תודה תלתן , אכן צדקת.
ולומר תאמת הרבה זמן לא נהנתי ככה אצל מעשה.
במיוחד במכונים שרק נכנסת כבר יש הרגשת קישטה חתולה באוויר.
המקום באמת לא כזה דיסקרטי והכל שם מאוד ישן והקירות אפילו עם שפריץ (תרתי משמע חח) כמו של פעם כזה.
אבל מה שמשנה זאת הבחורה שאתה נופל עליה, וממש ממש נהנתי.
אלכס ז'בוטינסקי 18
14ביום שישי, בשעות הצהריים המוקדמות, נסעתי לבני ברק, לקנות יורו, כי אני נוסע לברלין.
אחרי שהסתפרתי, קניתי פיצוחים לשבת, וקניתי יורו, הרגשתי קצת לחץ במקום רגיש..
התקשר תי למקום הסמוך עמל, אבל כריס לא הייתה שם, אז התקשרתי לרחוב בן גוריון 18
חיפשתי את אלכס.
כמובן שהפקידה הפליגה בתשבחות עליה, חזה גדול יפה וכו'
כמובן שהייתי סקפטי , ולא נותר לי י אלא להגיע ולבדוק.
אלכס היא אישה גבת 40, נמוכות קומה כ160, מבנה גופה בינוני, ויש לה חזה בינוני , אבל בולט ומןצק
מסוג שיש לבחורות בנות 20+30 , הוא ממש לא ענק או גדול ... אבל עם תופסת של חזיית פוש-אפ, נראה מגרה.
250 שקלים, והתקלתתי, בזרם המים החם והחזק של ב'ג 18.
אלכס, הגיע יותר מ5 דקות אחרי! לא השתנתה , ולא לקחה את הזמן.
היא הספיקה אפילו לנגב אותי...
ביקשתי גם קודם, שני פינוקים, היא הסכימה במסגרת הזמן!!!
את הפינוקים ביצעתי כך,
את הראשון , אחרי 5 דקות, ואז מסז' טוב ומןשקע , ולקראת הסוף עוד גמירה
אלכס מאוד מרגיעה, דיבור נעים ועדיין, מאוד משתדלת לפנק, לעזור ושתהיה מרוצה.
המסז שלה מושקע , המצעים נקיים והמגבות טריות וטובות
לסיכום
אלכס , כבת 40
מבנה גוף בינוני רזה
חזה בינוני מוצק
יש לה קצת בעיות בשיניים, כמו שאומר רבי רוני...
יש לה כתם לידה, שומה, על צד הציצי השמאלי.
האם אחזור?
סביר להניח שכן
השארתי טיפ של 20 שקלים על המיטה
אלכס ז'בוטינסקי 18
15רווח בשיניים זה לא בעיה , אני אישית אוהב אם זה לא מוגזם וזה מתאים לבחורה, ואתה יודע לכל אדם יש שומה איפשהו .
לגבי הגיל שלה הייתי נותן לה 30-32 לא יותר.
וכן הגזמתי החזה שלה לא ענק אבל הייתי נותן לו בינוני פלוס שעומד יפה.
לגבי הגיל שלה הייתי נותן לה 30-32 לא יותר.
וכן הגזמתי החזה שלה לא ענק אבל הייתי נותן לו בינוני פלוס שעומד יפה.
אלכס ז'בוטינסקי 18
16ביקרתי במקום המדובר היום. לא עם אלכס אלא עם קטיה. כדי למנוע בלבול, למרות האמור בכותרת, מדובר בבן גוריון 18 רמת גן, ליד מגדלי בסר, ולא כפי שכתוב בנושא.
רציתי ללכת לקבועה שלי( מריאנה מפואבלו אספניול ), אך לדאבוני לא הייתה פנויה, ומאחר שהייתי באזור בסר הלכתי למקום הזה.
בניין ישן, כניסה לא מאוד דיסקרטית, בחדר המדרגות פגשתי שכנה סוחבת מיטה....
הדירה עצמה חשוכה ודי מוזנחת, עם ריח עז של סיגריות. לא ראיתי את שאר המבחר, נכנסתי ישר עם קטיה שפתחה לי.
בחורה נאה יחסית, נראית בשנות הארבעים לחייה, שיער קארה קצר, גובה 1.6, גוף לא משהו. עם כרס לא קטנה, רגלים עבות, חזה בינוני, באופן מפתיע די עומד ומוצק.
הפרטים 40 דק 250. עיסוי בעירום, אפשר עדין או חזק, בסיום בודי והרפיה. שאלתי על פרוסטטה, אישרה שאפשר.
מקלחת לפני בחדר עצמו, זרם טוב מים רותחים.
בחרתי במסג' חזק, שהיה להפתעתי ממש טוב, כמעט הייתי אומר מקצועי. בחלוף כעשרים דקות עלתה לבודי על הגב, שלמרות הגוף הלא אטרקטיבי שלה, היה מהנה ומחרמן.
אח"כ עברה לטיפול בפרוסטטה, ללא כפפה, כשאני עדיין על הבטן, התחילה בעדינות ועברה ליותר אגרסיבי, לא בטוח אם הייתה שם אצבע אחת עבה או שתיים דקות...
אחרי איזה שתי דקות כאלה, הסתובבתי ביוזמתי, המשיכה בפרוסטטה תוך כדי תנועות חזה עלי.
לבסוף עברה לעבודת יד טובה עד הגמירה וגם המשיכה בכיף עוד איזה דקה אחרי שגמרתי. תוך כדי אפשר היה לגעת איפה שבא לי ללא הגבלות כולל דחיפת אצבעות.
מקלחת נוספת והחוצה. מהרגע שנכנסתי עד שיצאתי 45 דקות.
טיפ 20 ש"ח על המיטה ולהתראות.