כ דיווח הרואה רמת גן - דף 2 - סקס אדיר

דיווח הרואה רמת גן

12
טוב אז פקדתי את הגברת באדיבות החברים שתרמו לי את מספרה.

המיקום הוא קרוב מאוד לרואה 2 אבל לא שם. היא מדריכה בטלפון לשביל קצר שמוביל לדירה/חנות. חניה אפשר למצוא באמצע הרואה או אפילו בקרניצקי וללכת 3 דק'.

הגברת היא לא בת 30 ולהערכתי מצויה יותר בסביבות גיל 40. הפנים שלה נאות אבל מאוד קרות ורואים שכל חיוך עולה לה במאמץ. הגוף הוא גוף נשי - לא רזה מדי אבל גם ממש לא מלאה. אותי היא קיבלה עם בגדים לא מחמיאים אבל בשלב שהם ירדו (נותרה עם תחתונים לכל השואלים) - התגלה אחלה גוף, בטח לבחורה בת 40. העור מתוח יחסית וגולת הכותרת היא אכן החזה. מבחינתי, החזה שלה בר תחרות למיטל הפלא השמיני - חזה גדול טבעי שעומד יפה עם פטמות מהממות. קרוב למושלם.

אני הלכתי על 40 דק' ב-200 ש"ח. הטיפול כולל מסג' מאוד טוב. כמה טוב? חלקנו הולכים למסג'ים מקצועיים שעולים יותר ושווים פחות. אז מי שגם הפן המקצועי חשוב לו - ירוויח כפול.

במהלך המסג' המקצועי אין רמיזות לאזור ואין נגיעות. אצלי בשלב הזה היא גם נשארה עם חזיה אבל גם ככה הראש תקוע במיטה.

לאחר 30 דק' מסג' איכותי היא התחילה עם נעים בגב ואמרה להתהפך. כאן כבר נחשפתי לחזה.

לזכותה יאמר שהיא יודעת שזו נקודת הזכות העיקרית שלה. היא מקרבת את החזה אליך על מנת שתשחק איתו. אבל - נשיקות מתקבלות ברתיעה מסוימת. למי ששאל - אין אפשרות לזיון שדיים. אין גם אפשרות שהיא סתם תעלה ותתחכך בך. כאמור, גם התחתונים לא יורדים.

למי שזה נשמע מבאס - הדבר שמפצה הוא עבודת יד איכותית תוך כדי משחק בשדיים מושלמים. השיטה שלה היא להפסיק כל כמה שניות ככה שלא תגמור מהר מדי ואז היא יורדת ללטף את הביצים ולאחר כמה שניות חוזרת לעוד כמה תנועות איכותיות.

בקיצור:

מראה - 7/10 (אגב, ביציאה היא דפקה חיוך אמיתי ואז גם נראתה יותר יפה).

מסג' מקצועי - 9/10

מסג' מפנק - 8/10

שדיים - 10/10

טוסיק - 7/10

סך הכל ציון כללי - 8/10

סך האנשים שקראו עד לכאן ברפרוף ורק עכשיו יעלו לקרוא בריכוז - 7/10

יאללה - תהנו.

המספר שלה - בפרטי!!!

דיווח הרואה רמת גן

13
טוב,
מסתבר שעשיתי פאדיחה ופרסמתי את המספר אבל הורידו אותו.
מישהו יכול להסביר לי מתי מותר ומתי אסור?
אני חשבתי שתמיד מותר (אני יודע שאסור לפרסם אתרים מתחרים) ובאמת מאוד התפלאתי שלא פרסמו כאן את המספר של הגברת.

בכל מקרה, סורי אם הפרתי איזה כלל.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”