כ ילנה-ר’’ג-פינוק מלא ומיוחד מקלאסית בת~ 40 - דף 11 - סקס אדיר

ילנה-ר’’ג-פינוק מלא ומיוחד מקלאסית בת~ 40

101
אז ככה ,ביקרתי את הגברת אתמול
קודם כל היא נראית טוב לגילה וכמו כן גוף שלה לא רע בכלל
הבחורה אכן זורמת בכיף הציעה לי יין ,נס קפה ,עוגיות
כמובן שגם את שאר הדברים שהיא עושה
בקיצר כמעט ואין מה עוד לפרט כאן על הבחורה עושה עבודה טובה הסנטר ממש
נותן תחושה של מציצה אז לאמר את האמת היא מקצועית אם כך
הייתי כמעט שעה ועשרים והספקתי 2 מספרים ואחלה מסאז
שני דברים הדאיגו אותי מאד
יש לה מבטים ריקים כאילו היא עברה טראוומה בחיים ,היא גם מרבה לדבר כל הזמן
ולטחון במוח אבל זה לא כל כך נורא ונותן תחושה טובה
הדבר השני הוא שהיא שמה שמן על הקונדום בכדי לחדור, ביקשתי להחליף ולחדור
עם אחר שאין בו שמן
הסברתי לה ואני יסביר גם פה , שמן לא על בסיס מים יכול לגרום לקונדום להקרע
וזה כבר סיכון מאד מאד גבוה שאני אישית לא רוצה לקחת
תייזנו ותהנו

106

לאחר נסיונות כושלים להפגש איתה , כנראה בגלל העומס שלה!

החלטתי להתקשר אליה ולהפתעתי היא ענתה לי, כנראה שהעומס ירד , לאחר סידרת הפרסומים עליה במדור זה, והכתבה המחרמנת של ידידנו יונקורן(ידידי פרי עטך גורם לי לחרמנות בלתי נשלטת , מזכיר לי את פטריק קים בתקופת ילדותי) הגעתי אליה והאמת הופתעתי לטובה מפניה היפות ( לדעתי לפני כעשר שנים היא היתה חתיכה ופצצה) עשיתי כמצוות יוניקורן דיברתי איתה , לא חסכתי בקטע הזה, מוזר אבל גם לי היה נעים לשבת ולשוחח איתה , אני לא יודע אם היא הבחורה הכי מבריקה בעולם מבחינת האינטלקט אבל בטוח שאינה טיפשה יש בה משהוא נעים שמשדר נינוחות. לאחר כרבע שעה של דיבורים עברנו למעש, היא הורידה את בגדיה ולפני התגלה גוף יפה של אישה שאינה צעירה ביקשתי ממנה שתעשה לי מסז' ואכן היא עושה זאת באופן המקצועי ביותר. כשעברנו לקטע המעשי מסתבר שהיא מתמרנת אותי לא לחדירה אלא לסוג הג'אנר הנקרא במקומותנו הרפייה. לזכותה יאמר שהיא עושה זאת בצורה נעימה וסקסית תוך השמעת "מילים גסות" היא עושה זאת לא בגלל שהיא מאמינה בטקסט אלא שהיא מבינה את המוח הגברי שלנו שמתגרה ממילים כמו "איזה זין יש לך!" כמובן שזה עושה משהו למרות שאני לא חושב שהכלי שלי הביא אותה לאיזה שהוא התפעמות (בסך הכל כלי סטנדרטי).לזכותה יאמר שחלבה אותי פעמיים תוך שבכל פליטה היא תופסת את שפיכת הזרע בידה , גם זה יש איזה שהוא משהוא אירוטי .

בקיצור החלק הפחות מרשים הוא התחת שלה שהוא סטנדרטי אבל בעיסקה של 250 ש"ח זאת עיסקה משתלמת בעיקר אם אתם לא מעוניינום בזיון סוער שמפלח את התחת הקטן והצר של איזה שהיא צעירונת.

בכל מקרה בשבוע שעבר דגמתי את ויקטוריה ושילמתי 400 ש"ח אצל ילנה נהנתי הרבה יותר למרות שלא זיינתי אותה!

לשעבר גלגל עמוק

107

ההמלצות עליה היו כל כך מדהימות שקראתי את כולן עד האחרונה שבהן ואפילו
פעלתי לפי ההמלצות של תותחי הפורום: זרמתי, אמפטיה, לא שאלתי יותר מידי,
נתתי לה להוביל וכ"ו. בדיעבד זו הייתה טעות. הגברת בהחלט מסננת לקוחות ע"פ
קריטריונים מאד ברורים לה(!). אני אפילו יכולתי להרגיש את הרגע שבו ההחלטה
התקבלה אצלה.
מקלחת ובחדר היא אפילו לא נתנה לי לנגוע בה. בשלב הזה הייתי צריך לקום
ולעזוב, אבל מי מסוגל...   בקיצור, הגברת הנחמדה עשתה את עבודתה נאמנה
כמסג'יסטית!, בכל השאר,מציצות, סקס וכו" היה עלוב ...   עד כדי כך שאת הפעם
השנייה גמרתי ביד!
אני חולה על נשים מבוגרות ובשלות ובעבר הייתה לי הצלחה הדדית גדולה איתן.
לא ברור לי מה השתבש כאן חוץ מחוסר כימיה ואולי יותר מידי נחמדות מצידי. בכל
מקרה ההמלצה שלי, כדי לא ליפול איתה כמוני, היא כן! לברר בהתחלה מה השרות
כולל. וכן לנסות לקלוט אם יש כימיה וכוונה להזדיין כראוי.   לי היא נתנה תחושה
של חקירת ק.ג.ב שנגמרה בהחלטה ברורה שלה לתקתק עינינים במינימום מאמץ.
היא בהחלט אישה מרשימה ואינטיליגנטית ואשרי מי שזכה לחסדיה.

110

ובכן ידידי הזייני (מוח) הייתי אצל העלמה היום, היא ללא ספק בשנות ה40 שלה. לא נראית משהו שהייתי מתחיל איתה. מראה סלבי עם עור בהיר ללא שיזוף כלל, יש לה חזזה נאה שכבר מעבר לשיאו, ומשתפלת לה כרס כמו של נהג מונית אוכל שוארמות ממוצע.

היא מבינה מה זה לקוח וכמה חשוב לשמור עליו, ונותנת שירות סבלנית במסגרת הזמן, מעניין ת'תחת שלה לדבר איתכם ןהסיפורים שלכם, לא באתם לחברה שלכם, באתם לזונה לייט. היא עושה עיסוי רגיל ולא מיוחד שמרגש, היא בפירוש לא מוצצת !! או עושה אורלי בפה,.היא מחליקה אותו על הצוואר כשהיא מטה את סנטרה כלפי מטה, התחושה של מציצה חזקה, אבל זה זיון של הכתף.

היא לא אוהבת שנוגעים לה, ולא אוהבת זיון ארוך, כמעט ואין תחושה בכוס (ויש לי זין עבה!!), אז היא מה מאד מציעה "לזיין" אותה בין הרגליים, כמו איזה תיכוניסט טירון עם בתולה.

היא משתדלת להיות נחמדה לתת לך תשומת לב במשך "הטיפול" - שזה לכשעצמו נראה יוצא דופן בעידן התיקתוקיות.

היא יודעת לחלוב אותך פעמיים או יותר ב40 דקות.

לסיכום שווה אבל בעיקר בגלל המחיר הסביר

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”