כ שני מבני ציון - דף 2 - סקס אדיר

שני מבני ציון

11
ערב טוב חברים,
היא נמצא בצרף כזה קטן שנמצא ביד חרוצים, ליד בני ציון.
בפעם האחרונה שהייתי אצלה היא זכרה אותי,
איך שהגעתי ירדה על הברכיים כדי למצוץ.
(כל פעם מספרת לי את אותו סיפור שהיא לא מאמינה שהיא זרמה לזה.. ושהיא מקצועית נטו... בטח חחחח)
מוריד לה את החולצה, חזה ענק.
אחרי גמירה אחת, עולה ל המיטה, עיסוי שדווקא עושה רושם שהוא טוב.
(פתאום הוציאה חולצה מכופתרת מהארון שנראה לי שלקחה לאיזה רפתן...)
ואז שוב מציצה.. ושוב שפשוף בחזה הענק שלה.
גומר פעם שניה והביתה.
סך הכל היא אישה נחמדה, לא יפה, אבל בהחלט לא מצלחיצה ונותנת לך את הזמן ואת כל תשומת הלב עד הדקה האחרונה.
אני מבקש אותר פעם בחודש - חודשיים כשאני על הקו,
נכנס להתפרקות של שעה וממשיך.
סך הכל חוויה נחמדה.

שני מבני ציון

12
היי חברים, הבטחתי דיווח.
טוב, אז באמת שמדובר באחד המקרים הבודדים שכל הדיווחים היו ממש מדויקים, צריף ליד בית במושב חרוצים, די נקי אבל לא דיסקרטי. ביקשה שאחנה ממש על המדרכה "כי זה האיזור שלי".
המראה שלה באמת לא נעים אבל מה שקצת עזר זו האישיות הנעימה והדיבור החמוד שהתחיל עוד כשהייתי באוטו.
העיסוי היה לא רע אבל עדין מדי לטעמי. בסוף העיסוי ולאחר שהתהפכתי החלה בעבודת יד ומיד לאחר מכן התחילה למצוץ חשוף ורק לאחר כמה שניות עצרה ושאלה אם זה בסדר.
היא אמרה שאפשר לעשות את זה מהר או לקחת את הזמן ולהתענג...נתתי לה ליד חופשית והיה נראה שהיא נהנית מכל רגע של המציצה, רטיבות במידה לשון במידה וגרון שלוקח הכל בלי בעיה(אני לא כל כך גדול...).
לפני הגמירה נתתי לה להבין שאי עומד לגמור כדי שיהיה לה זמן להוציא אבל היא המשיכה ואף הגבירה קצב וקיבלה הכל לתוך הפה כמות מרשימה ובלעה הכל.
מקלחת רותחת בסוף, שיחה נעימה בזמן הלבוש והביתה.
כנראה שאחזור אחרי בדיקה של מקומות נוספים...

שני מבני ציון

13
אז.... גם אני הייתי,
התיאור של חברי מעלי נכון ומדוייק!!
שני אישה שמנה עם חזה ענק EE להערכתי.
בשנות ה-50 שלה.
יחד עם זאת אישה נחמדה, חמה ועדינה.
תאום קל ונח בטלפון, קבענו והגעתי בדיוק על-פי הדרכתה של שני.
מדובר במבנה טרומי, יחידת דיור בחצר בית במושב, לא פגשתי שכנים (יום חמישי 1:30 בצהריים).
עיסוי עדין, לא חזק אבל נעים. תוך כדי עיסוי שלחתי ידיים לחזה ושני לא התנגדה.
בשלב מסויים הורידה ביוזמתה את החזיה ואיפשרה ללוש וללטף את החזה הכבד והענק שלה.
לקראת סוף העיסוי, מבלי להודיע מראש, מציצה חמה ומתוקה, גם אני לא התברכתי בזין גדול מידי, מה שאפשר לשני להכניס את כולו לפיה, מציצה חמה נעימה ורטובה, גמירה חזקה בפה. מניח שנאלצה לבלוע את רוב התכולה, מאחר שלא הפסיקה למצוץ, עד השפריץ האחרון. בסוף הלכה לשטוף את הפה. בקשה שלא אזוז וחזרה לעוד עיסוי סיום של כמה דקות.

הציעה מקלחת חמה ומגבת נקיה.

התקלחתי, התרעננתי, שילמתי, חיבקתי ויצאתי חזרה לדרכי.
בסה"כ, חוויה נחמדה עיסוי, חזה ענק ומציצה ב-200ש"ח.

לא בטוח שאחזור, בכל זאת אישה שמנה ולא צעירה,
אבל... לך תדע קריצה

פין חס - מזיין ולא חס

שני מבני ציון

16
טוב, ביקרתי. אין הרבה מה להוסיף. היא אכן מוצצת מבלי שמבקשים. אפשר לשלוח ידיים לחזה, ממש לא למטה.
ביקשתי שתוריד חולצה. טיפ: אל תבקשו. חזה ענק אבל נשפך לגמרי, בלי טיפת סקסיות.
נחמד לביקור אחד.

שני מבני ציון

19
אהלן, גם אני ביקרתי את שני, בהחלט מה שרשמו הוא נכון, מהמציצה לא התלהבתי בכלל, נכון שמשתמשת עם המון רוק אבל גם עם שיניים!
הרגה אותי שהעדפתי שתפסיק ותעבור לשיפשוף.

Zizi.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”