כ טליה - יד 2 - דף 2 - סקס אדיר

טליה - יד 2

13
מנסיוני ביד 2 פרסומי הטנטרה למיניהם מובילים, במקרה הטוב, לחדר בבית פרטי, מוזיקה הודית, עיסוי סתמי ורפרופים על האיבר בהרפיה שכוללת קצת (אבל ממש קצת) לחיצות על הפריניאום.
לא רוצה לעשות הכללות אבל אחרי שהוצאתי כ1600 ש"ח (ממוצע של 400 לכל נסיון = 4 נסיונות) החלטתי לסתום את הגולל על הערוץ הזה.
אגב, כל המעסות היו די מלאות (או יותר מזה), פרטיות באווירה נעימה, אבל עלות תועלת זה נמצא אצלי בתחתית הסקאלה ויצא משימוש נכון לעכשיו.
אם מישהו גילה מציאה או תובנה אחרת, אשמח מאד להתבדות.
מרכוס
המצפון אינו מונע מעשים רעים, הוא רק מקטין את ההנאה מהם.

טליה - יד 2

14
הייתי אצלה לפני כשבועיים:

מקבלת ברחוב בר כוכבא בתל אביב.
נראית כבת 30, שמנמנה אך סקסית. על פניו נראה שיהיה סביר.
הקדמתי בכמה דקות, לא ענתה, וכשענתה, נזפה בי שהקדמתי כי "בדיוק ירדה לקנות לאכול", מה שהתברר מאוחר יותר ב"לדפוק שווארמה".
ואז.....
מהרגע שאתה נשכב על המיטה, הגברת לא מפסיקה לדבר. ולשאול עצמה ואותך שאלות ולענות עליהן לבד.
אחרי שכבר מתחיל לשעמם מהליטופים בגב, אומרת להתהפך ומתחילה ב"טנטרה". במפועל, נותנת לך להתעכב בהשפרצה כמה דקות.

עלה 300, מבחינה מקצועית, לא כזה נורא. אבל החפירות! וואו!

יש לא סיבוב קל בראש, אני מניח.

לסיכום: לא מומלץ כל כך.

טליה - יד 2

15
[QUOTE=RazRoy]הייתי אצלה לפני כשבועיים:

מקבלת ברחוב בר כוכבא בתל אביב.
נראית כבת 30, שמנמנה אך סקסית. על פניו נראה שיהיה סביר.
הקדמתי בכמה דקות, לא ענתה, וכשענתה, נזפה בי שהקדמתי כי "בדיוק ירדה לקנות לאכול", מה שהתברר מאוחר יותר ב"לדפוק שווארמה".
ואז.....
מהרגע שאתה נשכב על המיטה, הגברת לא מפסיקה לדבר. ולשאול עצמה ואותך שאלות ולענות עליהן לבד.
אחרי שכבר מתחיל לשעמם מהליטופים בגב, אומרת להתהפך ומתחילה ב"טנטרה". במפועל, נותנת לך להתעכב בהשפרצה כמה דקות.

[/QUOTE]

האם היא בעירום? כמה זמן היית שם?
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”