כ ליה ההריונית - דף 2 - סקס אדיר

ליה ההריונית

15
מוזר מאוד הסיפור עם ליה:
- הבחורה בת 30-+, ילדה כבר שני ילדים ומופתעת שהיא בהריון? הרי אם היא בחודש השלישי להריון מן הסתם לא קיבלה שני מחזורים ושום חשש לא עולה לה? יש לה בחילות + איבוד מחזור ועדיין מופתעת?
- ליה הייתה בתהליכי גירושין מבעלה, אבל עדיין קיימה איתו יחסי מין רגילים (וכנראה לא מוגנים). הלוואי על הזוגות המתגרשים שיהיו בכאלה יחסים טובים עם בנות זוגם (הכל בהנחה שלא נאנסה)
- גם מהצד של הבעל הסיפור הזוי: לשלם מזונות על שני ילדים זה לא מספיק? לא נזהרים ומביאים ילד שלישי?

כששמוליק עומד השכל בתחת !

ליה ההריונית

16
אלהן חברים קודם כל אני רוצה לומר לram55 על הפרטים אז ככה יצא לי להיות אצל ליה לפני יומיים אישה מאוד יפה אז יש לה בטן ממש קטנה שבקושי רואים שהיא בהריון אבל אני בטוח שזה יתאים לה מאוד מסז׳ נחמד פלוס חזה גדול מאוד אהבתי בקיצור שווה מאוד נותנת זמן מלא לא הרגשתי שהיא מחפפת אותי נהנתי מאוד ממליץ בחום

ליה ההריונית

17
לפי מה שהבנתי היא העלתה במחיר ל-250 ש"ח ככה היא אמרה לי בטלפון ועוד משהו חברים אני כל הזמן מנסה להשיג אותה ואני מתקשר בחסויי אז שלחתי לה הודעה למה היא לא עונה היא הסבירה לי שהיא לא עונה לחסויי כי כמה פעמים קבעו איתה ולא באו אז מאז היא לא עונה לחסויי כי היא לא יודע מי מתקשר ומי קובעה איתה אז ככה לאנשים שידעו שעם היא לא עונה להם בחסויי זה בגלל זה

ליה ההריונית

18
שלום לכלום אז יצא לי להיות אצל ליה ההריונית בפעם הראשונה אז באמת אישה יפה מאוד היה לי קל לקבוע איתה נותנת עיסוי דווקא לא רע בכלל והפיניש היה פיניששש כמו שצריך סיבבה אותי עלתה עליי עם החזה שלה שמאוד אהבתי לטבעי :)) זמן היה כמו שצריך לא מיהרה לחפפ אותו נהנתי מאוד 250ש"ח זה ל40 דקות אפילו הייתי אומר שנתנה לי יותר מהזמן ממליץ עליה בחום רב חיוך גדול
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”