פשוט מאד
מיטל - פלא עולם שמיני
133מאחר וגברת מיטל הצטיינה בשתי הפעמים שהייתי אצלה(היום, ולפני חצי שנה) היא תזכה לדיווח חיובי מצידי.
אספר בקצרה על החוויה שהייתה לי איתה היום,
תקופת מבחנים פוקדת את כוחותינו, וזהו הזמן האידאלי להתפנק ולהזכיר לך שיש גם דברים טובים בעולם.
קמתי ב11 ובמקום ללמוד תקפה אותי חרמנות, לאור הדיון בפורום נזכרתי בגברת מיטל.
אחרי הפעם הקודמת שהייתי אצלה אמרתי לעצמי שאין מצב שאני לא חוזר אליה לפחות עוד פעם אחת.
וזאת חרף העובדה שבחיים לא הייתי אצל בחורה עובדת פעמיים.
התקשרתי אליה וקיבלתי מענה מהיר ואיכותי, שאלתי אותה לגבי 2 הרפיות והיא הסכימה בלי היסוס.
הגעתי למשכנה במתחם הבורסה בשעה 12:30, יש לציין שהדירה מאוד אסתטית.
נתתי למיטל 250 שקלים והיא בתמורה נתנה לי מגבת מפנקת וחדשה.
נכנסתי להתקלח, המקלחת כמו כל הדירה משפוצת ומזמינה.
זרם המים נהדר, המים חמים ומלטפים ולרגע שכחתי שמחכה לי פלא עולם שמיני מחוץ למקלחת.
כמו בפעם הקודמת גם הפעם לפני העיסוי מיטל פוצחת בשיחת חולין ששוברת את הקרח.
היא זכרה ששאלתי בטלפון לגבי 2 הרפיות והרכיבה לי ארוחה לחצי שעה הקרובה.
בפתיח קיבלתי הרפיה נהדרת בעירום מלא.
למנה ראשונה קיבלתי עיסוי נחמד ושיחה נהדרת שנתנה לשמוליק שנ"צ.
ולמנה עיקרית קיבלתי בודי מסאג מדהים, פרפר בשלל תנוחות.
לשמוליק קצת קשה לגמור פעמיים אך מיטל לא התאיישה עד שקיבלה את ליטרת הבשר שלה.
עברה חצי שעה ועדיין לא גמרתי, בניגוד לשאר הנערות העובדות שמפורסמות בעצלנותן,
מיטל לא הראתה שום סימני עייפות, ובזכות תושיתה שמוליק התרצה והנוזל הלבן יצא לאויר בפעם השניה.
הודתי לה בסוף העיסוי ונכנסתי להתקלח בשנית. לאחר מכן המשכתי לשוחח עם מיטל וזכיתי להכיר בחורה מאוד נחמדה עם ראש על הכתפיים.
לסיכום: מדובר באוצר יחסית למה שהשוק מציע, ממה שהצלחתי להבין ממנה אם תבואו ותתנהגו בג'נטלמניות כמו שגבר צריך להיות תצאו בסופו של דבר מרוצים.
מיטל - פלא עולם שמיני
136חחחח
להגיד לך את האמת זה ממש מעודד שבנות ומקומות מתחילים לעשות מבצעים ולהסתכל עלינו כלקוחות לכל דבר.
מיטל - פלא עולם שמיני
137אין הרבה מה לחדש על מיטל סהכ היא נותנת תמורה מלאה גוף באמת פצצה בחורה שניראת מצויין נותנת אחלה הרפיה פעמיים המסג קצת חלש לטעמי אבל סהכ ממולצת מאוד
מיטל - פלא עולם שמיני
138הייתי שוב אצל הגברת, השירות מעולה כמו שהיה תמיד, לדעתי היום עוד יותר חטובה מפעם, אל תהרגו אותי אבל לדעתי אפילו השדיים קטנו טיפונת, הבשורה הטובה למתלוננים היא שהשמן הוחלף ואיתו הריח הבלתי מוסבר נעלם. תמשיכו להנות
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות
מיטל - פלא עולם שמיני
139הייתי אתמול. הבחורה קנתה סוף סוף מיטה נורמלית עם גב מתרומם...שנה חיכיתי לזה וביקשתי. האמת היא השקיעה ולא חסכה
מיטל - פלא עולם שמיני
140אוליגופול היקר, האם לכך התכוונת באומרך שיש אופציות הרבה יותר טובות מבנות התאגיד הבת ימי? עיסוי ללא חדירה וללא מציצה?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?