כ חדש בפורום - דף 2 - סקס אדיר

חדש בפורום

11
כל הכבוד לכל החברים שמנסים להניא את עמית מלהתחיל כלקוח של שירותי מין. אבל כמו שאוסקר וויילד כתב, יש סיכוי טוב שזה ימשיך "להציק" לו, בייחוד אם כבר נכנס לפורום ושאל את השאלה הזאת...
מחפש את הדבר האמיתי!

חדש בפורום

12
מילא עשרות/מאות שקלים שזרקנו..
מילא שכל מערכות היחסים הזוגיות מתקלקלות...
אבל כל הסרטים האלה שחטפנו איזה מחלה...

באמת שזנות זה עולם שאסור להכנס בו
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

חדש בפורום

14
לא מסכים. הבעיות עם הבחורות הרגילות על כל המופרעות שלהן, הקריזות,הפרינססיות קיימות גם אם לא פרקת דחף מיני אצל נערת ליווי. ההפך ,ככה אתה יותר רגוע עם הרגילות וזה רק מקל עליך, אתה לא נכנע לכל קריזה רק כדי שתתן לך בלילה. ביננו ,בימנו חלק מהבחורות הן גולד דיגריות ברמות כאלו ומשחקות על המיניות שלהן שאתה תוהה מה ההבדל מזונה למעט שזה אחת קבועה ויש מסכה ומסווה לעיסקת הזנות.אני ההיתי הולך הרבה בין 1992 ל 2006 ומאז כמעט שלא הולך, אבל לא זה הפריע לי עם בחורות.

חדש בפורום

17
הכלל הוא שאנחנו תמיד שואפים לשלב הבא, עמית אוחז כרגע בשלב הראשון כשהוא עומד מבחוץ ורוצה רק עיסוי קטן ודי בטוח שזה יספיק. אחר כך כבר מתחילים לבחור רק עם כזאת ולא אחרת, מאוחר יותר הוא ירצה כבר זיון קטן ואחר כך אוראלי אנאלי ‏bdsm‏ והרשימה ארוכה אין לה סוף -כל אחד והרשימה שלו, המלחמה היא לרצות את השלב הבא מידי פעם אך לא לעבור אותו כמה שיותר זמן. חברינו עמית, עדיף לך להישאר במצב שלך וכיף לך שאתה עדיין שם. איחולי
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות

חדש בפורום

19
ואיפה דלק
חניה
אלטרנטיבה לעבוד ולהרוויח יותר.
ועוד כל מיני הוצאות שאני לא זוכר.
בקיצור
תאורתית יש לנו פה מיליונרים
מעשית חרמנים גדולים
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

חדש בפורום

20
לשיטתך כל מי שלא צורך שירותי מין אמור להיות מיליונר...
בינתיים אני לא רואה את הכסף זורם ברחובות.. אז כנראה שהוא פשוט עף על משהו אחר
יש לנו גם זין וגם שכל, אבל לא מספיק דם כדי להפעיל את שניהם יחד
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”