פטישון צודק
"יוסי קזינו"
אצליזה היה מיזמן , והזיכרון...לא משהו
מחפש מעשה מקצועית לפרוסטטה
16מריאנה!!! וכמובן איך אפשר לשכוח את הטיפול של ניקול המאד נמוכה מז'בוטינסקי רמת גן מקום ראשון ברימינג חודרני ובשאיבת התכולה ומציצה שלא מהעולם הזה
שתי הגברות יש לאמר לא מזדיינות לא אנאלי לא ווגינלי ובוודאי שאין אצבעות בשום נקב. שתיהן מעדיפות אותך שוכב פסיבי והן אוהבות לפנק בלי שמחטטים להן בגוף , שתיהן בפירוש נהנות ומתחרמנות ממה שהן עושות לכם.ניקול בניגוד למריאנה גם מתנשקת אם זה מעניין מישהו המעוניין להתנשק עם הרקטומים של כל אלה שהיו לפניו ומזונם המעוכל נשאב לפיה של האחראית על חגיגות שמחת בית השואבה ,,,,
כל השאר אולי עושות דברים דומים אך בצורה רובוטית מכנית ורק מחכות שיאזל הזמן והן יגרפו את התשלום ויעברו הלאה.
המחירים המגוחכים ששתיהן גובות - מריאנה 250 לשעה
ניקול 300 ל45 דקות
לגבי השאלה מי מהן עדיפה זה בפירוש עניין של טעם אישי וכימיה - ההבדלים זניחים. לטעמי החוויה העיקרית בפגישה איתן היא שאתה מקבל רימינג באהבה והתחושה היא שאם הן לא היו במקצוע הזה היו בכל זאת עושות רימינג על בסיס יומי לאין ספור גברים וזה מה שמייחד אותן מכל שאר הכבשים בעדר
מחפש מעשה מקצועית לפרוסטטה
20לילה טוב
הייתי לפני כמה שנים אצל מריאנה ופשוט אין דברים כאלה היא אלופה כמו מסי...
הדברים שכתבתם עוררו אותי שוב לרצות להיפגש איתה .דרך אגב במשך השנים לא נתקלתי בעוד אחת כמוה
הייתי לפני כמה שנים אצל מריאנה ופשוט אין דברים כאלה היא אלופה כמו מסי...
הדברים שכתבתם עוררו אותי שוב לרצות להיפגש איתה .דרך אגב במשך השנים לא נתקלתי בעוד אחת כמוה
אבי