דווקא הדליק אותי העיסוי שלה, אני מאוד אוהב שעושים בכל האזור שמסביב לזין,ביצים ומאחוריהם,ירכיים פנימיות וכו'. אולי אנסה אותה
אגב מישהו שכיר בחורה נוספת שהעיסוי שלה דומה? לפעמים בטנטרי עושים דומה לזה
מעיין נווה - מרפאת און
12הצלכם ליצור איתה קשר?
מנסה להשיג אותה כבר ימים ללא הצלחה.
לא בשיחה ולא בהודעות.
מעיין נווה - מרפאת און
13אני עוקב אחריה כבר כמה שנים, מה שהדליק אותי אצלה זו הרצינות של משחק התפקידים, אבל זה אני והפטישים שלי (CFNM, MEDICAL) ואני מודע שזה חריג בתת פורום זה ויותר מתאים בתת פורום ה - פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות הייתי רושם שם אם היה מדברים על עוד דברים חוץ מקוקסינליות.
לגבי מעיין, מה שמעניין הוא שהיא אכן גלויה ויש לה חוץ מהעמוד העיסקי בפייסבוק, גם פרופיל פרטי מקושר עם הרבה תמונות פרטיות, חלקן בבגד ים, אפשר לראות שהיא לא לגמרי רזה, יש לה בטן קנה ועגולה עם צלקת ניתוחית, עם מתניים ואחוריים של נערה וחזה קטן ודי נפול. כנראה השהתספורת הבוצ'ית כבר החלפה למשהו יותר טבעי.
השפה שהיא מדברת מעידה עליה כבחורה פשוטה שמערבבת שפה פשוטה עם מעט ביטויים רפואיים או לקוחים מעולם הרפואה האלטרנטיבית, ועם ביטויים מעולם ה BDSM. (אני למשל לא שמעתי שמשתמשים בביטוי "מקום קדוש" בהקשר של איברי מין מחוץ לטאנטרה ו BDSM ודווקא לגבי האיבר הנשי)
היא לא בת 40 היא בת 53, גם תאריך הלידה שלה גלוי לציבור. מי שכתב על בעלה... היא מציגה עצמה כגרושה.
בחורה עם ביצים.
לא נתקלתי במודל עיסקי דומה של נותנת שירות, לא בארץ ולא באתרים זרים.
לע"ד גם אין תפריט כזה של מיסוי מקצועי פלוס הרפיה ידנית בהתפורה רפואית ועם כזאת הקפדה על CFNM וגם הפקות פורנו עם תסריט של טיפול רפואי שנגמר בהרפיה נראים פחות אמינים ממנה.
בסופו של יום, לא הלכתי עליה בגלל המרחק (אני מהצפון) והמחיר, וגם בגלל איך שהיא נראית שזה לא כל כך לטעמי. אבל לא שולל אפשרות לדגום בעתיד, אם אהיה באזור ויהיה לי זמן.
שאלות לאלה שדגמו: 1. איך הדיסקרטיות של המקום? 2. מה עם פרוסטטה?
Everything in the world is about sex except sex. Sex is about power. Oscar Wilde
מעיין נווה - מרפאת און
14בשדרות יהודית המטפלות עים בגדים שם תקבל שירות לא רע ב100 ש"ח
רק תגיד להם מה המיקוד לדעתי לא תהיה להם בעיה להתרכז במרכז הגוף .

ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.
מעיין נווה - מרפאת און
15העלתה סרטונים חדשים בהם רואים איך היא עושה ביד במשך הרבה זמן ולכמה גברים שונים.
שינתה קצת את התסרוקת, מדברת בשפה פשוטה כמו: ״במקום לזיין את השכל, לכו לזיין״.
די מדליקה מעיין, באסה שזה יקר, פעם אחרונה שבדקתי משהו כמו 300 ש״ח לחצי שעה.