כ ירדן מתובל 36, פוט ג'וב עם בת השכנים - דף 2 - סקס אדיר

ירדן מתובל 36, פוט ג'וב עם בת השכנים

11
alphadick - תודה רבה על הדיווח. בתור חובב כפות רגליים (וכמובן פוט ג'וב) חשבתי לבקר את העלמה (לאור הדיווח של בגדנוס) אבל כעת ירדתי מהעניין. חסכת לי כסף ועוגמת נפש. האם תוכל להמליץ על מישהי בעלת כפות רגליים מטופחות שנותנת שירותי פוט ג'וב ?

12
ידידי,
הלוואי והייתה לי.. אני ריק.
הייתה את בר מרחוב ז'בוטינסקי 90 ר"ג אבל היא נעלמה. נהנתי ללקק את כפות רגליה יותר מאשר לזיין אותה. יכולתי לגמור רק מזה.
אבל היא נעלמה, והשארתי מודעה בחיפוש בחורות עובדות שנעלמו אבל לצערי היו רק קוראים ולא משיבים.
בכלל.. הפורום ניהיה חלש לאחרונה )=

16
אני הייתי במקום ודגמתי את ירדן הבחורה חדשה בתחום לא מבינה מה מותר לה לעשות ומה לא סיפרה לי כי היא עבדה לפני יומיים בפתח תרקווה וישר באה לעבוד במקום הנ"ל אני אישית נהנתי מחוסר הביטחון והתמימות שלה כנראה זה או ליפול או להרוויח ... לדעתי מקסימה אך יש במקום עוד הרבה בחורות שעובדות מלבדה המקום ברמה גבוהה וממש נחמד עניין הגקוזי הייתי בנוסף עם אלמוג בעלת חזה ענק במיוחד לאוהבים ונהנתי ++++++ אז ככה ש.... אם דגמו עוד בחורות אשמח להמלצות דרך אגב ראתיתי את האתיופית ממש יפה וכוסית ונראית די צעירה האם לה יש שיניים תותבות או אולי זאת אחרת כי הפקידה אמרה לי כי יש 4 אתיופיות במקום אשמח לדעת שמה איימי.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”