כ ונסה האתיופית אורגים 1 חולון - דף 2 - סקס אדיר

ונסה האתיופית אורגים 1 חולון

11
דוד אני לא מסכים אתך. מדיניות האיסור על אקסטרות היא קודם כל בשביל לשמור על רמת המקום, וזה לטובת הלקוחות. אם לדוגמא יש לקוח שמוכן לשים כל פעם 200 ₪ בנוסף למחיר על אקסטרות, ואני לא יכול/לא מוכן, השלב הבא הוא שמכניסים אותו לפני, ואותי מתקתקים. בספא בחולון אף פעם לא נתקלתי בזה. יש גם מקרים שהפקידה לוקחת אחוזים מהמעסה על הלקוחות האלה. מבין את העניין??
ובלי קשר, אני בטוח שעכשיו יהיו לך הרבה הודעות מחברים בפרטי עם שאלות לגבי זהותה של נותנת האקסטרות... חג שמח!
מחפש את הדבר האמיתי!

12

זה בדיוק העניין. אני לקוח קבוע - ללא קשר לאקסטרות או ללא אקסטרות בכל מקום נורמאלי אני אמור לקבל יחס יותר טוב משאר הלקוחות. אם אני מגיע יותר, שם יותר כסף, משלם עבור אקסטרות וכ'... אין מה לעשות - אני מצפה גם לקבל יחס יותר טוב מהלקוחות "הרגילים" - זו דרכו של עולם.

הבעיה באורגים שהם מתייחסים לכל הלקוחות כזבל באותה המידה ואפילו מעדיפים לקוחות חדשים על לפני לקוחות ותיקים (כי הם יודעים שהלקוחות הותיקים גם ככה ימשיכו לחזור).

גם הפקידות שם נותנות הרגשה שעושות לך טובה ואני מדבר בתור לקוח קבוע שהגיע 2-3 פעמים שבוע לקייתי כאשר היא עוד עבדה ואח"כ הפך ללקוח קבוע של סיוון לפני שגם היא עזבה (אני חושב שהיא עזבה - אני לא רואה אותה במקום כבר הרבה זמן).

13
שוב, אני ממש לא מסכים אתך, ולא מבין איך הגעת לזה.
בעל המקום הרי קורא בפורום, וכמו שכתבו כבר, הוא דאג לפצות לקוח שהתלוננו. לא נתקלתי בזה עד היום בשום מקום אחר.
אני לקוח קבוע של המקום כבר הרבה זמן, תמיד התייחסו אלי יפה, ולכן לא ברור לי למה מתייחסים אליך לא יפה.
בנות עובדות, ב- 99% מהמקרים מעדיפים לקוחות חוזרים על חדשים ( יודעות למה לצפות ), ובייחוד אם הן באו לעבוד לתקופה ולא לסיבוב קצר. וסיוון לא עזבה, היא רק קצת היתה בחופש בגלל החגים.
אני גם לא חושב שלקוחות קבועים תמיד ימשיכו לחזור, להיפך, כולנו מכירים הרבה מקומות, ואם בחורה שאני אוהב עוזבת את המקום אבוא פחות, אלא אם כן בעל הבית ימצא תחליף הולם. ולגבי מה שכתבת שבנות עובדות הרבה שעות - זה בדרך כלל בקשה של הבנות מבעל הבית, כדי שביום אחר היא תהיה בחופש.
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”