לגבי
שם
| תמי |
|
שירות |
עיסוי ובודי |
|
טל' |
39763 |
|
מיקום |
רח' הנריאטה סולד |
|
מוצא |
רוסיה |
|
גיל |
35 בערך |
|
מראה |
שמנה ונמוכה, פנים לא יפות. אבל הבחורה נחמדה ממש. |
|
מחיר |
200 ₪ |
|
הערות |
מאוד שירותית וזורמת (אפשר להגיע איתה לתוספת עם אתם
מתנהגים יפה והיא ביום טוב שלה) |
|
ציון |
6.5 (שירות 9, מראה 3.5) |
|
|
|
הייתי השבוע בבוקר ולפני שאני נותן תיאור והתרשמות אני מוסיף עוד כמה פרטים אינפורמטיבים:
עובדת ימי א-ה מסביביות 09 עד 1530 לקוח אחרון , טיפול זה כשעה
ימי שישי שבת לא עובדת.
השיטה זה לקבוע בבוקר עד 0900 באמצעות הטלפון או אמרה שהיא עונה לטלפונים בערב לגבי יום המחר.
הדירה חשוכה אבל מאד מסודרת , המקלחת טובה מאד , היה חסר לי לחץ מים של המים החמים בכדי להוריד את השמן של העיסוי.
התרשמות :
טיפול של שעה שכלל עיסוי בשמן שאני על הבטן , עבודת יד , עינוג עם הצוואר , טיפול פרוסטטה שהוביל לפורקן ומקלחת בסוף
( באתי מקולח אז לא היה צורך במקלחת מקדימה ) , כיבדה אותי בכוס מים קרים לפני שיצאתי לדרכי .
יש פה פוסט נפרד עליה מתחיל משנת 2013 ושם עלה הנושא של עינוג או שיפשוף האיבר עם הצוואר ( זה אמור לדמות מציצה ) , זה די מוזר לא הצלחתי להבין
איך היא יוצרת את את זה, יש בהתחלה באמת הרגשה דומה של סיכוך רב עם הרבה נוזלים אבל בהמשך זה היה לא פחות נעים לי אישית .ועברנו בשביל הגמירה לבקשתי לטיפול פרוסטטה מצוין עם כפפה.
החלק של העיסוי עצמו היה נהדר למרות שהיה התרכזה בהתחלה ברגלים ואני חושב שבפעם הבאה, ובהחלט אני שוקל את זה לחיוב.
אנוכי אבקש ממנה להתרכז בגב תחתון שכמות וצאוור שזה היה פשוט חלק מענג.
הטיפול עצמו היה בעירום מלא של שינינו , התרכזתי בזה שהיא נוגעת בי ולא נגעתי בה אז אני לא יודע מה מותר ומה אסור ( עם היא "שומרת נגיעה במקומות הקדושים" ).
לא חופרת, חמודה , הטיפול היה מאד שקט ללא מלל מיותר מצידה.
סיכום:
לא מיועדת לכל אחד עקב המראה , ( לא למחפשי צעירות וכוסיות) , אני אהבתי , בהחלט אחזור.
לגבי דיסקרטיות : עובדת לבד בקומה ראשונה בבנין רכבת ישן אז לא נתקלים בשכנים , פה מגיע לה ציון גבוה בודקת שאין עוברי אורח לפני הדלת ורק אז פותחת לך אותה שתצא, דואגת שלא תפגש עם הלקוח הקודם מכניסה אותך רק שהאחרון עזה את הדירה ( היה מישהו לפני ביקשה שאמתין ברחוב עד שיסיים להתארגן אחרי הטיפול ) , בקיצור מצויין.
תודות: לחבר dannny עם ההמלצה ועל הפוסט המפורט הזה, אני חושב שהיא לא מפרסמת ביד 2 או כל אתר אחר,
כלומר קהל הלקוחות שלה לדעתי האישית, ( לא שאלתי אותה ), זה חברי הפורום הזה וקבועים ותיקים.
הערה : הטלפון שלה מופיע בפוסט משנת 2013 , כך אני איתרתי את מספר הטלפון.
המתכון לנשואין טובים הוא מאהבת פחות יפה מאשתך, ואילו לגירושים מכוערים שהמאהבת שלך תהיה גם יותר צעירה מאשתך