כ גבי מעסה סקסית בלונדינית צברית מחולון - דף 2 - סקס אדיר

גבי מעסה סקסית בלונדינית צברית מחולון

12
את גבי ביקרתי עוד לפני שנתיים בערך אז נתנה זמן מלא 40 דקות ב150 שקלים
היום דורשת 200 שזה קצת הרבה למבוגרת שלא מתפשטת ואין מקלחת כל היום רק מי שבא בבוקר
בקיצור עברתי הלאה הייתי פעמיים שלוש וזהו דיפדפתי אותה כי לא התאים לי

גבי מעסה סקסית בלונדינית צברית מחולון

13
או קי ...אז ככה -
ביקרתי את גברת גבי מחולון ,היא מקבלת בדירה ברח' הרצפלד והנה ההתרשמות שלי למען חברי הפורום ,הדירה נראית מבולגנת ולא הכי מסודרת , חדר הטיפולים הוא חדרון קטן שהוסב למטרה ובתוכו מיטת טיפולים מהסוג הצר שמתנדנד ( ללא חור לפנים ) למי שמכיר , החדר כל כך צר שהיא מתקשה לעבור מצד לצד בעת העיסוי ,
העיסוי השבדי הוא רגיל ובסדר , לא מלהיב ולא מקצועי ממש יותר סוג של ליטוף מתקדם , בסוף היא שואלת אם רוצים גם עיסוי עדין ומבצעת הרפיה ידנית רגילה ללא שום תוספות או רגש , לא מורידה ולא נותנת לגעת בחזה ....היא גובה 200 ש"ח ומבקשת תשלום מראש שזה כבר אומר שאולי היו כאלה שלא היו מבסוטים מהשירות .
כמו כן - אין מקלחת ולא הציעה אפשרות להתקלח , נותנת מגבונים לחים שאיתם צריך לנסות להתנגב מהשמן הרב היא שופכת על הגוף בזמן העיסוי .
בתמונות היא נראת סקסית אבל לצערי במציאות היא נראת הרבה פחות , אישה בשנות החמישים המאוחרות , חזה נפול , לבושה ברישול ומאופרת בכבדות , שחורדינית ,
הקיר מלא בתעודות מסוגים שונים , היא סיפרה שהיא גם קוסמטיקאית ופדיקוריסטית ועושה טיפולים נוספים . אז זאת היתה החוייה שלי איתה לא נראה לי שאחזור , תמורת 200 ש"ח ניתן הרי לקבל תמורה הרבה יותר טובה מרבות אחרות .
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”