קבעתי למחר מבטיח לדווח
ואלרי מעסה מקצועית בפתח תקווה מומלצת!!!
122הייתי היום אצל ואלריה , חזרה לפעילות, אני תמיד נהנה אצלה אבל כפי שכתב מוצץ_בזוית אין אצלה אקסטרות גם לא בתוספת והיא לא מתפשטת.
מי שמאונן לא מזיין
123לפני כמה חודשים פרסמת כתובת מדוייקת של בחורה (עד לרמה של מספר הבניין, קומה ודירה).
עשית זאת בכוונה כדי לגרום לה בעיות (ואף לא ניסית להסתיר זאת, אלא ציינת שזאת כוונתך).
היום אתה כותב בפורום שגלוי לכל העולם את שמה האמיתי של בחורה ומפנה לפייסבוק האישי שלה.
הגעת למקסימום גועל נפש שאתה יכול להיות? או שאתה מכוון ליותר?
עשית זאת בכוונה כדי לגרום לה בעיות (ואף לא ניסית להסתיר זאת, אלא ציינת שזאת כוונתך).
היום אתה כותב בפורום שגלוי לכל העולם את שמה האמיתי של בחורה ומפנה לפייסבוק האישי שלה.
הגעת למקסימום גועל נפש שאתה יכול להיות? או שאתה מכוון ליותר?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
124מוצץ בזווית ואדמין,
מציע למחוק את השם האמיתי שלה
לא נאה ולא יפה
מציע למחוק את השם האמיתי שלה
לא נאה ולא יפה
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
125מוצץ_בזוית אני מציע שתערוך את הודעתך ותוריד כל פרט מזהה בקשר לבחורה, זה לא ראוי.
מי שמאונן לא מזיין
127כפי שציינתי אין כל פגם בלפרסם את שמו של בעל מקצוע מדופלם עם תעודה , אדם המעניק שירות מקצועי הדורש לימודים ועמידה במבחנים וקבלת תעודה חייב להציג זאת במקום בולט בטרם נתינת השירות וכך היא עושה כאשר מגיעים אליה לא כתבתי עליה שום דבר רע .... מדוע צריך להסתיר את שמה האמיתי ולפרסם כאן שם בדוי ? מה מעסה זה לא מקצוע מכובד ? סבורני שכן על כן נחה עלי דעתי שפעלתי כמתבקש בנסיבות העניין !
128[QUOTE=מוצץ_בזוית] נחה עלי דעתי שפעלתי כמתבקש בנסיבות העניין ![/QUOTE]
זה לא משנה אם דעתך נחה או לא נחה - אתה כסיל !
ערוך את הודעתך ומחק את הפרטים המזהים של האישה!
זה לא משנה אם דעתך נחה או לא נחה - אתה כסיל !
ערוך את הודעתך ומחק את הפרטים המזהים של האישה!
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
129אתה לא אמיתי....אתה באתר שירותי מין....אתה מבין את זה....אפילו אם מעסה היתה שקולה לשופט בבית המשפט העליון מה הקשר...
תפעיל את הראש...מספיק שאבא לילד שקשור לילדים שלה יראה את שמה פה ותהיה שיחה לא נעימה בועד הורים הבא....
תמחוק את השם שלה עכשיו לפני שיווצר נזק.
130לפי מה שכל החברים כאן כולם מרוצים מהשירות שלה וכולם מסכימים שהיא לא מתפשטת ולא מעניקה שירותי מין אז מה הבעיה שאני רושם כאן את האמת שהיא מעניקה עיסוי כי זו הפרנסה והמקצוע שלה ? אין בזה כל נזק או בושה ...!!!!