כ # מסאג מטופז המלכה בעיסוי אירוטי למתקדמים# - דף 14 - סקס אדיר

# מסאג מטופז המלכה בעיסוי אירוטי למתקדמים#

132
כמה חבל שדיון על טופז גלש לכך...
הייתי פעמיים וכל מילה מיותרת. פשוט נפלא והפוסט מלא בתאורים שקטונתי.
פעם ראשונה היתה שם מלאונת צעירה עם קעקועים על חזה ,יפה אבל נכנסתי עם טופז שכמובן היה מדהיםקריצה ושבתי אליה שוב.
היום קיוויתי למצוא מישהי אחרתקריצה פתחה את הדלת רוסיה דקיקה וחתיכה עם שיער בלונד קצוץTongueהתאים לי ונכנסתי. גיל בערך 33 בטן לידות אבל סמלית בלבדTongueשמורה הייטב כמו שרק הרוסיות יודעותקריצהחזה בינוני אך מפואר למבנה גופה הקטן, מעט נפול אבל שוב רק סמליקריצה מפה העיניינים לא מתרוממים יותרבכימסג' בינוני מתהפכים לבודי מכני מונוטוני בינוני ולבסוף הרפיה בינוניתבכיטופז היקרה עליך לתת השראה לעובדות איתךTongueאולי אפילו הדגמה חיה חיוךאני מוכן להיות אובייקט תמורת תשלום סמלי חיוך גדולאגב יש לרוסיה, שנרא לי שקוראים לה לין ,שבלול חמוד שאפר ללטף(סליחה אבל אני לא מהחופרים אז לא בדקתי)
מקווה שהדיווח הראשון שלי הולם
אגב, משהו יודע מי המלאונת חיוך גדולחיוך גדולחיוך גדול

הרוזן2012-11-23 00:30:16

135
אני מצטרף להמלצתו של הדוקטור על ליצ'ה.
כמו כן אני ממליץ על האני, שגם כן עושה טיפול מושקע וסבלני, לטעמי האישי היא נראית יותר טוב מליצ'ה, אבל זה כבר עניין של טעם.
ואגב, למען הדיוק - האני וליצ'ה השקיעו בטיפול וזכו למחמאות בפורום עוד לפני שהצטרפה טופז שוב לשורות הספא, כך שלא מדובר כאן באיזה השפעה או קורס של טופז.
מחפש את הדבר האמיתי!

136
אבשלום, בשטו ספא אני מכיר רק את טופז מפני שאיני שש ללכת למכונים. את ההמלצה על ליצ'ה שמעתי מחבר שביקר אצלה וסיפר לי על החוויה איתה. לכן הדיווח שלי עליה לא היה מפורט והמסקנה שלי עליה הייתה מהתרשמות של החבר שדי אהב את השירות שלה. ולכן איני מכיר את שאר הבנות שם, כשהייתי עם טופז היא אמרה לי שהיא היחידה שם ואכן כשהגעתי רק היא הייתה לשמחתי.

137
נכון, דוקטור, בשאטו-ספא כעיקרון רק טופז עובדת ( כנראה שזה מיועד ללקוחות כמוך שאוהבים פרטיות ודיסקרטיות ). כל הבנות האחרות כגון האני וליצ'ה עובדות בספא השני של אותו בעלים, "מולאן רוז'", שנמצא לא רחוק משם, ברח' הכשרת הישוב.
מחפש את הדבר האמיתי!

140
למיטב ידיעתי רק בשאטו ספא. ביקרתי מס פעמים וגם יש דיווח שלי על חוויה מפוקפקת עם אחת הנספחות שלה.
עליה אני ממליץ בחום.

חזרה , לאצל 33 רשל"ץ 03-9308111,כרגע נמצאת בין 10:00 ל 20:00 ,לבד או עם עוד בחורה מקדמת את המקום .

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”