כ אדל באר שבע - מומלצת לחובבי השמנות - דף 2 - סקס אדיר

אדל באר שבע - מומלצת לחובבי השמנות

11
ניסית לתאם פגישה עם אדל היום ולא הצלחתי, התיאום מסורבל והיא תמיד תפוסה. כנראה היא הדבר הכי חכם בבאר שבע עכשיו בגלל הפוסט הזה שנפתח כאן. כל הזמן אומרים שהיא עסוקה ומבקשים שאני יקבע תור לעוד שעתיים.
היא באמת עד כדי כך שווה? השדיים והתחת שלה באמת ענקיים?

12
דיווח ראשון...
אני כבר רואה דיווחים של ההפורם כבר מעל חצי שנה ..
ודיגמתי הרבה דירות אבל הדיווח הזה משך אותי ,
אז אמרתי אני אדגם אותה והלכתי לאדל
ולא הפעם הראשונה שאני בא לדירה הזאת
שהתאכזבתי בבפעם הראשונה מהדירה הזאת לא חזרתי
זה הייה לפני כמעט שנה ..
אז כך התקשרתי ענתה לי הפקידה ואמרה צריך לזמין תור
אז הזמנתי לשעה 5:30 ואיחרתי 10 דקות וזה בא לטובתי
כי הלקוח שלפניי סיים אחרי שחיכיתי 5 דקות
ונכנסתי היא בא אלינו ממוסקבה וחוזרת עוד חודש
היא חמודה ומדברת עברית היא שמנה וכן היא בת 22 משהו כזה
היא חמודה מאוד ויפה במראה ושמנה כמו שאמרו החברים
אמרתי מה מציעה לפקידה אמרה עיסוי ב 200 או הכל כלול ב 300
אז הלכתי על הכל ,
הורדתי בגדים ונשכבתי לקצת מסאז ועשתה את זה טוב למרות שהייה קצר מאוד
ואחר כך נשכבתי על הגב והיא הורידה בגדים השדיים שלה נפולים ורכים
מצצתי אותם ואחר כך היא מצצה את חבריקו ומצוצת טוב מאוד
ומנשקת טוב מאוד ואחר כך עלה עליי וזה הכאיב לה וביקשה שנתחלף היא למטה ואני למעלה ואמרתי בסדר
וזיינתי אותה וגמרתי מהר ואמרה יש זמן תבוא אני אעשה לך מסאז אמרתי לא רוצה אני צריך ללכת
היתה חוויה מאוד
דיסקרתיות 1
מראה 10
שדיים 8
זיון 6
בקיצור חוויה טובה
וסליחה שכתבתי הרבה

13
הבטחתי שאדווח

אכן קשה לתאם קודם כל. גם המון פעמים המספר בכלל לא מנותק שזה בכלל מעצבן.
אדל לדעתי נושקת ל 30 (26 עוד הגיוני...22 בטוח לא). בהחלט שמנה, לא סתם קצת מלאה. ציצים די גדולים, אבל לצערי נפולים מאוד. פה התאכזבתי בגדול האמת, לפחות הם רכים. תחת לא סקסי. פנים ככה ככה, בסדר לגילה.
היא לא מתקתקת ונענית לבקשות, אבל לא התמסרה כמו שרשמו שהיא. סך הכל שירות בינוני אבל די סבבה.
מצד אחד סך היה כיף, אבל קצת התאכזבתי, כנראה שבאתי עם ציפיות גבוהות.

14
hello2 אתה ילד קטן? חזה גדול הוא תמיד נפול, השאלה עד כמה, אין מה לעשות ציצים גדולים נכנעים מהר יותר לכוח הכבידה. זה עניין של טעם, אני מאוד אוהד ציצים גדולים מאוד ונפולים בהתאם.
השאלה כמה גדולים הציצים שלה.
ביום חמישי ניסיתי שוב לתאם איתה פגישה אבל אמרו לי שהיא תחזור לעבוד רק ביום ראשון.

15
אפשר להתנסח גם בצורה פחות מזלזלת. ביטויים כמו מה אתה ילד קטן בטח שלא מוסיפים לך כבוד.

בכל אופן, החזה שלה לא ענק אלא פשוט גדול. ראיתי בנות עם חזה בגודל כזה, ו*יחסית* עומד. שךה היה נפול מאוד, גם בהתחשב בגודל שלה, ובטח שלגילה. בכל אופן, הם לא יפים בכלל והייתי מצפה לחזה כזה מבחורה בת 40+ ולא מכזאת בשנות ה 20. זו דעתי בכל אופן

16
ביקרתי גם את הבחורה השניה שעובדת באותה דירה.
בחורה בת 40+- פנים לא משהו בכלל, עיניים כחולות, לבנה, רזה חזה בינוני ותחת יפה מאוד.

300 לזיון ומציצה, חוויה לא משהו בכלל, מוצצת רק עם קונדום, ריח לא משהו- לא דוחה אבל מריחים לא טוב, הייתה הרגשת תיקתוק, בזיון רצתה שאגמור כמה שיותר מהר, לא זורמת לתנוחות... סהכ הייתי שם 15 דקות.

לא אחזור, בינתיים אדל המועדפת עליי.

17
התקשרתי לדירה המדוברת מתברר שאדל חזרה למוסקבה, הדבר המעניין הוא שהפקידה אמרה לי בטלפון שכרגע נמצאת שם בחוררה חדשה בטלפון אמרה הבחורה בת 20 רזה יפה בפנים בסופו של דבר לא הלכתי אבל מעניין לשמוע אם מישהו דגם יודע משהו אם שווה ללכת?

19
הייתי אצל הצעירה החדשה ביום שני לשחרר חרמנות שהצטברה בחג. אכן צעירונות בעלת גוף קטנטן סטייל מאיה מהדירה של יבה. לחובבי המראה הנערי. בחורה חמודה ביותר ונעימת שיחה אם כי בעלת עברית די בסיסית. הבאסה זה שהטיפול שלה הכי רחוק מהטיפול של אדל ממש כמו שהמראה של שתיהן הכי רחוק אחד מהשני. אין אקסטרות יש רק מסאז והרפיה ידנית כשהיא מורידה חלק עליון. דוקא המסאז הפתיע לטובה חוץ מזה שהיא כיסתה אותי בכמויות נדיבות של שמן. החלק האירוטי טעון שיפור רב. היא לא ממש מתמסרת ואין לה שום טכניקה בהרפיה אבל כיוונתי אותה מבחינת המגע והקצב ככה שבסוף יצא שגמרתי די חזק. יצאתי מחוייך אבל מיציתי את הקטע ולא אשוב. בסדר לחוויה חד פעמית למי שמחפשים צעירונת בעלת מראה של נערה.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”