הפתעה... מי חוזרת מחר לספא בחולון??
12עוד הפתעה, קטי חוזרת חלקית ליום פה יום שם, תהייה ביום שישי בבוקר.
14חברים, לגבי כל השאלות כאן וגם בפרטי - הייתי עם מיקה והיא טובה ומשקיענית בטיפול בדיוק כמו שזכרתי.
הבלבול כאן הוא טבעי, כי היא לא עבדה בכלל בערך 4 שנים, אבל בזמנו שאלו עליה הרבה כשעזבה את התחום, וכאמור זאת לא ליאן מבן גוריון 18.
עכשיו תתכוננו לעוד שתי הפתעות שקשורות לספא בחולון: חוזרת לעבוד שם ימית התימניה ששאלתם עליה הרבה! מסרו לי שהיא תהיה מחר בערב.
ועוד הפתעה טובה: בימי שישי בבוקר חוזרת לעבוד קאתי שהיתה אחת המעסות האהובות שלי שם. תיהנו!!!
הבלבול כאן הוא טבעי, כי היא לא עבדה בכלל בערך 4 שנים, אבל בזמנו שאלו עליה הרבה כשעזבה את התחום, וכאמור זאת לא ליאן מבן גוריון 18.
עכשיו תתכוננו לעוד שתי הפתעות שקשורות לספא בחולון: חוזרת לעבוד שם ימית התימניה ששאלתם עליה הרבה! מסרו לי שהיא תהיה מחר בערב.
ועוד הפתעה טובה: בימי שישי בבוקר חוזרת לעבוד קאתי שהיתה אחת המעסות האהובות שלי שם. תיהנו!!!
מחפש את הדבר האמיתי!
15נכוון את הוויז עכשיו הרבה לכיוון חולון !
תודה אבשלום על הדיווח,נלך נבדוק את מיקה בתקווה שהיא באמת נשארה לוהטתתתתת כמו פעם :)
תודה אבשלום על הדיווח,נלך נבדוק את מיקה בתקווה שהיא באמת נשארה לוהטתתתתת כמו פעם :)
20ממידע שנמסר לי ממקורות שאיני יכול לפרט הרבה בחורות שמציגות את עצמן כאתיפיות מיעבץ ופלאטין הן מסתננות אריתראיות
לידיעתכם.
קשה להבדיל האתיופים והאריתראים מאוד דומים.
מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.