כ עיסוי+ בפת | דיווח: לחובבי מבוגרות מלאות - דף 11 - סקס אדיר

עיסוי+ בפת | דיווח: לחובבי מבוגרות מלאות

101

אהלן חברים!!

נתחיל מזה שבטלפון היא נשמעת על הפנים ומאוד קרירה.הדירה שלה נמצאת ברחוב מאוד "רגיל" והדיסקרטיות על הכיפאק.הדלת נפתחת ורק כשאני נכנס פנימה אני רואה במה מדובר. שמעו הפנים שלה לא משהו בכלל אבל את הגוף די אהבתי-היא מלאה עם חזה גדול. חייכתי אליה קצת וניסיתי לשבור את הקרח אבל היא הייתה פשוט קרה בטירוף.נאדה.פנים רציניות כאלה לא ראיתי בחיים.שילמתי 150 ש"ח קצת בהיסוס ונכנסתי להתקלח(ראיתי מקלחות יפות יותר בחיי) וכל המקלחת חשבתי על זה שאכלתי אותה. היא הייתה אמורה להיות שירותית ונחמדה ע"פ הדיווחים...מבולבל

כשהתחיל העיסוי היא כבר נפתחה ודיברנו והיה צחוקים..

היא ממש עשתה סיבוב של 180 מעלות(או כמו שאלון מזרחי אומר-360Tongue) בהתנהגות, מסאז לא מקצועי אבל נעים.הסתובבתי למציצה נחמדה ביותר(בלי) ורכבה עלי עד שגמרתי. חייב להגיד שהכוס שלה הרגיש לי לא רחב כל כך כמו שנכתב פה הרבה בדיווחים מעליי. מקלחת והבייתה!

אז מה היה לנו?

מבוגרת מלאה מאוד שעושה רושם של מישהי קרה בהתחלה, אבל חברים לא להיבהל!! כשתיכנסו לחדר אם תתנהגו כמו שצריך היא תפתח ותהיה שירותית מאוד. סה"כ שווה 150 ש"ח..
DDDD4 IS MY GURU2011-01-27 18:18:38

102

שלום חברים

פניתי, קבעתי.......לא שאלה יותר מדי שאלות.

כמה הערות לכל המצויין מעלה.
אכן פנים לא משהו.
אכן נראית קווקזית או בוכרית. אכן סביבות 50 אך ממש לא סבתא.
מלאה ??? אולי קצת אך בשביל בת 50 נראית עם גוף ממש לא רע - לדעתי בצעירותה היתה כוסית אמיתית.
חזה גדול ??? אולי בינוני, לא יותר.

מסג' סביר, משתדלת להיות חביבה ולעיתים גם מצליחה, שואלת מה רוצים ועושה: מסג', פרוסטטה, סקס.

סה"כ תמורה בהחלט טובה ל-150 ש"ח.

לא עשתה לי את זה.

לא אחזור.

החובב
מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.

104
אתמול פקדתי אותה... היה מעולה מעולה...

הבחורה משתבחת עם השנים כמו יין...

מדהים מה מקבלים ב- 150 רק בשתי המקלחות שעשיתי ליפני ואחרי חסכתי 15 ש"ח צחוק

מומלץ בחום לאוהבי הז'אנר.

שב"ש
הפרופסור2011-10-12 18:53:50
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

105
שלום לכולם,
זהו הדיווח הראשון שלי אז תהיו עדינים קריצה .
לאחר בדיקה די מעמיקה בפורום החלטתי להגיעה לגברת מרח הס (היא עברה דירה ומפנה לאזור אחר,לכל העצלנים הטלפון החדש 054-7384109).
תראו זו פעם ראשונה ולכן לא ידעתי למה לצפות, הגברת הייתה מאוד נחמדה (שאלה מס' פעמים איך הגעתי אליה, סיפרתי כל מיני ספורים על חבר שהמליץ).
  1. התחילה במסאג' נחמד מאוד (למרות שאני לא ממש מתלהב מהסיפור), הסברתי לה שאני רוצה להתקדם והיא התחילה במציצה חשופה כולל שאיבות די עמוקות, אני יכול לספר שקיבלתי מס' לא מבוטל של מציצות בחיים וזו הייתה די טובה אם לא טובה מאוד. לאחר מכן גמרתי לה בפה (הקצפה) והיא בכלל לא התנגדה.
  2. מקלחת קצרה, ובחזרה לעניינים.
  3. מסאג' נחמד מאוד , מציצה קלה להעמדת התורן , הולבשה חליפה והתחלנו בזיון אגרסיסי בדוגי עד לגמירה המיוחלת .

משך הזמן כ- 60 דקות ולא היה סימני לחץ, לאחר מכן דיברנו על הא ודא והיה מאוד נחמד .

לסיכום:

150 ש"ח שלא בוזבזו לחינם ושווים את ההשקעה.

לפעם ראשונה היה מאוד נחמד, סימנתי V אצבע למעלה על הגברת ועכשיו אני מחפש מישהיא חדשה (מבוגרת) לדגום, אשמח להמלצות.

106

הייתי אצלה לפני שבוע

האשה מבוגרת כבת 60
שמנה חזה בינוני נפול
יש לה בטן ענקית ומדברת הרבה
לא מחליפה סדינים
הכוס שלה מאוד רחב ממש לא צר
לא משהו ולא אחזור
אולי זה שווה 50 שח בקושי
במדרגות השכנים נועצים מבטים מחשידים
יש איתה גבר בדירה והיא מסתירה זאת
לא חוזר !!!!!!!!! נפילה
החושק בנשים

108

גם אני ביקרתי את הגברת ואני רק יכול להעיד שקיבלתי טיפול מעולה!

כדרכי לא אלאה אותכם בפרטי פרטים, רק משהו מצומצם!

הגברת, שמה אלה, היא בת 50 בדיוק, בדוק!

בעלת גוף מלא ומוצק לא מהסוג הנשפך מעט צלוליטיס בירכיים (ממש מעט), פנים לא משהו אבל לא מכוערת, חזה בינוני + קצת נפול, לא ריק, דוברת עברית טובה!

השרות שהיא מעניקה הוא סבלני ונראה כי גם היא נהנית מעיסוקה ולכן היא משקיעה, ללא מגבלת זמן (לא מסתכלת על השעון בכלל וגם לא עונה לטלפונים כשהיא עם לקוח).

סה"כ יחס מחירתמורה טוב, מה גם שאצלי זה קל"ב!

ניהלנו שיחה נחמדה ביותר, בה סיפרה לי על עצמה לא מעט, יצאתי מרוקן ומחייך לאחר למעלה משעה!

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”