כ הירקון 206 דנה - דף 2 - סקס אדיר

הירקון 206 דנה

11
צליל זו נפילה רצינית. היגעתי אליה לניסיון שלישי אחרי פעם טובה ופעם גרועה מאוד. אמרתי ננסה. הבחורה פותחת את הדלת ואומרת לי אתה כתבת עליי דברים לא יפים בפורום. אמרתי לה כי כתבתי אמת. אמרה לי אתה רוצה להיכנס עם חברה שלי?. עניתי לא רוצה בכלל להיכנס ועשיתי אחורה פנה. צליל במקום להפנים ביקורת ולנסות להשתנות. היא בוחרת להחרים את מי שמבקר אותה. היא יפה מאוד. אבל שונאת אותנו הלקוחות. היא לא בעבודה הנכונה לה . חבל ללכת אליה . עדיף לתרום את הכסף לנזקקים לפחות תיהנה מזה כי אצל צליל אין דבר כזה הנאה כי השמש זורחת לה מהתחת ועל זה היא מצפה שנשלם לה כולל טיפ בסוף.

הירקון 206 דנה

13
צליל יכולה ללכת ולמצוץ זין של כלב או חתול... סליחה שאני מתבטא ככה אבל זה מה שמגיע לבחורה שכזאתי
הרי גם ככה את אוהבת חיות ורוצה להיות וטרינרית (כן אני יודע שאת קוראת כאן)
אם היא חוצפנית ומתנהגת לא יפה ללקוחות שלה אז לא מגיע שיהיו לה לקוחות

וחוץ מזה כניראה עדיף שתחזרי לעבוד בספ בחולון שם איפה שכל המושתנים

הירקון 206 דנה

14
היא בנויה על לקוחות פעם ראשונה שלא מבינים להיכן הגיעו. מי שהיה פעמיים מבין שזה מיותר . כנראה שכמות הלקוחות החדשים לא נגמרת ועל זה היא בונה. היא בכלל לא מעוניינת בלקוחות חוזרים כי היא יודעת שהם כבר ירגישו את הסלידה שלה מהם ולא יחזרו.

הירקון 206 דנה

16
היזהרו מנטלי
תקתקנית על
ביקרתי אצלה היום, 4 דקות ליטופים ומיד הרפיה ואז גירשה אותי מהדירה בטענת גמרת - סיימת
סהכ בדירה כולל מקלחות 15 דקות
זמן טיפול נטו 9 דקות
מסאז גרוע
הרפייה גרועה

לא להתקרב!
מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.

הירקון 206 דנה

17
צליל טובה עם מי שלוקח את מסלול הסאדו שלה או לחלופין נותן לה טיפ...אני לא אהבתי את הגישה שלה אבל מסלול הסאדו היה כיפי.היא צעירה ונראית טוב ועוד מימיה ברמת גן לקחה תמיד יותר מכולן היא עם האף למעלה.אתמול הפקידה אמרה שהיא בחופש כרגע ולא עובדת...מישהו יודע מה קורה עם אלכס שעבדה שם איפה היא נמצאת?
הכסף שלי לא זבל,אשים אותו רק על מי ששווה אותו

הירקון 206 דנה

18
Giladta. לאנקשור טיפ אצל צליל. פעם ראשונה קיבלה סכום גדול. יותר מאלף והיה סבבה. פעם שניה ביקשה שלא אתן טיפ באמצע ונתנה שירות מגעיל שלא גמרתי בכלל. לא מורידה תחתון ומבקשת שלא אגע בישבן שלה וזה שהיא לובשת תחתון. לא מבין על מה משלמים לה? על זה שהיא יפה? היא שונאת לקוחות והיא במקצוע הלא נכון.

הירקון 206 דנה

19
צליל=משלמים נטו על זה שהיא כוסית
שירת מתחת לכל רמה אלא למי שאוהב משחקי סאד והערצת כפות רגליים ונעליים
היא בחורה לא טפשה ופעם אפילו נתן לה חבר תמים או אולי יש מילה אחרת לזה
את היוזר שלו והיא כתבה על עצמה דברים טובים בשמו פה בפורום
אבל עוד מהימים ברמת גן בטרופיקנה היא היתה לוקחת מאה מעל כולם והיה לה תור כי מה לעשות היא כוסית נדירה
לדעתי שווה לחוויה של פעם בשנה ובטח שוב טיפ ושום נעליים
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”