כ אני לא יודע אם כאן המקום דיי חדש.. נפילה. - דף 2 - סקס אדיר

אני לא יודע אם כאן המקום דיי חדש.. נפילה.

11
WOW הרגת אותי עם "יבת זונה "ומנתק צחוק
ולפותח השירשור , אל תסכים בשום אופן לדמי ביטול .
בוא ניצא מהנחה שיש לה קלינטורה חזקה , ונגיד שבגללך היא הפסידה לקוח אז במקרה הזה למרות שאני נגד דמי ביטול , אולי היה מקום להניח שכן מגיע , אבל הרי גם היא וגם אתה יודעים שהיא לא בדיוק ה"טעם" של רוב הגברים , אז אני בטוח שאין יותר מידי לקוחות שהיו בתור , מה עוד שהיא גם שיקרה בפרטים שהחליטה שעירום מלא זה עם תחתונים .
ובינינו , אם היא הייתה שווה , או אפילו נראית טוב , אז אין ביטולים . כשגבר חרמן אז הוא לא עושה יותר מידי מיונים , אבל כנראה שהיא הייתה באמת דוחה.
ומה זאת השטות שהיא לא נותנת לך לצאת? אצבע שלך יוצאת לדרך מיד לאחר סיבוב המפתח והוצאתו , מחייגת 100 ונמסר דיווח " נחטפתי ואני כלוא בכתובת כך כך דירה כך וכך ואני חושש לחיי" . ניידת יוצאת חיש קל ומגיעה תוך 5 דקות , שוברת את הדלת ומכניסה את אותה שמנה דובה למעצר .
לי קרה אותו דבר , אז אני בנון שלנט , ואפילו שהיה כלב בדירה , מתקשר ל 100 ושואל " כמה מקבלים היום על חטיפה ? " והמפגרת מתקשרת גם ומבקשת מהמוקדן שישלחו ניידת לעצור אותי כי היא זונה ולא שילמתי לה חחחח איזה מטומטמת.בקיצור המוקדן אמר לי שמקבלים 5 שנים בפנים על חטיפה , אני מסרתי את המידע לאותה פוסטמה , והדלת נפתחה לרווחה וככה יצאתי לחופשי. פגשתי את הניידת למטה וכבר לא היה לי כוח להגיש תלונה אז איחלתי להם לילה טוב ובכך ניגמר הסיפור.

12
א. תודה לכל המגיבים.

ב. אני לא זוכר מי אמר מה, אז אגיב בכלליות.

לגבי החברים שאמרו שהייתי צריך להתקשר למשטרה, לא עשיתי זאת מכמה טעמים, האחד לא היה לי חשק להתפרסם במשטרה כאחד שמחפש .... ובפרט שיש שם כמה שמכירים אותי, אז למה לי. בנוסף לזה יש לי בעיה תמיד מהחשש, שלך תדע תגיש תלונה שאנסתי אותה, ולך תספר שאין לך אחות....

מי שהגיב לעניין של לבקש קבלה אחלה רעיון, על זה לא חשבתי אדע להבא....

לגבי המגיב שהיה אצלה, גם לי היא אמרה שיש עוד מישהי רק שהיא לא נמצאת היום, אז כנראה שאין כזאת...

מילה אחרונה לסיום, הרגשתי לראשונה שאני משלם 100 שקל כדי לא לזיין בחורה חחח...חיוך

13
שלום. זה שוב אני ולדימיר רזובוב מאור יהודה.
אתמול עשיתי דיווח פעם רישון שלי זה מיבגניה. יבגניה רע עושה כואב כואב בביצה ולדימיר.
היום קורא כתבה זה בחורה מחדרה מה הייתי אצלה בבית לפני שבוע. בטלפון אומרת בו מותק בו
אני עושה לך טוב טוב. ולדימיר בא עד חדרה באופניים 4 וחצי שעות בלאט! ולדימיר קטן נוסע לאט לאט בכביש
עם כסדה. מגיע בחורה בבית מצלצל בטלפון שלה והיא פותחת דלת והיא שמן גדול מיכוערת ככה בלאט.
ולדימיר אומר לא רוצה זה איכס. בחורה אומר 100 שקל דמי ביטול ולדימיר אומר בחורה את צריכה לתת אותי דמי ביטול שאני בא ככה מאור יהודה ואת ככה מיכוערת. בחורה כועס ולדימיר נותן 100 שקל דמי ביטול בלאט. ולדימיר קטן קטן ועייף מאופניים 4.5 שעות לא יכול רב מכות עכשיו. אמרה יש עוד בחורה איתי בבית רוצה לראות? ולדימיר כבר כאן רואה אז רועה עוד בחורה אחד גם גואל נפש בלאט. שן חסר בפה אותה מקדימה ! ולדימיר אומר לא לא לא לבחורה חדש ושואל כמה דמי ביטול אותה. בחורה אומר 200 שקל!! ולדימיר מתרגז כי בחורה רישון לקח רק 100 שקל. אבל ולדימיר קטן לא מבין נותן 200 שקל לבחורה שני וגם עייף מאופניים לא יכול רב מכות עם בחורה שני עכשיו.
ואז בא בחורה שלישי לולדימיר מתוך בית. בחורה חמוד לא גדול שמן ולא חסר שן. בחורה שואל ולדימיר רוצה אני מוצצת אותך בולבול קטן בתוך פה שלי? ולדימר אומר דה דה. בחורה נותן יד לולדימיר הולך בתוך חדר אותה בבית. ולדימיר עייף ורוצה רק בולבול קטן מוציא ככה קוטג׳ בתוך פה שלה בחורה שלישית יפה יפה. בחורה בתוך חדר אומר ולדימיר 300 שקל ומתפשתת. אוי ואווי נאחוי בלאט!! כל כסף ולימיר אצל בחורה אחד ושתיים בדמי ביטול פיזדייצ!!!! ולדימיר אומר בחורה שלוש אין כסף עצוב עצוב! בחורה אומרת ולדימיר לא מזיינת את המוח שואלת רוצה או לא כן כן לא לא. ולדימיר אין כסף! ולדימיר אומר לא! עצוב מאד!! בחורה שלוש אומרת לולדימיר לא רוצה לא צריך. דמי ביטול 200 שקל. ולדימיר אין כסף ביחלל!!! בחורה אומרת ולדימיר משאיר אופניים. נאחוי! זונה אחד בחורה זה! ולדימיר קטן בחורה כועס כועס. ולדימיר משאיר אופניים לבחורה בשביל דמי ביטול נאחוי!
ולדימי אין כסף אפילו בשביל רכבת מתקשר אישה שלי לודמילה. לודמילה בא מאור יהודה אוסף אותי באוטו עם ילד כועס אותי מאד. צועק אותי שוב אתה וזונות שלך בכל הארץ. ולדימיר קטן לודמילה גדול. ולדימיר שותק. הלך אופניים. הלך כסף. לודמילה כועס. ילד בוכה. ולדימיר עצוב. יותר לא זונה חדרה. רק לודמילה. או מיקלחת עם יד ככה. זהו.

