13
על ידי SatcomXXX
או קי ...אז ככה -
ביקרתי את גברת גבי מחולון ,היא מקבלת בדירה ברח' הרצפלד והנה ההתרשמות שלי למען חברי הפורום ,הדירה נראית מבולגנת ולא הכי מסודרת , חדר הטיפולים הוא חדרון קטן שהוסב למטרה ובתוכו מיטת טיפולים מהסוג הצר שמתנדנד ( ללא חור לפנים ) למי שמכיר , החדר כל כך צר שהיא מתקשה לעבור מצד לצד בעת העיסוי ,
העיסוי השבדי הוא רגיל ובסדר , לא מלהיב ולא מקצועי ממש יותר סוג של ליטוף מתקדם , בסוף היא שואלת אם רוצים גם עיסוי עדין ומבצעת הרפיה ידנית רגילה ללא שום תוספות או רגש , לא מורידה ולא נותנת לגעת בחזה ....היא גובה 200 ש"ח ומבקשת תשלום מראש שזה כבר אומר שאולי היו כאלה שלא היו מבסוטים מהשירות .
כמו כן - אין מקלחת ולא הציעה אפשרות להתקלח , נותנת מגבונים לחים שאיתם צריך לנסות להתנגב מהשמן הרב היא שופכת על הגוף בזמן העיסוי .
בתמונות היא נראת סקסית אבל לצערי במציאות היא נראת הרבה פחות , אישה בשנות החמישים המאוחרות , חזה נפול , לבושה ברישול ומאופרת בכבדות , שחורדינית ,
הקיר מלא בתעודות מסוגים שונים , היא סיפרה שהיא גם קוסמטיקאית ופדיקוריסטית ועושה טיפולים נוספים . אז זאת היתה החוייה שלי איתה לא נראה לי שאחזור , תמורת 200 ש"ח ניתן הרי לקבל תמורה הרבה יותר טובה מרבות אחרות .