כ פלטין 3 קרקע!!! - דף 2 - סקס אדיר

פלטין 3 קרקע!!!

13
אורטל זאת אורטל שעבדה שנים ביונה הנביא.
בת 40+ אבל אפשר להתבלבל כי היא מלאה ניתוחים וקעקועים בכל מקום אפשרי דומה למייקל ג'קסון.
הייתי אתה כמה פעמים עוד כשעבדה ביונה הנביא - שירות גרוע תקתקנית.
מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.

פלטין 3 קרקע!!!

16
כן, בשעות הערב ובעיקר בסופי שבוע יש שם 10 בנות בממוצע. מקום לא דיסקרטי נכנסים יש סלון גדול שבו יושבות כל הבנות ושם גם ממתינים לפעמים לצד לקוחות (יש בכך גם יתרון כי ככה ניתן לראות את כל הבחורות ולהחליט ולחסוך את הסצנה של תצוגת האופנה שמבקשים לראות את כל הבנות וכולן יוצאות ונכנסות אחת אחרי השנייה ואם ראית מישהי שנראית לטעמך אבל בכל זאת ביקשת לראות מישהי אחרת ואז שינית את דעתך וביקשת לקרוא לה שוב אז יכולה להיווצר אי נעימות כך שלדעתי זה שהבנות יושבות כולן ביחד בסלון וצריך לבחור זה יתרון , מנגד זה שלפעמים יושבים שם גם לקוחות זה חיסרון)
יש שם בד"כ רק רוסיות אף פעם לא ראיתי שם מישהי שבאמת שווה.. ולגבי השירות בינוני ממינוס - תקתוקיה רגילה.
מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.

פלטין 3 קרקע!!!

19
כל הכבוד משתמש כבד אצבע למעלה
היסבר מדויק וברור.מוחא כפייה
את מי בבקשה בשתי המקומות אתה יכול להמליץ עליה שם!..
כי אני חושב שאתה מכיר שתי המקומות טוב מאוד.
את אורטל המרוקאית עם הקעקועים אני מכיר והייתי אצלה פעמיים, שירות רגיל לא מעל זה, תיקתוק בשרות קולטים את זה ישר.

תמיד בשטח למען כולם.

פלטין 3 קרקע!!!

20
ביקרתי ב 555 כמה פעמים בקומת קרקע (במכון בגג אף פעם לא הייתי, פשוט לא מצאתי את הכניסה :) חמור שכמוני.
לגבי קומת הקרקע פעם הייתי אצל ג'ורדן המדוברת - הבנתי שהיא כבר לא שם אבל אין מה להוסיף בחורה שווה לוק בפנים בוגר אבל גוף פגז קיבלתי ב 300 טיפול ALL THE WAY .

בביקור אחר הייתי עם נטלי רוסיה בלונדה באותו יום פשוט רציתי בלונדינית מריחה מבושם ולובשת אחלה גוף נקייה חלקה סוף.

פורקן בצהרי היום אם אני זוכר נכון 320. קצת מוגזם השימוש שלה בביטוי "חיים שלי" אבל היא מתוקה בסופו של דבר.

המקום עצמו כמו האנגר עם תיקרה גבוהה ולדעתי למספר אחד לקחת 320 לבערך 20 דקות נראה מוגזם.

אבל מזל של הבנות שיש גברים שאין מה לעשות יצר החרמנות בצהריים עולה אז אין מי שיעמוד מולו :)

אני זוכר תקופות שלקחו 200-250

אבל שוב הגשמת פנטזיה ריגעית של לדפוק בלונדה כנראה שווה את החיוך הדיבילי שלי ביציאה החוצה.

אל תיכנסו לחדר הראשון פשוט המוזיקה דופקת שם בקולי קולות ואי אפשר להנמיך אותה למי שיש בעיות קשב וריכוז
A Gentleman never tells
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”