כ סיכום התרשמות - אתיופיות במכוני עיסוי - דף 2 - סקס אדיר

סיכום התרשמות - אתיופיות במכוני עיסוי

11
הרבה חברים כבר אמרו לוותר על חיפוש "מציאות" אתיופיות, אז הורדתי הילוך בחיפושים, אבל מדי פעם,
בודק ומנסה אולי בכל זאת. מכוני עיסוי זה לא הקטע שלי, אבל אם כבר הלכתי לעיסוי, אז רק אתיופית.

אל הדס הגעתי בעקבות הדיווח שעלה לא מזמן:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=57982

הדירה : יחסית למקומות האחרים שהזכרתי כאן בדיווחים הקודמים, סה"כ דירה נחמדה ונעימה (מרגיש הרבה פחות גועלי מאלה של תובל לשעבר או סחרוב).

הדס : מלאה באופן סקסי, פנים סבירות + , חזה גדול ונעים מאוד! , תחת עם נוכחות.
הדס עצמה מאוד חמודה ושירותית.
הנגיעות שלה בהתחלה כשהייתי על הבטן היו נעימות ועדינות. ביחס לאחרות, הייתי מגדיר את זה כהשקעה של ממש (:

אח"כ עולה עם החזה הנעים שלה ונוגעת בעדינות באזור החלציים עם האצבעות. סופר נעים!
היפוך וגמירה בבודי בין שני השדיים שלה.

סה"כ חוויה חיובית ב- 220.

** למרות שהיא לא הטעם ברירת המחדל שלי באתיופיות : אני אוהב אותן טיפה יותר רזות מהדס (לא להתבלבל, עדיין סקסית) וקצת יותר מלאות מרנדי וליז - עדיין הייתה החוויה החיובית ביותר מבין כולן. ייתכן ואחזור בעתיד, אם לא אמצא את זו שאני מחפש.

15
יש לך את האיתיופית המפורסמת שנמצאת בפלד ומוצצת תמורת 200 וגם ניתן לזיין אותה, עכשיו היא בהר ציון כנראה בגלל המשטרות עוד לא היה ראיתי דיווח בקטגוריית "זונות רחוב" שדיברו עליה ולא התלהבו מהמראה שלה תבדוק שם עם החברה.
אני מתכנן עליה גם, אפשר לנסוע יד ביד אליהקריצה
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

16
[QUOTE=אבשלום]
שלום בננה,
אם אתה בעניין של שחורות אפריקאיות ולא דווקא אתיופיות, אני יכול לעדכן אותך שבספא של סחרוב 24 יש שתיים או שלוש מעסות שחורות חטובות למדי. אני מציע לבוא לשם ולבדוק בעצמך.

[/QUOTE]

תודה אבשלום,
אשמח לבדוק.
אתה במקרה יודע מה השמות שלהן?

17
[QUOTE=boots]בננה ונילה - יש עוד אחת בהרצל "אופק" עוד אתיופית ולא יצא לי עין לקבל ממנה טיפול
ואולי אתה תסגור לנו גם את הפינה הזו
[/QUOTE]

צילצלתי בשבוע האחרון כמה פעמים, אבל אופק אף פעם לא הייתה כשהתקשרתי.
מחכה לראות מתי תגיע...
לגבי התמונות, אני בספק אם הן אמיתיות. לא מידיעה כלשהי, סתם פסימיות הגיונית שנבנתה עם השנים (:
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”