כ ילנה-ר’’ג-פינוק מלא ומיוחד מקלאסית בת~ 40 - דף 14 - סקס אדיר

ילנה-ר’’ג-פינוק מלא ומיוחד מקלאסית בת~ 40

134

נפילה

מיותרת לגמרי

מאותו סיבה שמה שרשמו עליה קודמיי

אין מציצה, היא עובדת עלינו בעיניים עם התרגיל של הצוואר.

מה משך אותי ללכת אליה? כי בהודאות הראשונות פה כולם משבחים אותה

שיסתבר כטעות

בגדול... תחשוב גדול, בקטן תיהיה לעניין !

136

שלום לכולם ,אני חדש בפורום וזה הדיווח הראשון שלי.

לאחר שנחשפתי לפורום וקראתי לא מעט דיווחים החלטתי לדגום את ילנה ,הביקור הראשון אצלה היה לפני חודשיים ובס"כ היו 4 .

אפשר לומר עליה שהיא שמורה לגילה אבל בהחלט לא חתיכה,מה שכן היא לא מתקתקת שעה זה שעה ולפעמים גם יותר. דירה נקיה אוירה טובה אבל אוהבת לדבר הרבה. שני המפגשים הראשונים היו פחות או יותר כמו שכולם תיארו כאן . בשני המפגשים הבאים קיבלה אותי בנשיקות שיחה קצרה על ענייני היום ולמקלחת, אחרי שיצאתי ניגבה אותי קצת מזמוזים נשכבתי על הגב התחילה ללקק את החזה ולרדת לאט למטה והתחילה בליקוקי ביצים תוך כדי שפשוף עדין של הזין לאחר כמה דקות התחילה במציצה .

הרגשתי שאני עומד להתפוצץ לה בפה משכתי אותה אלי וביקשתי חליפה ,התחילה ברכיבה תוך כדי מחמאות על הזין הפכתי אותה למסיונרית נשיקות על הפה ומציצת חזה עד הגמירה.(ביקשתי ממנה בפירוש אחרי הפעמיים הראשונות לא לעשות את הקטע עם הצואר בכאילו מציצה) התהפכתי על הבטן עושה מסאג ממש טוב וחזק תוך כדי גלישה עם הכוס על הגב הלוך ושוב,לאחר כחצי שעה ביקשה להסתובב שוב מציצה חליפה ודוגי של כמה דקות עד הגמירה. מקלחת סיבנה לי את הגב כוס מים נשיקה וביי. אפשר לומר תמורה טובה עבור 250 ש"ח . יחד עם זאת ניראה לי שמיציתי איתה. אם יש לכם להמליץ לי על פרטית שנותנת שרות טוב אשמח.

137
הייתי אצלה בשבת
זו לא הפעם הרשאונה שלי אצל הבחורה. לטעמי היא אחת החמודות והמתוקות שזיינתי (חוץ מכמה נדירות) בחורה סבלנית מדברת יפה. משרה אווירה נעימה. שאולת כל הזמן אם זה טוב או... ביקשה בדוגי ועשתה קונטרות שלא מהעולם הזה. ביקשה שאגמור לה על הבטן ומרחה את השפיך השקוף שלי.
באתי אליה אחרי שהבטחתי לה שאני יסדר לה משו במקלחת..
אני יחזור אליה..

138

נפילה אצל "ילנה-ר’’ג-פינוק מלא ומיוחד מקלאסית בת 40"

חברים יקרים,

זו פעם ראשונה שאני כותב ומדוח בפורום וצר לי שזה דיווח אכזבה ....

אני חייב לציין שאני נהנה ומפיק תועלת מהדיווחים כאן ובדרך כלל הולך על המלצות ונמנע מללכת היכן ששלילי דווח. וזה עובד דיי טוב.

ובכן , לעניין ילנה – השרשור הזה שלח אותי אליה במקור.

הייתי אצלה כמה פעמים ולמרות כל הכאילו מציצה וכאילו דפיקה מאחור, נהנייתי אצלה, אבל הפעם האחרונה היא זו שהובילה לדיווח הזה.

התקשרתי , ענתה מייד , הזדהתי, שאלתי אם אפשר להגיע בתוך חצי השעה הקרובה ונעניתי בחיוב.

אני דופק בדלת, היא פותחת בלבוש של הולכת לחתונה, נשיקה קטנה... רוצה מים ? קפה ? מסכים למים, מקלחת ? תמיד כן .. ומתקדמים....

ופה הכל משתבש לי – בחוץ די קר והמים במקלחת קרים – לא יכול לעשות מקלחת במים קרים גם בקיץ.

יצאתי כולי רועד היא כבר הספיקה להפתר ממראה ההולכת לחתונה ועמדה עירומה ליד המיטה (כמו תמיד)

נשכבתי על הבטן שכן תמיד מתחילים במסג טוב , שאלה אם אני רוצה חזק או חלש ? עניתי חזק והתחלנו.

