כ דנה - פרטית בת 28 מפתח תקווה - דף 2 - סקס אדיר

דנה - פרטית בת 28 מפתח תקווה

13
שלום לכולם,

הייתי אצלה לפני כמה ימים ואולי אני יכול להבהיר כמה דברים למתעניינים...

קודם כל לא ברור לי למה כתבו כאן שהיא לא פרטית. מדובר בדירה שהיא גרה בה (כך זה נראה וזה גם מה שהיא אמרה כששאלתי

אותה). היא עונה לטלפון (קשה לתפוס אותה...) ומקבלת במרכז בפ"ת ברחוב שקט, דירה נחמדה.

היא רזה, חזה קטן, שיער בלונדיני (צבוע/מחומצן), נראית די טוב... לדעתי קצת "פרחה" במראה שלה וגם קצת בהתנהגות.

סה"כ היא בחורה נחמדה מאוד, מציעה לשתות, מתיישבת בסלון לאיזה "סמול טוק" כדי להשרות אווירה נעימה יותר.

היא מציעה עיסוי במחיר של 250 ל-40 דקות, 300 לשעה, ומיד ציינה שאם אני רוצה סקס זה עוד 100 ש"ח.

הלכתי על שעה (ללא סקס). פעם ראשונה במקלחת (עיסוי נחמד עם קצף), אחר כך סיגריה בסלון, קצת דיבורים, ופעם שניה במיטה

הזוגית תוך כדי בודי טוב וחרמונים הדדיים. מאפשרת החדרת אצבעות חופשית,

נשיקות בפה (אני לא כל כך בקטע הזה עם נערות עובדות אז לא ניסיתי לקחת את זה מעבר לזה...)

אני זה שהחלטתי ללכת אחרי שעה והיא שאלה "לאן אתה ממהר? אתה מוזמן להישאר".

השירות בסך הכל טוב מאוד, אני חושב שהכל תלוי בדרך בה מתייחסים אליה (או לכל אחת אחרת).

אני אישית נהניתי והופתעתי לטובה מהשירות, אך המראה שלה פחות עושה לי את זה (מעדיף מלאות) ולכן כנראה שלא אחזור.

מקווה שעזרתי למתלבטים

שבוע טוב

15
שמור נפשו ירחק!
מטורללת עם תעודות.

מעשה שהיה כך היה:
צלצלתי ואחרי פרטים טכניים...
היא: "בן כמה אתה?"
לא הבנתי מאיפה מגיעה השאלה הזו....מה אכפת לך? אבל עניתי בכל זאת.
היא: "אתה יודע בת כמה אני?"
אני: "נראה לי שבאזור 35 לא?"
היא: "אתם הגברים לא יודעים להעריך גיל. כשהזין עומד אין שכל. אחרת לא הייתם מזיינים ילדות בנות 12. שיהיה לך יום טוב!"
אני: (??) "תודה...."

בקיצור, מטרה פחות בבנק המטרות שלי.
לתשומת לבכם.

16
שלום,

חמישי האחרון שוב הייתי בפתח תקוה (מתחיל לחבב את העיר - לא באמת...). יוליה היתה תפוסה אז החלטתי לנסות את דנה.

היא כנראה פרטית. אבל לא מדובר בדירה שגרים בה. זאת דירה ברחוב שקט אך מרכזי בפתח תקוה.

היא רזה, חזה קטן, שיער בלונדיני (צבוע/מחומצן), מסכים עם קודמי, היא קצת "פרחה" במראה שלה וגם קצת בהתנהגות.
מנסה "סמול טוק" בשביל האווירה. הציעה לי דרינק (וודקה).

ביקשתי מקלחת משותפת ועיסוי - אמרה 300 לשעה.
התחלנו עם עיסוי נחמד עם קצף), זרמנו לניקוטין בסלון והופ לחדר השינה. שנינו ערומים, מלטפת, מנסה לפנק. נעים.

