Never ו - משתמש כבד, אני מסכים עם שניכם ותודה על התמיכה בדבריי.
אגב, אם היו אקסטרות כמו שדוד רוצה, יש חשש שהמקום היה הופך לתקתוקיה והשירות היה יורד ברמה. ראיתי את זה לא מעט במקומות שהייתי לקוח שלהם בעבר, כי הבנות נהיות רודפות בצע, רק הכסף מעניין אותן, ויש מקרים רבים שהם מתחילות לתקתק את הלקוחות הרגילים שלא מוסיפים כסף לאקסטרות, ויש מקרים בהם גם הפקידות קשורות ב"קומבינה" ולוקחות אחוזים על האקסטרות מהמעסות... בקיצור הכל משתנה לרעה במקומות כאלה, אז עדיף ככה.
כמו כן אני רוצה להמליץ על סיוון, שכבר כתבו עליה בעבר, היא לא קוקסינלית, אני מדגיש, בחורה רגילה שיודעת לפנק, חזה טבעי יפה, לא מתקתקת.
ספא האורגים בחולון
14עבדה שם מזמן לפני שנתיים אולי אם אינני טועה תקופה מאד קצרה של שבועיים +- בחורה בשם עינב אם אני זוכר נכון את השם.
בחורה ממוצא מזרחי יפיפייה עם גוף מדהים. מישהו נתקל בה יודע על מי אני מדבר? הבחורה הכי יפה שפגשתי בספא באורגים.
חבל מאוד שעבדה תקופה כל כך קצרה היא כנראה לא מתאימה לזה היא בחורה עדינה מידי ולא שרוטה!
רוב הבחורות שעובדות בתחום שרוטות או מסוממות חבל :/
מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.
ספא האורגים בחולון
17משתמש כבד - בהמשך לתגובתך:
המרחק בין בחורה נרקומנית למסוממת הוא גדול. בתחנה המרכזית יש נרקומניות ובבתי ספא שאתה מכיר יש מסוממות.וכן הנשים מתחלקות ל2 אמהות חד הוריות ומסוממות. אחרת איזו סיבה יש לבנות נורמליות לעבוד בעבודה מסוג כזה?
אתה בן אדם תמים, אני ידוע לזהות בחורה שאינה צלולה.
מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.
ספא האורגים בחולון
18בחולון ברחוב האורגים הרי זה גיישה ספא -מקום מושקע ואפשר לומר שמצדיק את המחיר.
ברחובות ברחוב המנוף קוראים לזה קופנגן ספא - מקום מגעיל והזרמים בטוש על הפנים, לא כדאי להיכנס !
בחולון יש כמה מומלצות כפי שאבשלום כתב
טופז - זה לאלו שאוהבים צבע שוקולד.
סיוון - טובה אבל קרה מדי.
דיאנה - מלוכסנת עיניים משמרת בוקר לא צעירה, אבל מי שיש לו כימיה איתה יכול להיות מופתע ממנה.
קאתי - (אביטל לשעבר) הייתה פצצה עד שהיא לוקחת אותך כמובן מאליו ואז מאבדת את זה, (או שסתם נשחקה).
מישהו רוצה להוסיף.
ספא האורגים בחולון
19משוגע לעיסוי ותותח - אני דווקא הייתי לא מזמן בספא ברחובות ולא התרשמתי כמוכם, נכון שהמקום יותר ותיק מזה שבחולון, אבל הוא דווקא מתוחזק טוב וכל בעיה בחדרים מתוקנת תוך זמן קצר.
לגבי דבריו של בחור שנון במחלוקת - לדעתי הם לוקים בשטחיות ובהכללה. איזה מין דבר זה להגיד: כל המעסות הן או חד הוריות או מסוממות?? אולי יש גם בחורות שמגיעות לתחום בגלל שצריך לדוגמא לעזור להורים המובטלים, או לממן לימודים שלהן? כמעט כל בחורה שנמצאת בחובות וצריכה לגייס כסף בזמן קצר יכולה להגיע לדעתי לתחום הזה, לא שרוטות ולא נעליים! זאת לא חוכמה לחשוב שלבחורה מבית מבוסס זה לא יכול לקרות ( אחותך לדוגמא? ). בוא נשאל אותך ככה: טופז וקאתי מהאורגים חד הוריות או מסוממות?? אלין, שלי וקורין מגבעון, שדירגת אותן כשלוש המומלצות שם, חד הוריות או מסוממות?? התשובה שלי ( מתוך ידיעה ברורה ): לא זה ולא זה!!! אז כנראה ש"מעט" הכללת...
לגבי דבריו של בחור שנון במחלוקת - לדעתי הם לוקים בשטחיות ובהכללה. איזה מין דבר זה להגיד: כל המעסות הן או חד הוריות או מסוממות?? אולי יש גם בחורות שמגיעות לתחום בגלל שצריך לדוגמא לעזור להורים המובטלים, או לממן לימודים שלהן? כמעט כל בחורה שנמצאת בחובות וצריכה לגייס כסף בזמן קצר יכולה להגיע לדעתי לתחום הזה, לא שרוטות ולא נעליים! זאת לא חוכמה לחשוב שלבחורה מבית מבוסס זה לא יכול לקרות ( אחותך לדוגמא? ). בוא נשאל אותך ככה: טופז וקאתי מהאורגים חד הוריות או מסוממות?? אלין, שלי וקורין מגבעון, שדירגת אותן כשלוש המומלצות שם, חד הוריות או מסוממות?? התשובה שלי ( מתוך ידיעה ברורה ): לא זה ולא זה!!! אז כנראה ש"מעט" הכללת...
