כ ורוניקה - מקום חדש בהרצל רמת גן - דף 2 - סקס אדיר

ורוניקה - מקום חדש בהרצל רמת גן

14
בעקבות ההודעות, ותודה לפותח השרשור, הגעתי לורוניקה.

מהתרשמות החברים פה על הדירה - אמרתי לעצמי מה כבר יכול להיות גרוע בדירה? הרי בצבא בקרבי היינו...
באמת, הדירה הזכירה לי את השרות הסדיר שלי - כמו "אוהל 11" לפני שמכניסים אליו את המיטות או מסדרים את התאורה. פשוט הרבה רצפה בלי כלום. ספה אחת מוצבת "בסלון" הריק.
המקלחת פשוט לא לעניין. אין מיים חמים (כמו שאמר חברי למעלה, מזל שחם בימים אלו)
אין מזגן, אבל בגלל שהדירה כה ריקה, יש מין בריזה כזו. נו, לפחות זה.

לעניין הגברת - נעימה מאוד בעיני, חמודה, גוף סבבה לגמרי. האמת שבאתי להתרשם מהחזה שהוא באמת יפה מאוד. לא גדול, פשוט יפה עם פטמות יפות.

קיבלה אותי בסבר פנים יפות, הסבר קצרצר, מקלחת צבאית זריזה במיוחד.
מסאג לא באמת קיים, יותר רפרוף על הגוף. חלק גוף תחתון/רגליים וגו' היא דווקא מעסה סבבה, אבל גב/כתפיים שכחו מזה. צריכה להתאמן הרבה.
לא מבין את התלונות על השמן, קיבלתי מסאג' מבקבוק חדש של שמן גונסון אנד גונסון.
הרפיה, רואים שיש לה ניסיון, לקח זמן אבל לא ויתרה, החליפה פוזות, הכניסה כמה גניחות בווליום נמוך, נחמד.

לא ענתה לטלפונים, שאלה אם לא מפריע לי שהיא תעשן, בסה"כ חוויה נחמדה.
גם אני חוויתי את הרחצה בכיור של חלק גופה העליון. מוזר.
לא הציעה לסייע לי להוריד את השמן במקלחת.

מודעת לפורום וביקשה שאכתוב כי בניגוד לפרסומים אחרים, היא לא "עושה הכל". מסאז והרפיה בלבד (דווקא ניסיתי יותר אבל סורבתי)

בסה"כ למי שמעוניין בהרפיה מבחורה נחמדה עם חזה יפיפה חוויה מומלצת. לא לצפות מעבר לכך לשום פינוק אחר. לא ברמת הדירה ולא בשרות.

אני לא משלם לה בשביל סקס, משלם לה בשביל שהיא תלך

ורוניקה - מקום חדש בהרצל רמת גן

15
אליה...הפרופסור כתב שהיא קופצת בחבל 5 דקות איך היא לא תזיע :)

אני למדתי בדיווחים לכתוב את הדברים הטובים והרעים כפי שכתבתי ואז כל אחד יחליט אם הטוב עולה על הרע והתועלת על העלות. לנגח מישהי שאיננה רעה במהות זה לדעתי לא לעניין.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”