כנראה שאם זורמים לסקס (למרות ש 400 זה הרבה מאוד) זה אולי מרגיש משתלם יותר. אני לא אחזור.
נ.ב. היא מעל 40 בודאות. חזה ממש קטן (75A או B).

בפעם הבאה שאני בפתח תקוה אני לא חוזר לכאן - הולך ליוליה.

17
אז בסוף גם אני דגמתי את דנה.
הקול שלה נשמע מעט חלוד בטלפון, אבל כשנפגשים איתה אז הוא בסדר גמור (מעשנת...)
לא שאלה אותי שאלות סינון ונתנה לי כתובת מקורבת בלבד.
הגעתי לכתובת המקורבת והתקשרתי כדי לקבל כתובת מדויקת.
לא הייתה זמינה כלל, אז המתנתי בחוץ בחוסר מעש.
רק לאחר כחצי שעה היא ענתה והתנצלה שלא הייתה זמינה, אך ביקשה שאמתין בחוץ חצי שעה נוספת עד שתתארגן.
נתנה לי לבסוף כתובת מדויקת שהייתה ברחוב מקביל.
פתחה את הדלת והמתינה מאחוריה.
החתול החמוד שלה ישר קפץ עליי, מה שאישר לי שהייתי אכן הראשון שלה באותו יום.
ישבנו לפטפט כחצי שעה בסלון שלה (אכן גרה בדירה) תוך שכיבדה אותי בשתיה.

דנה היא ילידת הארץ, בת כ-35, גובה ממוצע, צבע עור בהיר, רזה, בלונדינית, פנים סבירות, בטן שטוחה, חזה קטן ותחת קטן.
סיכמנו על שעתיים והיא ביקשה את הסכום מראש - 600 ש"ח.

הכניסה אותי לחדר האמבטיה שלה והעניקה לי טיפול פילינג מפנק כשהיא מתקלחת יחד איתי. לאחר מכן עברה לחפיפה יסודית ולעיסוי קצף כמו שאני אוהב. החזרתי לה באותו מטבע וסיבנתי אותה ביסודיות. היא המשיכה לחרמן אותי ולהעניק לי סיבון יסודי לזין ולבצים תוך כדי שאני מסבן אותה. הייתי כל כך מחורמן מהסיטואציה שגמרתי בתרועה רמה תוך כדי שפשוף על ישבנה.

ניגבה אותי ביסודיות והלכנו שוב לשיחה בסלון כששנינו ערומים ויושבים על מגבות. משם הלכנו לחדר השינה שלה. העניקה לי עיסוי אירוטי מפנק עם בודי משובח, תוך ניסיון להביא אותי לגמירה שנייה. הייתי תשוש מעוצמת הגמירה הראשונה, כך שזה לא צלח, אבל היא המשיכה ועשתה כל מאמץ, כולל מציצה חשופה, עד שלבסוף הציעה שנזרום שוב למקלחת וננסה שם.
חזרה על עיסוי הקצף הנמרץ שלה, אך לא הצלחתי לגמור שוב. ניגבה אותי, התלבשנו ונפרדנו בנשיקה.

דנה בחורה נחמדה מאוד, לא מתקתקת, עמוסה אך לא עונה לטלפונים תוך כדי.
היא מודעת לפורום ולפוסט הזה. כעסה על המשתמש קוקוקו שכתב "לא ללכת" בלי לפרט מדוע.

אמרתי לה שבכוונתי לחזור, אך לא אסבול המתנה ממושכת בחוץ ושעליה לעמוד בזמנים שהיא קובעת.
יחס גורר יחס

19
[QUOTE=עיסוי_קצף]
החתול החמוד שלה ישר קפץ עליי, מה שאישר לי שהייתי אכן הראשון שלה באותו יום.
[/QUOTE]
אכן אינדיקציה ברורה לכך שהיית הראשון באותו יום - אי אפשר לטעות...
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”