כ אתיופית - אזור - בודי מסאג' (תאגיד מאיה) - דף 2 - סקס אדיר

אתיופית - אזור - בודי מסאג' (תאגיד מאיה)

11
[QUOTE=Colombo]
זה תחת איזור חולון-בת ים ובטקסט חופשי
כותבים אזור ואז חיפוש. אבל אני רואה שהמודעה
באמת התפוגגה אחרי שנים של התנוססות.
מוזר..
קשה לי להאמין שסגרה את הבאסטה.
סתם העבירה תחת איזור אחר כנראה. גם זה תחביב סוטה שלה.
בקיצור קרלוס המספר גם מתעופף בשניות אלה אל התיבה שלך.

[/QUOTE]
קולומבו איש יקר,
הבנת אותי לא נכון, אני פשוט חיברתי את המידע מההודעה הזאת יחד עם כל מה שעלה ברשת על המספר שמסרת לי והיה נראה לי תמוה כל העניין.
שלא כמוך לי אין היכרות עם תאגיד מאיה ולכן ניסיתי לברר במה דברים אמורים.
כל זה לא נועד להוריד מכבודך או להאשים אותם בשום דבר, רק למנוע מצב שמחר אני עושה משמרת בסידור מדפים במקום מסאג' לפנים.

אז א. מודה לך על הדיווח המהיר
ב. לא מאשים אותך בפירגון לתאגיד המדובר.
ג. כבר הסברתי לך את חששותיי
ולמען הסר ספק עם נישאר לרגע לא פיקפקתי באמינות דברייך או בך, רק בתאגיד וברשימת העיסוקים השלו.
מקווה מאד שהפעם דבריי הובנו כהלכה ותודה רבה לך על המספר והדיווחים.

13
שלום רב וחג שמח,

אני כבר מלא זמן לא מדווח פה..בעיקר מהסיבה שאני פחות דוגם וגם כי כבר לא מתחשק לי כל כך לרוץ לספר לחבר'ה כמו איזה ילד מתלהב.סלחו לי על הכנות.

במקרה זה, אכתוב כמה מילים כי הייתה לי חוויה די טובה.
הייתי אתמול אצל מאיה האתיופית (ברור שזה לא שמה האמיתי).בתור בחור שמאז שגילה את האתיופיות, פשוט משתגע מהעור החלק והשחור.
מאיה נראית מאוד סקסית בעיקר כי היא מקרינה חיוך ומאוד נחמדה וזורמת ולא בגלל שהיא נראית כמו דוגמנית.אהבתי את החזה הבינוני פלוס עם הפטמות הגדולות שהיה לי קשה להפסיק ללקק.היא חטובה אבל לא רזה מדי עם ישבן עגול ובולט למרות שאני אוהב אבילו קצת יותר גדול.בכל זאת הוא נראה נהדר בדוגי.האמת שהיא הייתה מוכרת לי וגם אני הייתי קצת מוכר לה,אז יכול להיות שלפני כמה שנים כבר הייתי איתה,אבל בטח לא במיקום הנוכחי.

קולומבו היקר, הבית הקטן שבו מארחת דווקא היה די נקי ומסודר.היה עוד חדר שבו הפקידה נמצאת שנראה כמו חדר שבו גרים.

לגבי השירות, הלכתי על סקס בעלות של 300 ש"ח..(אם כבר הגעתי לחור הזה נבקר גם בחור שלה חחח)
בסך הכל לא בא לי לתת את כל הפרטים..היה אווירה מאוד אירוטית ורומנטית אפילו כי לא הפסקתי להחמיא לה..ככה אני (:
הייתה חסרה לי מציצה בלי גומי ונשיקות, אבל מצד שני זה טוב ששומרת על עצמה וגם אני מעדיף לא להתפתות לזה..חבל שלא מרגישים הרבה ככה.חוץ מזה היה סקס טוב ואחריו עוד הציעה עיסוי.סהכ הכל יצאתי משם אחרי 45 דקות כולל מקלחת בסוף כי התקלחתי לפני בבית.היא התקלחה לפני וגם אחרי.הריחה טוב גם למטה.
אני אולי יחזור למרות שזה נסיעה רחוקה בשבילי.

חג פסח שמח לכולם!!

