כ מאשה עיסוי אירוטי ברמת גן - דף 2 - סקס אדיר

מאשה עיסוי אירוטי ברמת גן

11
התקשרתי והפנו אותי למקום בביאליק - התיקתוקיה. אמרו שיש 2 בנות ואחת מהן זו מאשה.
למי שלא מכיר את המקום, אז הדיסקרטיות לא בשיא. יש כניסה נפרדת לדירה, ככה שמי שיודע מה הולך שם יודע מה אתה עושה. ובפנים יש 2 חדרי עיסוי והמקלחת משותפת, אז יש מצב למפגש עם לקוח אחר.

מאשה נאה בפנים, לא כל כך חייכה, אבל גוף טוב מאד (חזה קטן).
בתפריט יש עיסוי ב-200, בודי בתוספת קטנה ומנה עיקרית בתוספת יותר גדולה.
המסאז' בעירום מלא שלה אבל כמעט שלא היה אירוטי בכלל. אחרי ההיפוך התחילה מיד לעבוד על הסיום ולא המשיכה את העיסוי. העדפתי את המנה העיקרית. זה תקתוקיה עם מיטת עיסוי, שזה לא הכי נוח ואתה יודע מראש שתיכף תגיע הדפיקה בדלת ואחרי זה הבעיטה בתחת, ככה שעדיף להוסיף עוד קצת בשביל מישהי אחרת שעושה את זה בדירה עם מיטה אמיתית ויש יותר זמן. אבל הייתי חרמן... הגוף שלה יפה ונעים, והיה כיף לזיין אותה, אבל היא לא ממש בעניין ונותנת הרגשה שהיא מעדיפה שזה יגמר כבר והיא גם קצת נרתעת וזה מוריד. אולי באתי ביום לא טוב, או בסוף משמרת והיא כבר רצתה ללכת הביתה - לא יודע.

12
אחי איפה יש פרטית שעושה עיסוי במיטה רגילה כמו שכבת?
זה עניין של כימיה או שבאמת באת ביום לא טוב, כי הייתי איתה במקום החדש שלהם קרוב למרום נווה ברמת גן, ובאמת נהנתי, אפילו לא רציתי לפתוח שרשור חדש ולכתוב דברים טובים שלא תגידו שאני יחצן, לכן חיכיתי עד שמישהו אחר יפתח שרשור חדש.

כמו שכתבתי לעיל, היא הזכירה לי את רוזה מביאליק שחזרה אחרי חופש לידה השבוע.

14
רוזה האגדית לפני שנים התחילה את הקריירה שלה בפיפ ולאחר מכן התחילה לעבוד באופן פרטי בדירה קטנה מאוד צמוד לביאליק 60 ברמת גן. אז בתפריט שלה היה פינוק ידני תוך 10-15 דקות במאה שקל, מציצה מקונדמת במאה חמישים או זיון ב-250.
לזכותה חייב לציין גיל הצעיר שלה(מסביבות שלושים), גם גוף מושלם ויחס מכובד. יש עליה מספיק בפורום. השבוע חזרה לעבוד ויש לה מודעה מחודשת ב-xfinder

17
צוער,
אני לא בטוח שיש עכשיו אצל רוזה את האופציה הקצרצרה הזאת, אבל בכל מקרה כל מה שהיא עושה זה סקס. אם תבקש יפה יש מצב שהיא תסכים לעשות את זה בלי להתפשט, בכל מקרה אחר ההתפשטות בלתי נמנעת.
קח בחשבון שאין אצלה מיטה בכלל, רק ספה לא כל כך נוחה.

סופר לה טיב,
ברור שמאשה לא מנסה וגם ממילא לא מצליחה להסתיר את זה שהיא רוצה שזה יגמר. ברור שאפשר להבין אותה. רק שלא באתי לטפל בה כפסיכולוג, אלא לקבל שירות. והשירות הזה הוא שירות רע. כשהיא תבוא לקליניקה שלי, אני אקשיב למה שהיא מרגישה ואטפל בה. אם אתן לה הרגשה שאני רק רוצה שהיא תלך כבר, אז השירות שלי יהיה גרוע וראוי יהיה להזהיר אחרים שלא יבואו אלי.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”