כ עליית מחירים בספא בראשון 220 חרם !!! - דף 2 - סקס אדיר

עליית מחירים בספא בראשון 220 חרם !!!

13
חלקכם מבין את העניין וחלקכם שחושבים שהם מבינים - לא מבינים.
וזה בסדר גמור, אנחנו הלקוחות, ואף פעם לא נבין לגמרי את בעלי המקומות ואת הבנות העובדות. אני כמובן בדעה של אחים שלו, אורניקו ו - wow.
ולאלה שחושבים שחרם משפיע - ידוע לכם על איזה מקום שבשנה, שנתיים, שלוש אחרונות הושפע ממה שכתבו כאן והוריד מחירים??
מחפש את הדבר האמיתי!

14
[QUOTE=wow]אם למשל הם יכלו להביא (דוגמא) בחודש 1000 לקוחות שמשלמים 200 ש"ח = כלומר 200,000 ש"ח הכנסה- הם יעדיפו להעלות ל-270 ש"ח למשל ושיבואו רק 700 לקוחות- הרווח שלהם אותו רווח עם הרבה פחות כאב ראש.

ברור שאם הם היו יכולים הם היו רוצים שיבואו 1000 לקוחות וישלמו 270 ש"ח ואז בכלל הם ירוויחו טוב- אבל זה לא יקרה כי אין כל כך הרבה אנשים שישלמו את זה.
[/QUOTE]
המקום הזה הוא לא דיסקרטי.
הם מפרסמים את כתובת.
זה באזור התעשייה - אין שכנים ורשויות החוק.
העלה דיון, אבל אף אחד לא יודע מה קורה במקומות אחרים ראשון.

17
[QUOTE=אבשלום]חלקכם מבין את העניין וחלקכם שחושבים שהם מבינים - לא מבינים.

וזה בסדר גמור, אנחנו הלקוחות, ואף פעם לא נבין לגמרי את בעלי המקומות ואת הבנות העובדות. אני כמובן בדעה של אחים שלו, אורניקו ו - wow.

ולאלה שחושבים שחרם משפיע - ידוע לכם על איזה מקום שבשנה, שנתיים, שלוש אחרונות הושפע ממה שכתבו כאן והוריד מחירים??[/QUOTE]

אני חושב שאבשלום סיכם את הנושא בצורה מדויקת ונכונה.
מה גם שכמות האנשים פה בפורום, לדעתי בכל אופן, לא מספיק גדולה בשביל להשפיע על בעלי הדירות.
פין חס - מזיין ולא חס

19
[QUOTE=פילוני] יש גם הרבה מקומות שנותנים אופציה של 30 דקות בפחות (משהו חדש בשבילי) ולדעתי זה אותו דבר כי בחיים לא יצא לי להיות בספא 40 דקות מלאות ואגב הן לא מציעות אתה פשוט מבקש אופציה לעיסוי של 30 דקות מלאות במקום 40 דקות [/QUOTE]
פילוני, אני לא מכיר את המקום ברחובות שאתה טוען שירדו בו המחירים. בכל מקרה לא רלוונטי למי שגר בתל אביב והסביבה. נכון שאפשרו בכמה מקומות לקחת חצי שעה במחיר 200, שהיה המחיר הקודם של 40 דקות ( בגבעון ובמסגר 220 ₪ לחצי שעה...), אבל ירידת מחירים זה לא, בואו נודה באמת.
ואם תגידו שהיו בנות שעזבו בעקבות החרם למקומות אחרים, עזבו, השאלה היא מה יצא לנו הלקוחות מזה??
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”