השגת מה שאתה רוצה, האחרת היא אי השגתו

שוב ירושלים

15
[QUOTE=אפרים]
סורי שלא עניתי לכל השאלות לאחרונה נהיתי עסוק מדי אפילו למלות תאות נפשי. בטעות עתקי פירסום של בחורה עובדת במקום לעתק פירסום של מסאז http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7489 להלן הפירסום שהתכוונתי לדווח מזמן

050-4070088
[/QUOTE]
טנטרה בירושלים ? נשמע מעניין...
האם יש כבר דיווח של מי שביקר שם ?
האם זה לא הספא של מיכל מארמון הנציב ?
אפריים, תן בבקשה עוד פרטים !
יחס גורר יחס

שוב ירושלים

16
היי חברים הייתי אצל אירנה (זאת שזאביק פירסם עליה) ואני רוצה לומר שחבל שזאב לא נתן קצת יותר פרטים על האשה ועל המצב בדירה כי כמו שזה היה נשמע אתה מקבל אירוח פנטסטי אז ממש לא ההפך הוא הנכון מכל הבחינות הדירה מגעילה ריח מחפיר שפשוט בא לך להקיא צחנה עולה מן הבית אשה מבוגרת או לפחות כך נראה לפי איך שראיתי יש לה בעיות בריאותיות שגורמות לה להשתמש בצינור שמחובר לגופה לא יודע מה זה שירות נוראי ולא שהיה זרימה בנינו דווקא היא ממש נהנתה ממני אבל מה אני יגיד לכם לא ממליץ בכלל בכלל גם לא בשעת מצוקה היא סוג הנשים שמוציאות חשק רק מלראות אותם
מים

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”