שלא כמו תמיד, נשפך עלי חצי ליטר שמן והמסג היה לא רע – היא טובה במסג.

אני חייב לציין שתוך כדי הטיפול הגברת לא מפסיקה להשתעל ומאחר שהידיים עובדות השיעול זרם לכל כיוון – חברים , כשחולים לא הולכים לעבודה בעיקר לא להדביק עובדים נוספים ולקוחות גם יחד !!!

לאחר כ 35 דקות כבר שנינו החלטנו שזה הזמן להתהפך ולהגיע לגולת הכותרת, שוב נשפכה עלי כמות שמן עצומה באיזור החלציים ואז........... הלא נסלח קרה: הטלפון שלה צלצל והיא רצה לענות , חמש דקות מסבירה לנפש בצד השני של הקו איך להגיע אליה.

על אף שלא שמעתי למתי נקבעה הפגישה, הגברת מיהרה לעשות את תכסיס הסנטר עם הכתף ומאחר והייתי די חרמן – חיש מהר נגמר הסיפור.

ולסיום נאלצתי לסבול מקלחת קרה נוספת להוריד את כמויות השמן שעוד לא נספג לי בעור.

נשיקה קטנה (יוזמה שלה) וביי >>>>> לא לפני שהבהרתי לה בעברית פשוטה להבנה שלא מרימים שיחה בזמן טיפול ומים חמים במקלחת זה לא מותרות – כמובן שמעבר ל250 ש"ח לא היה טיפ שבדרך כלל נושק ל50

זהו, אצלי היא סיימה – היו ימים טובים יותר – היא ללא ספק התקלקלה, עלה לה השתן לראש וגם לה גם להשתעל ...

יש המלצה על משהו דיסקרטי בסביבה ? שעדין לא התקלקל ?

תודה לכולם כאן – אני נהנה מאוד מהפורום הזה – חג שמח ודגימות מהנות.

miguel2010-3-27 12:33:47
Bad sex is better than a good day at work !

139
[QUOTE=miguel]

1. זו פעם ראשונה שאני כותב ומדוח בפורום וצר לי שזה דיווח אכזבה ....

2. אני חייב לציין שאני נהנה ומפיק תועלת מהדיווחים כאן ובדרך כלל הולך על המלצות ונמנע מללכת היכן ששלילי דווח. וזה עובד דיי טוב......

3. הייתי אצלה כמה פעמים ולמרות כל הכאילו מציצה וכאילו דפיקה מאחור, נהנייתי אצלה, אבל הפעם האחרונה היא זו שהובילה לדיווח הזה.....

4. תודה לכולם כאן – אני נהנה מאוד מהפורום הזה – חג שמח ודגימות מהנות.

[/QUOTE]

ובכן מיגל ... זוהי דוגמה לדיווח ראשון לא הוגן !! (תגובה ראשונה שלך בפורום חצי שנה אחרי שאתה כבר חבר בו)

לפי סעיף 2 להלן אתה משתמש בפורום ובד"כ מצליח לך (לפי דבריך "זה עובד דיי טוב") ואני שואל איפה היו תגובות החיזוק שלך לדיווחים החיוביים בפורום ??

כל דיווח וכל זוית ראיה של פרט אחד תורמים משהו לקהילייה בכלל כמו גם מציגה אותך לחברים ויוצרת קשר בין טעמים להחלפת חוויות ורשמים נוספים והתייעצויות גם פרטיות בעתיד שלא לדבר על יצירת חברויות גם אם הן וירטואליות.

לא הוגן מאחר ולפי סעיף 3 להלן נהנית איתה מספר פעמים ולא דיווחת על כך ולו פעם אחת !!
אך כשמשהו השתבש אתה מזדרז לדווח דיווח נפילה לסגירת חשבונות ?!!

אני מאד שמח שאתה נהנה מהפורום,
גם אני אשמח את תשתף את הקהילה קצת יותר בחוויותיך ובעיקר בחוויותיך החיוביות.

יהיה מאד מתחשב מצידך לערוך את הודעתך ולהחזירה לצבע שחור ולא מודגש וזאת מתוך התחשבות בעיניי הקוראים, אנחנו לא אוהבים הודעות "צווחניות לעין".

שבת שלום וחג שמח לכולם.

עמית,
המנהל הכללי של הפורום.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

140
עמית שלום

הערותך מוצדקות כולן ללא יוצא מן הכלל אקח זאת לתשומת ליבי.
אני לא רק חדש בפורום אלא גם בהתנסויות.
לגבי ילנה, יתכן שזו מעידה חד פעמית - את ההרגשות והניסיון שלי לא ניתן לשנות - את האמת מאחורי הניסיון הזה כנראה שלעולם לא אדע.

שבת שלום וחד שמח לך ולכל חברי הפורום.

Miguel
Bad sex is better than a good day at work !

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”