כ מאיה ביאליק 127 רמת גן - דף 2 - סקס אדיר

מאיה ביאליק 127 רמת גן

12
חוויה סופר מוזרה בביאליק 127:
אני לא מהיום ולא מאתמול בשיפשופיות אבל חויה כזו מוזרה עוד טרם הייתה לי: חרמן ומת לפינוק אני נכנס לחדר ומתחיל לראות בנות- מגיעה הראשונה (אולי ניקול ?) לא מדברת עברית אז מתחילה לתת פרטים באנגלית שבורה ונקרעת מצחוק באמצע. לאחר כמה דקות נכנסה השנייה: "אלכסה עשרים דקות" ונעלמת.
ואני כזה WTF ???
מחכה ועוברות הדקות- תופס את פקיד הקבלה במסדרון ושואל אותו מה עם עוד בנות? אני שומע שבחדר הסמוך יש הרבה וראיתי רק 2.
"אהה...אחי... אני שכחתי אותך."
עוברות חמש דקות ושוב נכנסת האנטיפטית ההיא: "אלכסה עשר דקות" ונעלמת.
אחרי עוד כמה דקות חוזר פקיד הקבלה ואני שוב שואל אותו אם יש עוד בנות.
האיינשטיין הזה עונה לי_ תקשיב אחי בוא תפנה את החדר, אתה באת רק לראות, כמה בנות ראית ?, אני כבר 15 שנה במקצוע ויש לי ניסיון, אתה רק לראות בנות ולא רוצה להיכנס.
קמתי ויצאתי

מאיה ביאליק 127 רמת גן

14
ביקרתי אתמול אצא מאיה.

קודם כל אקדים ואומר שלדעתי עלות של 250 עבור "עיסוי" הינה גבוהה ואנחנו לא צריכים לתת יד לזה. בעוד כמה חודשים נמצא עצמנו משלמים 280 ואז 300. נק' למחשבה.

עכשיו למאיה.
מאיה אכן חמודה, נראית לא רע בכלל וכן יש לה מבטים מחרמנים כאלה.
מסאג' כלל לא היה שמה למרות שבאמת באתי קצת תפוס.
היא ישר התחילה בליטופים ואחר כך מיד בודי כשאני שוכב על הבטן והיא מעלי מדגדגת אותי עם שתי ניצניה הקטנים.
לאחר כמה דקות מבקשת שאסתובב ומתחילה בעבודת יד.. איך להגיד.. ידעתי טובות ממנה.
התחלתי ללטף אותה בישבן וכשניסיתי בעדינות להגיע לאיזור המנוע נתקלתי בסירוב.
העיסוי כולו נעשה עם התחתונים. היא לא הורידה אותם לאורך כל העיסוי.

לא אחזור זה בטוח.

אלפא.

מאיה ביאליק 127 רמת גן

15
[QUOTE=קונילמל]חוויה סופר מוזרה בביאליק 127:

אני לא מהיום ולא מאתמול בשיפשופיות אבל חויה כזו מוזרה עוד טרם הייתה לי: חרמן ומת לפינוק אני נכנס לחדר ומתחיל לראות בנות- מגיעה הראשונה (אולי ניקול ?) לא מדברת עברית אז מתחילה לתת פרטים באנגלית שבורה ונקרעת מצחוק באמצע. לאחר כמה דקות נכנסה השנייה: "אלכסה עשרים דקות" ונעלמת.

ואני כזה WTF ???

מחכה ועוברות הדקות- תופס את פקיד הקבלה במסדרון ושואל אותו מה עם עוד בנות? אני שומע שבחדר הסמוך יש הרבה וראיתי רק 2.

"אהה...אחי... אני שכחתי אותך."

עוברות חמש דקות ושוב נכנסת האנטיפטית ההיא: "אלכסה עשר דקות" ונעלמת.

אחרי עוד כמה דקות חוזר פקיד הקבלה ואני שוב שואל אותו אם יש עוד בנות.

האיינשטיין הזה עונה לי_ תקשיב אחי בוא תפנה את החדר, אתה באת רק לראות, כמה בנות ראית ?, אני כבר 15 שנה במקצוע ויש לי ניסיון, אתה רק לראות בנות ולא רוצה להיכנס.

קמתי ויצאתי

[/QUOTE]

אכן מוזר.
זה בעייתי מאוד שיש מעסות שיודעות רק רוסית.
בעל המקום (שרוסי בעצמו) צריך להבין את זה.
כרגע הוא מפסיד לקוחות. Sleepy

מאיה ביאליק 127 רמת גן

18
אני מצטרף למחמיאים.

לגבי הספא, לדעתי המיקום ליד מחלף ההלכה מושלם ויש הרבה חניה בכחול לבן באזור. ויש כספומט קרוב וגם בתי קפה לסיגריה שאחרי.

לגבי מאיה - אני מעריך שהיא סביב 28-30 . היא נראית טוב, גם בפנים וגם בגוף ויש לה שיער מהמם. אני הייתי לגמרי שמח להראות בחברתה בנסיבות אחרות - שלא לדבר על לשכב איתה... בקיצור נדלקתי עליה :)
שנית היא שחקנית מעולה ולוקחת את העבודה ברצינות....מביטה ישר לתוך העיניים עושה קולות מגרים של נהנית, וזה סופר מחרמן. שלישית, העור שלה נעים והיא יודעת לגעת איפה שצריך. שורה תחתונה - שווה 250 ש"ח וטיפ. אני אחזור.

המינוס בכל הסיפור זה ש-45 דקות זה "ברוטו ברוטו". בכלל יש לא מעט לקוחות בו זמנית בספא כך שמקום דיסקרטי זה ממש לא.

שאלה לי מניסיונכם - במידה ויש כימיה טובה - האם מאיה או מישהי אחרת מהבנות האחרות היו זורמות ליותר (כלומר סקס) מחוץ לספא תמורת תשלום גבוה יותר?

מאיה ביאליק 127 רמת גן

20
המקום לא דיסקרטי ברמות קשות !
כניסה מרחוב ביאליק ליד תחנת אוטובוס וכניסה למכללה כלשהי.
ממליץ לקחת זאת בחשבון (מעבר לזה המחיר מופקע יחסית למה שמקבלים אבל כל אחד והכסף שלו...)
אני מזיין משמע אני קיים
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”