כ ז'יבוטינסקי בבני ברק - דף 14 - סקס אדיר

ז'יבוטינסקי בבני ברק

131
מזה מלאה? אחת שברחוב אתם יכולים להעיף צבט ולהתחרמן? או אחת שמחרמנת ומדליקה רק בגלל שהיא עומדת לעסות אותכם? אני יודע שזאת שאלה שיכולה לגרור תגובות ציניות וכו אבל אני אוהב כוסיות ולא אוהב ללכת למקום ולבאס את הבחורה ולצאת. מי שיכול לתאר לי אותה פחות או יותר... כי בכל זאת.... שממנה ? מלאונת? מלאה? ידיים גדולות ? רגליים שמנות?

ז'יבוטינסקי בבני ברק

133
[QUOTE=blacko] מזה מלאה? אחת שברחוב אתם יכולים להעיף צבט ולהתחרמן? או אחת שמחרמנת ומדליקה רק בגלל שהיא עומדת לעסות אותכם? אני יודע שזאת שאלה שיכולה לגרור תגובות ציניות וכו אבל אני אוהב כוסיות ולא אוהב ללכת למקום ולבאס את הבחורה ולצאת. מי שיכול לתאר לי אותה פחות או יותר... כי בכל זאת.... שממנה ? מלאונת? מלאה? ידיים גדולות ? רגליים שמנות? [/QUOTE]

עזוב - לא מתאימה לך.
באחריות.
I fart in your general direction

ז'יבוטינסקי בבני ברק

135
הייתי אצלה...
באמת קשה מאד לקבוע, אבל הסבלנות משתלמת :-)
יומיים של נסיונות הוכתרו בהצלחה. שלחה אותי למכון מור ומשם
כיוונה אותי למקום שלה, לא לפני שהתייבשתי חצי שעה.
אז בסוף הגעתי ונכנסתי לביתה, שאלה אותי אם המראה שלה בסדר.. . מה אגיד? אחרי כל הקשיים כבר הייתי לוקח כמעט כל דבר.
אבל כשראיתי אותה, אכן היה שווה לחכות - חזה ע נ ק!!! שלא ראיתי בחיים, אפילו לא בסרטים המופרעים ביותר.
שאלה אם אני רוצה להתקלח וכמובן שלקחתי את האופציה אחרי יום עבודה לא קל.
אחרי המקלחת נכנסנו למיטה, מסאג' סתמי אבל מי בכלל רוצה מסאג' כשיש לו במיטה אלילה כזו.
ניצלתי כל רגע לבדוק את הגודל הלא ברור הזה.
הרבה דיבורים וסיפורים... ממש פתוחה לכל נושא. סיפרה שהיא בת 24 ועלתה מארה"ב עם הורים עם הסטוריה גרמנית.
נותנת את כולה ללא הגבלות.
בתום 40 דקות אחרי מקלחת לפני ואחרי הייתי בחוץ בחזרה לתוך הבלאגן הבני ברקי
תודה לך שרי,ואני בטוח שניפגש שוב.

רוסיות זה בדיוק כמו פולנית, רק להיפך.

ז'יבוטינסקי בבני ברק

136
[QUOTE=blacko]מזה מלאה? אחת שברחוב אתם יכולים להעיף צבט ולהתחרמן? או אחת שמחרמנת ומדליקה רק בגלל שהיא עומדת לעסות אותכם? אני יודע שזאת שאלה שיכולה לגרור תגובות ציניות וכו אבל אני אוהב כוסיות ולא אוהב ללכת למקום ולבאס את הבחורה ולצאת. מי שיכול לתאר לי אותה פחות או יותר... כי בכל זאת.... שממנה ? מלאונת? מלאה? ידיים גדולות ? רגליים שמנות? [/QUOTE]

חביבי אם זה הפרמטרים שלך אתה בבעיה גדולה...
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

ז'יבוטינסקי בבני ברק

138
[QUOTE=הפרופסור]
[QUOTE=blacko]מזה מלאה? אחת שברחוב אתם יכולים להעיף צבט ולהתחרמן? או אחת שמחרמנת ומדליקה רק בגלל שהיא עומדת לעסות אותכם? אני יודע שזאת שאלה שיכולה לגרור תגובות ציניות וכו אבל אני אוהב כוסיות ולא אוהב ללכת למקום ולבאס את הבחורה ולצאת. מי שיכול לתאר לי אותה פחות או יותר... כי בכל זאת.... שממנה ? מלאונת? מלאה? ידיים גדולות ? רגליים שמנות? [/QUOTE]

חביבי אם זה הפרמטרים שלך אתה בבעיה גדולה...
[/QUOTE]

פרופסור ידידי מכבד אותך והכל... לא הבנתי למה את אומר שאני בבעיה....?
אני אוהב כוסיות......

אשמח אם תסביר לי את כוונתך!

אני פשוט לא רוצה להגיע למצב שהיא שואלת אם המראה בסדר ואגיד כן סתם כי אין לי לב האמת לבאס בחורה ולהגיד לה לא!
זה לא כמו כולם שאני יכול לראות ולהגיד "נראת לי טוב אבל מי עוד פה"
לא זה קטילה...

בגלל זה חשוב לי לדעת האם היא מלאה או שמנה....

איך היא נגיד לעומת אדל הזמרת??...

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”