כ חדשה עם חצי עקיצה. ויקטוריה מפת - דף 2 - סקס אדיר

חדשה עם חצי עקיצה. ויקטוריה מפת

12
הבחורה אנורקטית קשה, היתה שנים בבית עם הילדה ו צמאה לחברה אנושית, לכן היא
לא מפסיקה לדבר.
לדעתי יש כאן בעיה קשה עם התנהגות גבולית עם הילדה
יש לה ילדה בת 8 אוטוסטית שבערב היא סוגרת בחדר ליד
אם הילדה לא ישנה היא מתחרפנית בחדר לבד.

13
הסקרנות הרגה את החתול....
התפתתי והלכתי על החבילה שכוללת מציצה - עד כאן הכל טוב.
ברגע שהתפשטה זה נגמר, לא היה מצב שיכולתי להנות, גם לא בדמיון, מהמראה שלה.
עדיף היה שהייתה נשארת לבושה.
כמו שכבר תארו לפני היא פשוט שלד שמעלה אסוסיאציות חשוכות.

לי זה היה turn off רציני.

15
חפש בגוגל, פשוט, ויקטוריה עיסוי בפתח תקווה.
זה מה שעשיתי, שלחה לי בווטסאפ תמונות די לטעמי, אם כי למרות שאני אוהב רזות זה נשק לאקסטרים ובמציאות היא עוד יותר רזה.
הגעתי ופירטה 300 עיסוי לשעה, 400 מציצה בלי, 500 עם סקס. הביקוש העלה את המחיר. החלטתי ללכת על מציצה. עיסוי חפיף אבל נעים כחצי שעה, לאחר מכן מתפשטת, קצת התמרחויות ומזמוזים ועוברת למציצה טובה, ארוכה, כיבוס וגמירה בפה. בסך הכל בערך 40 דקות, אם לא הייתי חרמן היה לוקח יותר.
עד כאן לא מציאה, אבל סביר. הבעיה נעוצה בתפאורה. דירה קטנה ועמוסה בעשרות בובות, דובונים וכריות. עץ אשוח מקושט ומאיר ועוד דברים ותמונות מהבהבות. זה יכול היה להיות נחמד, אלא שהיה פיל בחדר, בצורת הילדה שלה, שהייתה באותו חדר קטן, מוסתרת מאחורי מראה עומדת ומשמיעה מדי פעם קולות ובקשות תוך כדי הצצות.
בקיצור, לחובבי אקסטרים סוראליסטי בלבד. (במחיר של לקוח אחד בשבוע היא יכולה לעבור לדירה גדולה, לא מבין למה היא לא עושה את זה כי לא חסרים לה לקוחות).

רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

16

ויקטוריה כן היא שלד עור ועצמות
יפה בפנים יותר מן התמונות אבל אפשר לספור לה את כל החוליות בגב אין ישבן בכלל
יותר רזה מניצולת שואה במחנה ריכוז יותר לכיוון של סרט אימה של שלדים וזומבים
כל החוליות יוצאות מהגב מכל הצדדים אין ישבן בכלל ויש לה איזה בעיה נפשית ובהתנהלות אבל מעבר לזה מאסג' חצי מקצועי ויותר.
הבחורה הכי רזה שראיתי בחיים שלי ...............אם הייתם רואים אותה הייתם בטוחים שהיא באשפוז או הולכת למות .
מה שכן לפנים הרזון לא הגיע בצורה חולנית .

היא היתה יכולה להיות חביבה מאוד לו הייתה אנושית יותר .........יש לה איזשהי בעיה שלא ראיתי קודם ואני לא מתכוון לרזון .
אבל היא לא בחורה רעה כאדם היאמנסה להיות נעימה

17
לא יודע מי רשם פה שהיא יפה בפנים, בתמונות ששולחת נראית מליון דולר, בפועל שנקל.
פנים עם חטטים מכוערים, גוף זוועה.

נמצאת בבניין האחורי (אל תכנסו לראשון, תעברו לבניין מאחורה) בקומה אחת לפני הכי עליונה.

ברחתי. לא שווה אגורה, בטח שלא 400 שקל.
כוסאומו כולה חיפשתי מציצה.

איכס.

20
מזעזע ומחריד...גם המראה הרזה קיצונית שלה וגם הילדה שנמצאת בחדר ומשמיעה קולות מוזרים .
לי הייתה חוויה די טראומתית, וחבל שלא הקשבתי לאזהרות . בסופו של דבר כשאנחנו חרמנים או כשאין מצב רוח אז נכנעים ליצר .

להתרחק .
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”