מחפש את הדבר האמיתי!
ספא האורגים בחולון
20[QUOTE=משתמש כבד] [QUOTE=בחור שנון במחלוקת] עבדה שם מזמן לפני שנתיים אולי אם אינני טועה תקופה מאד קצרה של שבועיים +- בחורה בשם עינב אם אני זוכר נכון את השם.
רוב הבחורות שעובדות בתחום מסוממות ?!?!?
מה נסגר איתך באמת ????
אם אתה הולך להתפרק בתחנה המרכזית הישנה אז אני מבין את דבריך ....
נראה לך שבבתי ספא ברמה הגבוהה שעובדים
בחולון בראשון ברחובות ובת״א יחזיקו בחורות מסוממות ?? נו באמת .....
כאחד שהלך לאחת או שתים נערות עובדות אני יכול להגיד לך שרובן
בחורות נורמטיביות רגילות ויש גם המון חד הוריות שמגדלות לבן ילדים קטנים
וכדי לשרוד עובדות בתחום הזה .
אז תכבד את עצמך ואת הבחורות שאתה הולך ״ להתפרק אצלם״
וכדאי להבא שתחשוב לפני שאתה כותב .[/QUOTE]
"משתמש כבד" צודק לגמרי. אני נזכר שלפני כמה שנים הייתי לקוח ראשון על הבוקר ברשת בוגרשוב-לסל, שדווקא שם היו אקסטרות, בניגוד לספא בגבעון או בחולון. אחת המעסות הגיעה קצת "הפוכה", כנראה אחרי לילה של אלכוהול או של גראס. נראה לכם שנתנו לה לעבוד?? ממש לא, נתנו לה כוס קפה חזק, נזפו בה ושלחו אותה הביתה! כמו כן, נסו להביא לבחורה בספא "מסודר" שאין בו אקסטרות, בקבוק וודקה או גראס, נראה אם מישהי שם תתפתה לשתות או לעשן במשמרת שלה. אני חותם לכם שלא! זה גם די ברור שלכל אחת שם יש את הגבולות שלה, ובגלל שהיא צריכה להיות ב"קונטרול" היא לא תקח את הסיכון שחושיה יתערפלו. אז באמת מה זה "מסוממת"? אם היא לוקחת ג'וינט בסוף השבוע כמו חצי מתל אביב, ברור שזה לא הופך אותה למסוממת. אם הכוונה לאחת שכל הזמן תחת השפעת סמים אז נראה לי שאתה טועה.
בחורה ממוצא מזרחי יפיפייה עם גוף מדהים. מישהו נתקל בה יודע על מי אני מדבר? הבחורה הכי יפה שפגשתי בספא באורגים.
חבל מאוד שעבדה תקופה כל כך קצרה היא כנראה לא מתאימה לזה היא בחורה עדינה מידי ולא שרוטה!
רוב הבחורות שעובדות בתחום שרוטות או מסוממות חבל :/
[/QUOTE]
רוב הבחורות שעובדות בתחום מסוממות ?!?!?
מה נסגר איתך באמת ????
אם אתה הולך להתפרק בתחנה המרכזית הישנה אז אני מבין את דבריך ....
נראה לך שבבתי ספא ברמה הגבוהה שעובדים
בחולון בראשון ברחובות ובת״א יחזיקו בחורות מסוממות ?? נו באמת .....
כאחד שהלך לאחת או שתים נערות עובדות אני יכול להגיד לך שרובן
בחורות נורמטיביות רגילות ויש גם המון חד הוריות שמגדלות לבן ילדים קטנים
וכדי לשרוד עובדות בתחום הזה .
אז תכבד את עצמך ואת הבחורות שאתה הולך ״ להתפרק אצלם״
וכדאי להבא שתחשוב לפני שאתה כותב .[/QUOTE]
"משתמש כבד" צודק לגמרי. אני נזכר שלפני כמה שנים הייתי לקוח ראשון על הבוקר ברשת בוגרשוב-לסל, שדווקא שם היו אקסטרות, בניגוד לספא בגבעון או בחולון. אחת המעסות הגיעה קצת "הפוכה", כנראה אחרי לילה של אלכוהול או של גראס. נראה לכם שנתנו לה לעבוד?? ממש לא, נתנו לה כוס קפה חזק, נזפו בה ושלחו אותה הביתה! כמו כן, נסו להביא לבחורה בספא "מסודר" שאין בו אקסטרות, בקבוק וודקה או גראס, נראה אם מישהי שם תתפתה לשתות או לעשן במשמרת שלה. אני חותם לכם שלא! זה גם די ברור שלכל אחת שם יש את הגבולות שלה, ובגלל שהיא צריכה להיות ב"קונטרול" היא לא תקח את הסיכון שחושיה יתערפלו. אז באמת מה זה "מסוממת"? אם היא לוקחת ג'וינט בסוף השבוע כמו חצי מתל אביב, ברור שזה לא הופך אותה למסוממת. אם הכוונה לאחת שכל הזמן תחת השפעת סמים אז נראה לי שאתה טועה.
מחפש את הדבר האמיתי!