[QUOTE=צוער1]
[QUOTE=אבשלום]לא שאני חייב לך איזה דין וחשבון, וגם לא ראיתי שאתה במיוחד תורם לפורום מלבד השמצות של מקומות ( ושלי...), וגם נזכרתי שהתחייבת בזמנו להפסיק להתעמת אתי ( טוב, לא מפתיע שהמילה שלך לא שווה הרבה ), אבל מכיוון שאין לי מה להסתיר, וגם דיווחתי לאחרונה בניגוד אליך על מקום חדש בהמלאכה 39 חולון, אספר שבתקופה האחרונה אכזבו אותי מספר מעסות שם בפרטים, כי הן לא מסכימות לגמירה בדרך החביבה עלי, שהיא חיכוך מאחורה כשהבחורה שוכבת ואני מעליה ( גמירת פלחי ישבן מלוקסרת כמו שהיא נקראת על ידי לקסר ).
בחורה אחת שלא הסכימה לכך בשום אופן בפרטים היא אמי האתיופית. כמו כן מעסה בשם קרלה שנראית לא רע, אבל לא הסכימה בשום אופן לכך בעת הטיפול. חבל שלא שאלתי אותה בפרטים אם היא מסכימה לכך. לא שיש לי איזה צורך להוכיח לך משהו, אבל רבים וטובים בפורום יראו וישפטו בעצמם מי מאתנו תורם יותר....
[/QUOTE]
הנקודה היא לא מי תורם יותר(ברור שאתה) אלא מי אובייקטיבי יותר(ברור שאני)...
תודה על ההתייחסות לשאלתי.
[/QUOTE]
נראה לי שהטענה הזאת שלך גם הוכחה כעת סופית כלא נכונה.
יש אנשים בפורום שיותר אוהבים לדווח על הצלחות מעל נפילות ואני ביניהם. זה די טבעי. אתה כנראה הפוך בעניין זה, ולכן חושד שאם הדיווחים שלי הם חיוביים אני מחובר למקום. הדוגמא לגבי המקום האחר, אם לא הבנת, לא היתה רק לגבי מידת התרומה לפורום אלא גם הוכחה שאני מדווח גם על מקומות אחרים שלא קשורים לאורגים ולא רק זאת אלא שזה דיווח מחמיא על מקום שנמצא ממש קרוב לשם ובבעלות אחרת. תתפלא, אפילו הייתי איזה יום באורגים 7 וראיתי בנות לא מושכות בעליל, אבל מאחר שלא נכנסתי עם אף אחת לא דיווחתי. והרי לשיטתך, אם אני יחצ"ן של האורגים 1, אני אמור לרשום כמה שיותר דיווחים לא מחמיאים על האורגים 7, נכון??
בכל אופן בוא נחזור להסכמה שאתה ואני לא נמשיך להתעמת אחד עם השני, הרי אף אחד מאתנו לא ישכנע את "רעהו" לכן זה די חסר טעם ולא ויוביל לשום דבר קונסטרוקטיבי.