כ עיסוי ב 4 ידיים מגבר ואישה - דף 2 - סקס אדיר

עיסוי ב 4 ידיים מגבר ואישה

13
לפני מספר ימים הזדמנתי לאזור מודעין, חיפוש קצר ביד 2 הוביל אותי למודעה של מסג' ב4 ידים מאישה וגבר. הסקרנות גברה על הכל ושמתי פעמי לדירתם שנמצאת בבנין מגורים רגיל באחת משכונות המגורים בעיר.
טלפון קצר להכוונה סופית ואני בדירתם, מדובר בדירת דופלקס מודעינית טיפוסית. את הדלת פתח הגבר וכיוון אותי לקומה העליונה לחדר המסג'ים , בחדר יש מיטת מסג' ומקלחת ושרותים צמודים.
בחדר היתה גם הבחורה. זוג המעסים נראים בתחילת שנות ה30 הבחורה נאה ואסטטית
גוף אגסי מעט הגבר שרירי ומטופח עם מבטא רוסי קל. 400 ₪ החליפו ידיים והופ
להתפשט (לא הוצעה מקלחת ולא ביקשתי) ולעלות למיטה. המסג' סה"כ טוב יש סינכרון מושלם בין שניהם, הם משתמשים בשמן אכותי ולא בשמן תינוקות זול כמו רוב המעסות. לאחר עיסוי בכל החלק האחורי נתבקשתי להתהפך והם התחילו במסג' מלא בחלק הקדמי תוך כדי שאני נוגע בהם גם באישה וגם בגבר שזה משהו מוזר ושונה מבחינתי. לבחור יש איבר די מכובד ויפה לכל אורך הטיפול לא עמד לו, ההפתעה היתה כשזרקתי לבחורה משפט על הזין שלו אז היא אמרה שהיא לא יודעת כי הם לא הזדינו בחיים כי הם לא זוג אלא רק עובדים ביחד. לאחר מספר דקות התחיל החלק באומנותי שאת מרבית עבודת השיפשוף עושה הבחורה ואילו הבחור עובד על הפריפריה, כלומר מפשעה+ביצים עד להשפרצה המיוחלת.
שוב פעם לא הוצעה לי מקלחת אלא רק ניגוב יסודי אולם בגלל השמן האיכותי שנספג טוב בגוף ושימוש בו בכמות סבירה לא היה ממש צורך
בדרך החוצה ילדיו של הבחור (זאת הדירה שלו והוא נשוי) חזרו מבית הספר שזה קצת הזוי.
סה"כ כ45 דקות כולל הכל מכניסה ועד יציאה, מסג' לא רע (קיבלתי טובים ממנו) בהחלט תמורה הולמת לכסף למי שמוכן נפשית לחוויה שהייתה שונה ומעניינת
האם אחזור? תלוי במוזה.
פרטים ביד 2 (די קל למצוא)neil2014-01-26 15:48:24
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”