16
בתור מבטל כרוני איך שהיא אמרה דמי ביטול באמת היית צריך להבין שזה קיים כי מבטלים אותה וחוץ מזה זה משהו מונפץ לחלוטין היא מפסידה בדיוק 30 שניות שאתה אומר לה לא וביי ואתה זה שעושה את כל המאמץ להגיע זה לא שהיא משרד שהביא במיוחד בחורה אליך. באופן כללי ממליץ לך במקרים של דירות פרטיות לחכות בדלת עד שהבחורה תראה את פניה. ראית כי לא טוב? אחורה פנה הרבה יותר קל לבטל בדלת מאשר בפנים אתה פשוט הולך ומקסימום רץ אף זונה לא תרדוף אחריך לרחוב כי שם יש כבר עדים.
אם אתה כבר בפנים יותר מסובך ואז יכולים להגיע איומים יצירתיים כמו דקירות ובלה בלה. במקרה הזה גם אותי עקצו אבל זה רק כי הבאתי את התשלום ורק אחרי זה רציתי לבטל כי ראיתי שלאחר קבלת הכסף עשתה לי 180 מעלות. במקרה הזה שהכסף אצלה הרבה יותר קשה להחזיר אותו. במקרה שסוגרים אותך בפנים כבר מדובר כבר באורח רוח ובמזל פעם ביטלתי מישהי לאחר תשלום וביקשתי כל הכסף בחזרה והיא רצתה דמי ביטול אמרה לי שהיא יכלה לקבל 2 לקוחות בזמן שהייתי אצלה (פחות מ5 דקות). ישבתי על הכיסא בנונשלנט ואמרתי בבקשה אני לא זז מפה עד שאני לא מקבל את הכסף עשתה קצת חושבים והביאה לי את הכסף בחזרה.
מקרה אחר לדוגמא האסטרטגיה לא עבדה והיא התקשרה כבייכול לחבר הערבי שלה שייבוא לדקור אותי אני גם הנחתי שמדובר בחרטה כי אין מצב שיש איזה סנג'ר שעובד אצלה וזמין בכל שעה לבוא להפחיד אנשים אבל בתור אחד שיש לו מה להפסיד אמרתי תודה שלום ולא להתראות אם הייתי מהמהמרים הייתי יכול להמשיך עד שהייתה נכנעת או לחליפין מקבל דקירה :)
לערב משטרה לא תמיד ישים ויכול לפעול כחרב פיפיות
שורה תחתונה הקדם תרופה למכה
סקס מוריד עול מלבך

17
כמו רוב החברים כאן גם אני חוויתי נפילות מידי פעם!!!
סימן האזהרה הראשון הוא שהבת אלף דיברה על דמי ביטול . ביחאת ראבק טעות של טירונים להמשיך ולדבר איתה בכלל
ואם כבר טעית והלכת כפרה על מאה השקלים עדיף על להתפרסם בכל איזור חדרה או לפחות בתחנת המשטרה המקומית כי מי יודע לאן העימות עם השרמוטה יוביל .
לא לשכוח יש ביננו אנשים שאישתם מחכה בבית עד שהתכשיט יסיים עוד "ישיבה" בעבודה ולא נעים אם היא תדע איפה בדיוק היתה ה"ישיבה" לכן מאה ש"ח בשביל שקט נפשי ושכר לימוד על הטעויות של הזין לא נורא בכלל
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”