כ מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב) - דף 11 - סקס אדיר

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

102
שלום לכל החברים הנה סיפור:
ביום חמישי שעבר הייתי בעבודה במשמרת ערב, פתאום הופיע בחורה יפייפה והסתובבה בין החדרים - מסתבר שהיא אישתו של מישהו שעובד איתי. עד כמה שהתלהבתי במיהרות ממראה הבחורה היפה הזאת כך המהירות בא התבאסתי שהיא נשואה. מה שכן היא הדליקה אצלי את החרמנות ברמה שלא הגעתי אליה מזמן. לפני חודשיים התחלתי קשר רציני עם בחורה וזה נמשך למשך חודש וחצי - הפסקתי עם עולם המסאג'ים האוהב עלי וגם שנפרדנו לא חשבתי לחזור למכונים כי הבחורה סיפקה אותי יותר מכל מכון כזה או אחר. אבל מראה אישתו של שותפי לעבודה הזכירה לי שלפעמים הפשטות של ללכת למכון ולקבל 40 דקות של פינוק מאישה מקסימה ללא הצורך בבילבולי מוח מיותרים ולחצים יותר טובה מלהיות עם בת זוג אז...החלטתי ללכת למקום אהוב עלי בו הייתי לקוח קבוע עד לפני חודשיים בג'בוטנסקי ברמת הגן (המקום המדובר בפוסט הזה כמובן) רק מה??מסתבר שהשתנו דברים וכנראה גם להגיע למכון האהוב עלי זה ממש ממש לא פשוט וגם יוצר לחצים.
התקשרתי למקום בחמשת הנסיונות הראשונים שהיו כל חמש/עשר דקות במשך יותר מחצי שעה, בכלל לא הייתה תשובה. לאחר חצי שעה ענתה לי המזכירה, בדרך כלל המזכירה זיהתה את המספר שלי וענתה לי בשמי ובנימוס חברי אך הפעם זאת הייתה מישהי אחרת (ראיתי שיש פה תלונות על המזכירה - אני רק מוסיף את שלי) - שאלתי אותה מי עובדת היום והיא אמרה לי אמלי, שאלתי אם היא פנוייה ואמרה לי שעכשיו לא ושאני יתקשר עוד רבע שעה - אחרי רבע שעה התקשרתי שוב ולקח לי הפעם 3 נסיונות עד שענו. המזכירה אמרה לי שאמלי לא פנויה - שאלתי מתי והיא אמרה שהיא לא יודעת,אמרתי שאני באזור (המכון ממש ליד הבית שלי ולעיתים אני חונה שם והולך למכון ומשם לבית)אבל שאני יכול להגיע ולנסות לתפוס אותה (בעבר שהמזכירה אמרה לי את זה - הכוונה הייתה ל...היא יוצאת עוד מעט תגיע כי לא אומר להגיע אף אחד, תתקשר שאתה בחוץ ואם היא פנויה תיכנס) אז....הגעתי לשם והתקשרתי שוב ולא ענו וניסיתי שוב ולא ענו אז...החלטתי לקנות סיגריות בקיוסק ליד, הייתה שם בחורה קצת ערסית כזאת לא נחמדה, היא דיברה עם המוכר וקלטתי שוואלה...זאת המזכירה - קניתי סיגריות, לא דיברתי איתה,עמדתי בצד וחיכתי לראות מתי היא חוזרת, אחרי 2 סגריות היא ירדה חזרה למכון ואז התקשרתי - אמרתי לה שזה אני ואת שמי ושדיברתי איתה לפני חצי שעה ושהיא אמרה לי שאמלי כנראה תתפנה ושאלתי אם אפשר להיכנס, המזכירה אמרה לי שהיא לא זוכרת אותי בכלל, אמרתי לה שהיא אמרה לי שעוד מעט אמילי מתפנה, היא אמרה שאי לא אמרה את זה - אז..ביקשתי להיכנס ולחכות והיא אמרה שאי אפשר כי אין איפה (הייתי בפנים כמה וכמה פעמים וגם חיכתי בכיף והביאו לי מים וכו) אז שאלתי מתי אפשר כן לפגוש את אמילי והיא אמרה לי בחוסר חשק...תנסה עוד שעה - לקחתי את הרגליים והלכתי הביתה.
למחרת ניסיתי שוב להתקשר בשעות אחר הצהריים, ענתה לי מזכירה אחרת שגם לא זיהתה אותי אבל הייתה נחמדה יותר - שאלתי מי עובדת והיא אמרה ליסה - שאלתי אם היא פנויה והיא אמרה שלא - שאלתי מתי אפשר לבוא ואז היא אמרה שליסה תפוסה לכל היום ושאי אפשר לבוא (אז....למה בכלל ענית???)
לא יצא לי לפגוש את הבחורות החדשות (בשבילי לפחות) שאתם מספרים אליהן כאן וחבל לי - הייתי לקוח קבוע במקום ובאתי לפחות אחת לשבוע ולעיתים יותר, היחס בעבר היה יותר טוב. נכון הדיסקרטיות לא משהו ויש בנות יותר טובות ופחות אבל תמיד שריציתי לבוא זה היה בקלות וגם המחיר לא היה נורא(מקווה שלא עלה??) מה בדיוק קרה שם?ולמה?הם ממש גרמו לי לחפש מקום אחר וגם לכתוב פוסט נגד המקום - אני מאמין שהבנות נחמדות, זה לא משהו נגדם אבל השירות של המזכירות וזה שיש רק בחורה אחת במשמרת שממש אי אפשר להשיג זה מתחת לכל ביקורת - חבל דווקא אהבתי לאללה את המקום והיה לי ממש ממש נוח
אם למישהו יש טיפ איך להשיג תור שם אבל....סורי אבל אני לא מתכוון להתקשר בבוקר כדי לתאם בערב - זה כל היופי במקומות האלה - לא??? יש לך חשק אתה בא מתפרק מחייך,צוחק קצת עם הבנות והולך,כל מה שרק חיובי בדייט ובאותו מחיר;-)

