כ רינה מליידי ספא :) - דף 2 - סקס אדיר

רינה מליידי ספא :)

15
אחרי המלצות שפה, הגעתי לליידי ספא וביקשתי את רינה. בדיוק כמו שashcent תיאר האישה לא כוסית לתפארת אבל מבוגרת נאה עם גוף גדול וענוג. מה להגיד לכם נכנסתי איתה והאישה פשוט מלכה. הגילה אלמגור של הבודי מסאג'יסטיות. ליידי אמיתית, חכמה ומפנקת. נכנסתי איתה ופשוט נהניתי מכל רגע. חווית gfe לגמרי-מלקקת לך את האוזן שזה מטריף. נותנת לך את הזמן שלך מצמידה אותך אליה, קצת נשיקות על השפתיים. המסאג' עצמו שבדרך כלל אני לא מצפה לוואו היה פינוק. שיחררה לי כמה מקומות בגב שהיו תפוסים כבר שבועיים וההרפיה, מה אני אגיד לכם חלומית. התחילה בהרפיה אחרי כמה זמן עברה למן מהלך של ספק הפה שלה ספק הציצי שלה. לא יודע מה הלך שם אבל היה מענג. עוברת לאחר מכן לעבודה ידנית. משחקת לך בו, מטריפה אותך נוגעת רק בכיפה. מצאתי את עצמי גונח ובסוף שכבר רציתי לתת לעצמי לגמור, התמסרתי לגמרי, נגעתי בגוף הגדול שלה ופשוט שחררתי והשפרצתי כמו מטורף. לקח לי כמה שניות להתאושש לגמרי....בקיצור מומלץ ביותר לחובבי המבוגרות!!! האישה בדרך כלל אוהבת לקוחות קבועים. אבל אם אתם לא קבועים תראו לה שאתם אנשים עם שכל ועדינים ולא ערסים שבאים להתייחס בזילזול והיא תתן לכם הכל...
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”