מיכל, הבת של תמר
12בת כמה הבת ואיך היא נראית , האם היא נאה או כונפה ?
זונה מרצה בטד
https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696
https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696
מיכל, הבת של תמר
14היא בת 20 שולחת תמונה :) בחורה נעימה
לא מוכנה לכלום מעבר :( הצעתי לה כפול לא עזר.....
שוב מי שרוצה מוזמן לפנות אלי
גוטמן חזר
מיכל, הבת של תמר
15טוב, הייתי אצלה היום לאחר מציאת המספר בקלות ביד-2 .
בשתי מילים : הרגשתי פדופיל.
אז ככה- תיאום קל בהודעות. היא פתחה את הדלת בדיוק בשעה המדויקת (לאחר שראיתי ששתי דקות לפני לקוח אחר יצא... היי חבר עם המאזדה MX-5) וחשבתי שאני הוזה... נראית כמו תלמידת תיכון בת 17,היא פתחה את הדלת עם חולצת בית ספר וטייץ - אז היא לא כ"כ מלאה- נראית מידה 38 כזה ,חזה קטן עד בינוני ותחת די מוצק.
לגבי העיסוי -העיסוי עצמו ברמה של 5/10 . מה שאהבתי היו לחיצות בגב עם הרגליים והידיים למשך 10 דקות.
קיבלתי שתי הרפיות - הרפיה 6/10 (כתבו פה מעליי שהרפיה מדהימה ..לדעתי לא כ"כ) , היא לא משתמשת בשתי הידיים כך שלא יכולה לשחק עם הביצים והשרביט ביחד. לא נוגעת/מלקקת בשום מקום ודי עזבה את השרביט ברגע הגמירה.
אז למה 6? כי בכל אופן כשביקשתי די שיחקה עם הביצים די הרבה זמן ובעיקר הרגשתי כאילו אני מקבל הרפיה מבת של חבר טוב שלי חחחח
היא נותנת לגעת מעל הבגדים ולא נראה שיש אופציה למשהו נוסף.
סיכום - 5.5/10
האם אחזור? לא ...
אה ..והיא מסריחה מזיעה!!
אין תרנגול בלי כרבולת ואין גרוזיני בלי מכולת
מיכל, הבת של תמר
16אז תודה למי שנתן את הטלפון וכמובטח, להלן הדיווח:
תיאמתי הגעה דרך ווטסאפ - הגיבה די מהר להודעות.
ההגעה היתה קלה, התקשרתי כשהגעתי למקום, כנהוג וקיבלתי הנחיות להמשך.
האמת, אחרי ההודעות פה היו לי ציפיות נמוכות מאד, אבל הופתעתי לטובה.
אולי אני לא אנין טעם כמו רוב החברים כאן אבל מבחינת מראה לטעמי היא ניראית טוב פלוס.
לא הבחנתי שהיא מלאה ואכן נראית צעירה.
מבחינת שירות, היא מנסה להיות שירותית ולהיות נחמדה, למרות שלא חייכה בכלל ולא נסתה לדבר.
שאלה רק איך אני רוצה את העיסוי - חזק, חלש וכו'.
העיסוי עצמו היה טוב יחסית לטעמי (לקחתי חצי שעה טיפול) - הוא לא ליטופים אבל גם לא מקצועי מדי.
מבחינת חוזק, הוא מספק אבל היו רגעים שגרמו לי לחייך בניסיון להבין מה לעזאזל היא מנסה לעשות עכשיו ?
מבחינת מקום, כמו שכתבו זה בית פרטי. לא הרגשתי שיש בעיה של דיסקרטיות יותר ממקומות אחרים.
חדר העיסוי הוא למטה, יש מוזיקה ברקע והיא מחשיכה את החדר.
מיטת העיסויים זקוקה לריפוד מחדש ולא היתה נוחה כל כך.
העיסוי מתחיל על הבטן וכשהיא באיזור הרגליים, היא משחררת לטיפה קטנה לאיזור השקיק שזה מעולה ומגרה.
מתהפכים, היא ממשיכה כרגיל ואז מגיעים לקטע האומנותי.
מבחינתי, עבודת היד נעשתה בצורה מספקת ולא היתה לי בעיה לגמור.
איפשרה לגעת בה מעל הבגדים ואני יכול גם להעיד שיש לה תחת מוצק ונפלא (לבשה טייץ) ושדיים רכים וחמודים.
לא ביקשתי ולא הייתי צריך באותו רגע יותר מזה.
כל הקטע הרגיש לי מביך מעט אולי כי אני רגיל למעסות הזויות ולא למישהי שניראית נורמטיבית יחסית.
אחרי הגמירה היא הולכת להתנקות ויש מקלחת בסוף.
מבחינת זמנים, לא הרגשתי תקתוק - שמה לב לשעון וסה"כ כל העסק לקח קצת יותר מ-30 דקות ברוטו.
האם אחזור ? כנראה שכן אבל אני מניח שעוד פעם פעמיים אמצה את העניין.
אני לא צריך שירותי מין נוספים ממעסה אבל עיסוי בעירום אפילו חלקי פלוס בודי קצר היה יכול מאד להוסיף לחוויה.
לגבי הסירחון מזיעה, לא הרחתי שום דבר ואני די רגיש לעניין.
קחו בחשבון שחם עכשיו וגם שם במרתף יש רק מאוורר וכנראה חם לה אחרי כמה שעות עבודה...