כ קארין - ישראלית צעירה, כוסית ברג - דף 2 - סקס אדיר

קארין - ישראלית צעירה, כוסית ברג

11
[QUOTE=H r m a n y]וכל זה בכמה[/QUOTE]

אני מצטט מהפוסט המקורי שלי:

ציון משוקלל סליק במדד ורד-לי-את-על-הזין-שלי: 7. התפריט כלל, ל-30 דקות, עיסוי ב200 או פול סרוויס ב350

לא יודע כמה אקס שילם, אני מניח ש350. בכל מקרה, השועל הספיק לדגום אותה לפני שנטחנה עד דק כנראה כי ממתק כזה לא יחזיק פה מעמד עם כמות החרמנים שנתתי להם את המספר שלה...

12
סליק ריק כל הדירות והמכונים צריכים לשלם לך על היחצנות שאתה מיחצן מקומות חופשי וגם מלכלך על מקומות טובבים לא טובים בסוף יפילו את האתר ממה שאתה כותב פה ואני הייתי ברמת גן חוץ מכונפות רוסיות לא פגשתי את מחמד ליבך בת 20 ישראלית אתה והחברים שלך לא מפסיקים ללכלך על ישראליות ראיתי שם דובבה רוסיה דומה לדודה שאין לי בהצלחה סליק ריק תמשיך ליחצן חרא מקומות

13
סליק ריק הוא מדווח אמין להפליא ואחד הטובים שהיו פה.

לגבי כמה שילמתי אני לא מתעסק בזה אבל תהיו בטוחים שאני לא פראייר ואני ממליץ תמיד לדבר עם הבחורה ולסגור מראש לפי הצרכים שלך.

אני הייתי איתה אתמול אחרי שלא מצאתי לאן ללכת והיא עלתה לי בראש. רק בגלל סליק שאמר שהיא סבבה מבחינת אופי הלכתי שוב ולא התאכזבתי.

15

[QUOTE=מלך44]סליק ריק כל הדירות והמכונים צריכים לשלם לך על היחצנות שאתה מיחצן מקומות חופשי וגם מלכלך על מקומות טובבים לא טובים בסוף יפילו את האתר ממה שאתה כותב פה ואני הייתי ברמת גן חוץ מכונפות רוסיות לא פגשתי את מחמד ליבך בת 20 ישראלית אתה והחברים שלך לא מפסיקים ללכלך על ישראליות ראיתי שם דובבה רוסיה דומה לדודה שאין לי בהצלחה סליק ריק תמשיך ליחצן חרא מקומות[/QUOTE]
יש לך את זה ביותר מפגר?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

16
הייתי אצל קארין, תודה לסליק ריק על המספר
סה"כ החוויה תואמת למה שהוא כתב בפוסט הפתיחה. הבחורה סקסית ונראית טוב, הייתי מעדיף שתהיה טיפה יותר רזה אבל זה עניין של טעם.
ויתרתי על העיסוי מלכתחילה וניגשנו ישר לעניינים, מציצה חלשה אבל נותנת קונטרות לא רעות ובאופן כללי בחורה נחמדה מאוד ולא ערסית.
מחיר 350 (עיסוי בלבד עולה 200) שזה לא זול אבל כמשהו חד פעמי וקל"בי בהחלט עובר.

18
הלכתי אליה בחמישי בערב , התברר שאנחנו מכירים מהדירה בהרצל 29 הייתי איתה שם פעם אחת
נראתה כאילו מתלהבת שבאתי אבל בפרטים אמרה שב200 ש"ח אין נגיעות למטה וכאלה וואין בודי רק ליטופים והרפיה
אמרה אם אתה רוצה לגעת חופשי תוסיף 100 ... אז זה כבר 300
גם ככה היא לא בדיוק הטעם שלי ואם הייתי יודע שזו היא לא הייתי נוסע לשם
ויתרתי והלכתי

20
תודה לסליק ריק על הטלפון.
דגמתי אתמול את קארין במסלול המלא.
היא זיון נחמד, אבל במחיר הזה יש רוסיות לדעתי יותר משתלמות.
יש בחדר מיטת עיסויים ומזרן על הרצפה, ששם מתקיים הפינוק המלא.
היא אכן חמודה, עם גוף לא רע, אבל אין GFE אמיתי. מתנשקת בקושי ובלי לשון.
זורמת לתנוחות (כולל על מיטת העיסויים) מרטיבה ואפילו גומרת, אבל זהו בגדול.
נחמד לפעם אחת.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”