הייתי אצלה לפני שבועיים-שלושה ( כעת במקרה איתרתי את השירשור בעזרת חיפוש על מספר המודעה ... )
את האמת שקצת קשה לי לסכם שורה תחתונה
אנסה לשתף אתכם בלבטים ...
מקבלת בדירה גדולה מאוד בבית 8 קומות נאה סמוך לצומת אינשטיין/לוי אשכול ברמת אביב
ה"תפריט" הוא משהו בסגנון ( לפי הזיכרון שלי , אל תתפסו אותי בדיוק במילה ) :
300 - מקצועי בלבד , 40 דקות
400 - פינוק עם בודי , כנ"ל
500 - שילוב של שני הנ"ל , עד שעה
אנחנו סגרנו על 400
התמונות אמיתיות ( לפחות חלקן , ובכל מקרה בהחלט משקפות )
אני לא מחובבי השרירניות ( או שמא שריריות ?! ) , אבל באמת שהיא סופר שמורה , גוף מדהים , חזה עומד ונעים למגע ( גם הפיטמות ) . בת כ-40 להערכתי , אבל לחלוטין לא פחות מושכת ( לעניות דעתי , כל אחד וטעמו ) ממרבית בנות 30 ככה ...
העיסוי היה מאוד נחמד
היא די מהר "ניגשת לעניינים" ומחליקה עליך עם הגוף שלה , אפשר להרגיש מצוין את החזה והשערות למטה
לא מתעקשת בכוח "לשלוח ידיים" ולהעמיד לך אותו , אבל אצלי לפחות זה די קרה ממילא עקב התחושות הטובות
תוך כדי שיחה די נעימה , אפשר גם לדבר טיפה על הדברים שמסביב למי שזה מוסיף עבורו
אחרי כרבע שעה ( להערכתי ) מתהפכים
הייתי מאוד חרמן , והמראה שלה רק הוסיף , אז לא החזקתי יותר מדי ( למרות שאני באמת ובתמים חושב שהיא לא התכוונה שזה ייגמר כה מהר )
סך הכל הייתי כ-35 דקות כולל מקלחת ( אחת , אחרי )
אני בהחלט חושב שעם הכוונה יתרה והתמדה אפשר למצות אותה אפילו יותר
אז אמנם העלות ממש לא זולה , אבל ל"חובבי הז'אנר" אני חושב שיש כאן אופציה סבירה ( שלא לומר מעניינת )
קטע מעט מוזר שהטריד אותי
היא בכלל לא זירזה אותי בשום שלב ( מקלחת עם סמול-טוק ברגוע אחרי שסיימנו ) , אבל עובדתית כשיצאתי חיכה אדם בלובי הבניין בכדי להיכנס ( ואני הגעתי בדיוק בזמן , והתחלנו כמעט במיידי ) . היא אמנם דאגה שיהיה חשוך וכו' , אבל עדיין לא הכי נעים , ומעט "מוריד" מהמחשבה על תודעת השירות שלה ולאן אפשר להגיע איתה .
אשמח לתגובות מעוד חבר'ה שהיו , שאלות מאחרים וכו'
לשירותכם ...
מטפלת מקצועית ברמת אביב
12מצטער לדווח על חוויה שלילית- תקתוק מוחלט, כמו שתואר, אין דיסקרטיות מספקת בין לקוח ללקוח , כי ממהרת לגרוף זוזים...מה אכפת לה אם תפגוש על סף דלתה את "יוסי מהמכולת"...עונה לטלפון תוך כדי. יחס כזה מוריד את החשק!