אפרסם פה הודעה שפרסמתי לפני כחודש וחצי בשרשור הקודם שלה. ואז זה היה 350 לשעה לא לחצי. מומלץ לוותר:
לדעתי מאוד לא מומלצת. היא נשחקה, מתקתקת (לא מבחינת הזמן שאתה שם אלא בזה שמדברת איתך הרבה לפני שעושים משהו ואז החלק המעניין מאוד קצר), הבטיחה דברים בטלפון ובפגישה התחרטה (אבל לקחה מחיר מלא), העלתה מחיר (350 לפעם אחת) ובאופן כללי ממש לא מומלצת.
יש שרשור נוסף עליה (סמדר בודי חוות דעת אחרת)- החוו"ד הראשונה משקפת את היחס כעת.
בעבר היתה הרבה יותר טוב, היום מומלץ לוותר.
אמנם טעם זה דבר סובייקטיבי ויופי הוא בעיני המתבונן אבל... אם לנסות להיות אובייקטיביים כמה שניתן מבחינת עלות-תועלת סמדר זה עושק. פשוט לא שווה את הסכום הזה, בטח לאור האלטרנטיבות בשוק. הבחורה לא נראית טוב (ויש שיגידו שנראית רע- שמנה ולא יפה), השירותיות שלה נפלה נפילה חופשית עם הזמן (ואני מדבר רק על השנתיים האחרונות!) והמחיר רק עולה...
שכל אחד יעשה מה טוב בעיניו, אני את המספר שלה מחקתי.
את סמדר ביקרתי רבות כשעבדה במכון בתל אביב ותמיד נהניתי, לאחר שיצאה לעצמאות עסקית ביקרתי אותה פעמיים כאשר בין הפעם הראשונה לשניה, ניכרה הירידה ברמת השרות, לעומת עליה במחיר ובשומן של הגברת!
החלטתי לוותר על שירותיה ולהשמיד את המספר שהיה ברשותי
על זה נאמר " היה טוב ועכשיו טוב שהיה!"
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...
לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון
סמדר בחורה מדהימה ושווה כל שקל שהיא לוקחת, מבחינתי הבעיה היחידה שלה היא שבאמת כפי שכתבו פה יש לה ריח לא נעים מהפה. אני מקווה שהיא קוראת כאן את התגובות ותטפל בזה. חוץ מזה היא מוווושלמת.