14
קודם כל יופי של דיווח.
זה לא "ילדותי" לרוץ לספר לחבר'ה.. עובדה שמהריצה הילדותית
שלי יצא לך דגימה נחמדה ;)

בקשר למקום האירוח.. קיימים שניים.. מרחק כמה רחובות זה מזה.
אתה היית בשני. מכיר אותו. באמת נראה הרבה יותר טוב. נקי והרבה יותר ראוי לאירוח.

לאתיופית כמובן לא קוראים מאיה כמו שהזכרת למרות שאם תשאל לשמה זה מה שהיא תגיד כנראה או "יסמין" או "בר" או "דנה". אלה השמות הבולטים לנבחרת שם. מבחינת מאיה האמיתית בעלת הבית היא נוהגת לכנותן כ"תימניה" "רוסיה" "אתיופית" וכו'.

אז מי שמעוניין להגיע בהמשך שינקוב במוצא נותנת השירות. אין ברירה. השמות שם להמחשה בלבד.

15
הייתי אתמול אצל הבחורה האתיופית (לא בפעם הראשונה),
היה חמודה ושירותית כרגיל.
הלכתי על המסלול של בודי ב200.
כמו שכבר נכתב, מדובר במסאג סתמי אך בודי נחמד פלוס...
יש שם מיטת עיסןי וגם מזרון, כנראה למסלול של ה300...

המקום די מוזנח אבל בחדרון עיסוי עצמו יש שיפור קל...

16
הייתי אצל הגברת. מבחינתי נפילה רצינית!!

תיקתקה לי את החיים, תוך שניה ביקשה שאסתובב, בודי סתמי וישר לחבר, ביקשתי שתוריד הילוך אך עדיין יצאתי משם תוך 20 דקות כולל מקלחת.

הצריפון ממש מלוכלך ונראה מזעזע כמו בית של עובדים זרים, ממש ממש לא נעים. מקלחת לא נעימה.

הפקידה המפורסמת קובעת ישר לבית ככה שראיתי את מי שנכנס אחרי ומי שהיה לפני, היא לא מכווינה לביתרחוב ליד ורק אחרי שאת יוצא מדברת איתו, זה כמעט במקביל.

מבין שהיה פה לאחרים התנסות טובה יותר איתה אבל מבחינתי בקיצור נפילה רצינית.

רציתי התנסות עם אתיופית אבל אני לא מחשיב את זו כV. אמשיך לחפש

17
אני לא יודע אולי אני רואה דברים בצורה שונה ממכם לי המקום עורר בחילה , העיסוי שלה חובבני ביותר ברמה של ליטופים
ועל זה לשלם 200 לבודי ו300 למלא? נגעלתי מלשכב על המיטה, כן מי שחובב אתיופיות אין הרבה בתחום אבל תלכו למקומות נורמאליים

18
כל מילה שנכתבה בשרשור עומדת במבחן המציאות, החדרון, האופציות וגם החיוך של הגברת. באמת שאין לי מה להוסיף...

הלכתי כדי לסמן את ה"וי" על אתיופית, בטח שלא עבור ה"מסג'"

אגב, המזרון הוא לא למסלול ה300, אפילו בשבילה הוא מעופש מדי, וממליצה על מיטת המסאג' במקום

-"לפעמים המסאג' הוא רק תירוץ" :)

19
דיווח שלי שלא אושר מה22.5.16 רק עכשיו שמתי לב, מעתיק מדביק שוב

הייתי אצל הגברת. מבחינתי נפילה רצינית!!

תיקתקה לי את החיים, תוך שניה ביקשה שאסתובב, בודי סתמי וישר לחבר, ביקשתי שתוריד הילוך אך עדיין יצאתי משם תוך 20 דקות כולל מקלחת.

הצריפון ממש מלוכלך ונראה מזעזע כמו בית של עובדים זרים, ממש ממש לא נעים. מקלחת לא נעימה.

הפקידה
המפורסמת קובעת ישר לבית ככה שראיתי את מי שנכנס אחרי ומי שהיה לפני, היא
לא מכווינה לביתרחוב ליד ורק אחרי שאת יוצא מדברת איתו, זה כמעט במקביל.

מבין שהיה פה לאחרים התנסות טובה יותר איתה אבל מבחינתי בקיצור נפילה רצינית.

רציתי התנסות עם אתיופית אבל אני לא מחשיב את זו כV. אמשיך לחפש
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”