כ חדשה בעמל - שחר - בייב ברונטית מהממת - דף 2 - סקס אדיר

חדשה בעמל - שחר - בייב ברונטית מהממת

12
שחר מעמל - נכון שחר רוצה תוספת כסף על כל דבר שמוגדר אקסטרה, אבל לדעתי המראה שלה ,בת 22, הקול החמוד,
השירות הטוב ,זה חוויה ששווה לפחות פעם אחת.
נטע מעמל - בערך באותו הגיל כמו שחר, מראה סקיני ,קצת שמרנית עם חדשים, מי שמפטפט איתה ומתידד ,מגלה בחורה ממש מתוקה ושירותית ,יש אקסטרות בתשלום נוסף. לדעתי חוויה מאד שווה.

13
גם אני הסתקרנתי מהתיאורים של שחר ובאתי במטרה לדגום אותה.
לא נכנסתי למרות שראיתי אותה ונכנסתי לפרטים. לכן המתנתי שמישהו יכתוב משהו על הרצון להוציא כסף נוסף.
גם לדעתי היא לא כל כך תמימה וחדשה בעסק, היא כנראה חושבת שהיא יותר יפה מכולם, ולכן מבלי לדבר על אקסטרות ממש, שאלתי אותה על גמירת פלחי ישבן מלוקסרת, והיא הודיעה לי בלי בושה שהיא רוצה על זה 100 ש"ח נוספים למחיר הבסיסי!
לדעתי סחטנית, אבל כל אחד שיעשה מה שטוב לו. לא נראה לי שאבוא אליה לטיפול אלא אם כן תשנה גישה בקרוב.

מחפש את הדבר האמיתי!

14
בתגובה ל YOSEF

תאכלס לא התכוונתי להחדיר לה ממש אצבעות, אלא להעביר אצבע על השבלול או לק על הפיטמה. אבל אני מניח שישראליות יהיו יותר שמרניות או משהו, אך עם לין לא הוספתי וכן נגעתי בכיף ללא תוספת, אולי פשוט היה יותר כימייה ואולי היא טיפה יותר ליברלית .
סה"כ אני בחור נקי ותמיד בא אחרי מקלחת ותספורת, תמיד מסודר כי אני מניח שאם מישהו בא אליהן זרוק כזה ואפילו ישר אחרי עבודה בטוח שלא יעשה רושם של נקי או סטרילי..

ותאכלס, אם המסאז לא משהו ואין אקטרות, אז שילמתי 250 שקל להתחכך בבחורה יפה ולקבל ביד .
הייתי יכול ללכת למארחת ולקבל "שירות מלא" באותו מחיר, אני בא לעיסוי כי זה קצת יותר אינטימי, אותי זה מדליק יותר

15
הפער בין המראה של הילדה הטובה והקול הצעיר להיותה סוחרת ממולחת , אשת עסקים, זה בין משעשע למדליק. נכון שלא צריך ללכת בקביעות למישהי ששואבת ממך כסף ,אלא אם אתה נורא עשיר ולא אכפת לך, אבל בשביל המראה שלה ,פעם אחת בשביל החוויה זה שווה לדעתי,אפילו אם הוציאה ממך כסף לאקסטרות. כל אחד יעשה מה שנראה לו.

17
הצחיק אותי הבחור שהתבאס שרצתה 250 ולא 220 ואחכ לא לנה להכניס ידיים למטה.. חברים בשום מקום לא מצאתי צעירות שנראות ככה ועוד ישראלית ! מראה כמו שאמרו פגז, שעות אחלה-בוקר, להבנתי שלפעמים לילה.
שירות ממש טוב
וכן הבחורה מקבלת בדרך כלל חצי אז תוסיף חמישים ותחרמן לה את הציצי
צריך לזכור כשמוסיפים 50 לבחורה שמקבלת מאה זה המון תוספת
50% ולכן היחס משתפר פלאים
הייתי איתה והיא חזרה ל-220 וכנראה שהיה איזה יום שניסתה להיות אשת עסקים ולגבות 30 שח יותר- כפי שכתב היטב החבר הקודם - זה מצחיק ולא ממש מחורר את הכיס

לכו לפני שייגמר או שהיא תישחק
אחת השוות בתעשייה
ואיזה כיף שיש ישראליות וצעירות

18
250במקום 220 זה לא סיפור, אבל אם היא דורשת 50 לנגיעה פה ו-100 לנשיקה שם, ותוספת לכל דבר קטן, אתה יכול לצאת בסוף באוברדראפט בלי שזיינת בכלל ועם תקתוק של רבע שעה במקום חצי שעה, כמו שכתב eatd. זאת סחטנות ובסוף יוצאים מתוסכלים ועצבניים. עדיף שיקבעו מחיר לטיפול סטנדרט ומחיר לטיפול קומפלט, בלי מיסים בהפתעה.

20
נכון, 30 שקל יותר זה באמת לא הרבה, וכמו שאמר חמש תלתן, זה באמת יכול להצטבר לסכום רציני יותר.
האמת למרות שזה קצת מוגזם , אני רוצה ללכת פעם בשבועיים (לפחות לתקופה), אני רווק צעיר יחסית, אז אין לי יותר מידי על מה להוציא כסף, אז למה לא להתפנק קצת, אבל אם כל ביקור אוציא 350 שקל , בסוף יצא מצב שאוותר מראש ואפנק את עצמי בבית חחח

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”