היא הורידה את הפרסום של מיד2 ואי אפשר להשיג אותה בטלפון..הקו מחובר אבל לא עונה..
מישהו יודע משהו על זה?
לארה - תל אביב
12טוב, שלחתי לה אס אמ אס והיא חזרה אלי אחרי שעתיים..הייתי אצלה.
אני אוסיף לדברי שני המדווחים הקודמים (תל אביבי238, הצדיק):
אני מסכים עם צדיק שהיא נותנת את אחד הטיפולים הטובים, על בסיס החוויה שלי. בהנחה שהטיפול שמצפים לקבל הוא מסג מקצועי מושקע והרפיה אירוטית. (עבודת יד כשהיא לבושה)
הרגשתי שהמסג' שלה היה אמיתי, שהיא מפעילה כוח על הגוף, שהיא יודעת מה היא עושה, מאחר שהיא לא רזה - גם יש לה יכולת להפעיל הרבה לחץ, כשצריך.
היא משכה את השלב האירוטי, גיוונה..בנתה את זה...אני מדבר על 15 ד' בערך שבהם היא עברה טכניקות, ממגע מרפרף ליחס לפטמות..לחור התחת. משמע היא פורטת על כל הגוף, לא רק מתמקדת בזין כמו כל מיני מעסות שיצא לי ללכת אליהן.
גמירה חזקה..
בהחלט אשוב..
אני אוסיף לדברי שני המדווחים הקודמים (תל אביבי238, הצדיק):
אני מסכים עם צדיק שהיא נותנת את אחד הטיפולים הטובים, על בסיס החוויה שלי. בהנחה שהטיפול שמצפים לקבל הוא מסג מקצועי מושקע והרפיה אירוטית. (עבודת יד כשהיא לבושה)
הרגשתי שהמסג' שלה היה אמיתי, שהיא מפעילה כוח על הגוף, שהיא יודעת מה היא עושה, מאחר שהיא לא רזה - גם יש לה יכולת להפעיל הרבה לחץ, כשצריך.
היא משכה את השלב האירוטי, גיוונה..בנתה את זה...אני מדבר על 15 ד' בערך שבהם היא עברה טכניקות, ממגע מרפרף ליחס לפטמות..לחור התחת. משמע היא פורטת על כל הגוף, לא רק מתמקדת בזין כמו כל מיני מעסות שיצא לי ללכת אליהן.
גמירה חזקה..
בהחלט אשוב..
לארה - תל אביב
13לפני מספר שבועות דגמתי את הגברת.
מפרסמת ביד 2, המחיר עלה ל300
עדיין נותנת 1:20 ואכן משקיעה בשלב האירוטי, וגם במהלך הטיפול מגניבה קצת נגיעות ואירוטיקה.
סך הכל נהניתי מאוד
אני חושב שאחזור עוד פעם או פעמיים