105
לחבר הנחמד קויפד לא ברור לי אם התבלבלת או סתם ניסית ללכלך המקום המדובר כלל לא נמצא בזבוטינסקי...זבוטינסקי 69 סגור כבר שבועיים ואין קשר בין המקומות...זבוטינסקי באמת מכון ולידו יש קיוסק אך הדירה הזאת נמצאת בכלל בהרצל חחח ....אין איפה להמתין זאת בחורה אחת שמארחת לבד...האם קראת בכלל את הדיווחים?!ואתה עוד כותב בבטחון ״המכון המדובר בפוסט הזה כמובן!!״ ... חבר יקר בילבלת בין 2 מקומות שונים לגמרי....זבוטינסקי היה מכון לכל דבר וזאת דירה פרטית עם מעסה אחת במשמרת ....חבל שלא קראת את הדיווחים ורצת לכתוב פוסט נגד המקום....דרך אגב זבוטיסקי סגור כבר שבועיים אז מה יש לפקידה שלהם לחפש שם?! :-/

106
הוא דיבר על הפקידה של זבוטינסקי שגם אני מכיר אותה מביקוריי שם...וזבוטינסקי בכלל סגור מזה שבועיים לא ברור מה קרה שם...הביקורת לגבי הפקידות בהרצל צודקת גם אני בהתחלה הסתבכתי עם הפקידה אבל מאז פקידה את התחלפה ולפי הבנות המצב השתפר מאוד.קויפד משתמש ותיק חבל שלא קרא את הדיווחים הקודמים וסתם בלבל בין המקומות...בכל מקרה הלוואי שנזכה לעוד מקומות כאלה של 200 שקל ל 40 דקות ובנות שוות ואיכותיות.

107
חברים יקרים -אני חושב שעלי להתנצל - זה לא שלא קראתי את הפוסט, לא כתוב כאן בשום מקום שמודבר בדירה בהרצל, עם כבר מוזכר כאן ג'בוטינסקי ולכן התבלבתי בין הדירות - כמו שכתבתי, כבר הרבה זמן לא הלכתי למקום - אז....אני מודה בטעות בין המקומות אבל.......זה לא משנה את העובדה שבלתי אפשרי לקבוע לשם פיגשה, ו...שחבל שיש רק בחורה אחת במשמרת על הדברים האלו אני לא חוזר בי בכלל. אני מאוד רוצה ללכת לחוות זמן איכות עם הבנות שקיבלנו פה בפורום המלצות חמות ומרגיז אותי שזה כל כך קשה. חברים - בוודאות ראיתי את המזכירה בקיוסק בג'בוטינסקי - ראיתי שהיא נכנסת למכון שם למטה וסוגרת את הדלת אחריה, אפילו שלא ענו לי דפקתי על הדלת כי היה שם אור ו...עכשיו אני מבין למה לא ענו לי. אשמח לקבל הבהרה בפרטית איפה הדירה המדוברת בדיוק?? ו...אם למישהו יש טיפ איך להשיג לשם תור - הפוסט הזה מאוד חימם אותי על אמלי וגם על ליסה.
אשמח אם תקבלו את התנצלותי על הטעות במקום - בכל זאת כמו שאתם רואים גם למקום שבהרצל(?) יש לי תלונות על השירות של המזכירה בעיקר - סליחה ותודה על שתיקנתם אותי ועל ההקשבה

108
חבר נחמד תתקשר למקום המדובר תקבע תור ואז חצי שעה לפני תתקשר שוב ותודיע שאתה מגיע...ככה בוודאות התור שלך ישמר מניסיון של כמה פעמים שם.הדירה דירה פרטית ורק בחורה אחת עובדת אז אין המתנה והפקידה מתאמת לה תורים אז חשוב מאוד לתאם מראש זה המינוס היחיד בדירה המדוברת...תתקשר תתאם ותודיע חצי שעה לפני שאתה בדרך ושלא תשכח שקבעת תור זאת הדרך הבטוחה לתאם.תהנה...

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”